Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

...i bardzo wstrząsające dokumenty, znalezione na wycieraczce. Macierew to psychopata. Szaleje w swoim wyimaginowanym świecie..., ale przyklaskiwać obłędowi? To dopiero jest chore. PS - to było do Likorza i innych nawiedzonych numerków.

Antoni Macierewicz poinformował o wstrząsającej podmianie depesz wysłanych do Rosji w związku ze zmianą procedury przygotowania lotu Lecha Kaczyńskiego.

A po ch... mu - zacytuję "opancerzony pojazd oraz obstawa strzelców wyborowych"?

Spodziewal się na cmentarzu Chlebowskiego z kolegami od kasyn czy co?

Bardziej prawdopodobne, że chciał sobie wzmocnić ego.

Jestem Europejczykiem.

Antoni Macierewicz poinformował o wstrząsającej podmianie depesz wysłanych do Rosji w związku ze zmianą procedury przygotowania lotu Lecha Kaczyńskiego.

Czy to kolejny atak paranoi ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

"Na antenie TV Republika Antoni Macierewicz oświadczył, że zgodnie z jego wiedzą, ... "

No, zgodnie z poprzednimi oświadczeniami i wiedzą tego pana, to mamy stan wojny z Rosją, zamach, sztuczną mgłę, magnetyczną bombę, dobijanie rannych, trzy osoby, które przeżyły katastrofę itd, itp.

a ta jego wiedza nie jest czasem poparta dokumentami od miszcza rońdy?

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Ubek ekspertem paranoika. I to wszystko na ten temat.

Acha, i jeszcze jedno: bzziuuuuuuuuuuuuuuuuu, ale w nowej wersji ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Z dedykacją dla Antka. King Crimson już o tobie pomyśleli w ubiegłym wieku.

Ukryta Zawartość

Szczególnie solówki Roberta Fripp-a doskonale obrazują stan umysłu "bohatera narodowego" naszego "ciemno grodu".

P.S. Nagraniem się wzruszyłem, dawno go nie słyszałem. Rewelacja !!

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

A po ch... mu - zacytuję "opancerzony pojazd oraz obstawa strzelców wyborowych"?

Spodziewal się na cmentarzu Chlebowskiego z kolegami od kasyn czy co?

Bardziej prawdopodobne, że chciał sobie wzmocnić ego.

hehehe , pewnie tak , a może czuł się nieswojo na ruskiej ziemi

Z netu...

,,Znowu wklejam bo warto ”Tu w Anglii, nie mogli zrozumieć, o co mi chodzi z tą polską demokracją, więc im opowiedziałem taką bajeczkę: wyobraźcie sobie, że Rosjanie podczas II wojny mordują skrytobójczo kilkadziesiąt tysięcy Waszych jeńców, nie przyznają się do tego i zwalają winę na Niemców. Po latach prawda wychodzi na jaw, a królowa, wraz z całym sztabem generalnym, szefem Banku Anglii, szefami najważniejszych instytucji państwowych i arcybiskupem Canterbury leci w rocznicę tego mordu do Rosji, żeby uczcić pamięć pomordowanych brytyjskich żołnierzy. Tam samolot królowej rozbija się w niewyjaśnionych okolicznościach. Rząd nie tylko nie podaje się do dymisji, ale powierza śledztwo Rosjanom, którzy ogłaszają, że do sterów dorwała się królowa wraz z naczelnym dowódcą lotnictwa i po pijaku rozbili samolot. Rząd angielski potwierdza tę wersję, BBC i Reuter w komentarzach przypominają ogólnie przedtem znaną lekkomyślność i pychę królowej oraz jej zamiłowanie do ginu, wytykają angielskim pilotom nieudolność i braki w wyszkoleniu, ubolewają nad degrengoladą moralną rodziny królewskiej i pijaństwem w siłach zbrojnych, a w lotnictwie w szczególności; jednocześnie Parlament rekomenduje ministra obrony narodowej do Izby Lordów, a premier składa wniosek o awansowanie szefa Intelligence Service na generała dywizji. Nie ma najmniejszego znaczenia, że w sprowadzonej do Wielkiej Brytanii, a zaplombowanej przez Rosjan trumnie królowa ma trzy nogi i jest ubrana we frak i męskie kalesony (niektóre tabloidy nawet nawołują z tego powodu do odmówienia królowej prawa do godziwego pochówku i sugerują, ze królowa miała skrywane inklinacje transseksualne), niektóre ofiary maja po dwie cudze wątroby zamiast jednej własnej, inne kupę śmieci w brzuchu… Nieważne, że cały teren katastrofy zaorano i pokryto betonowymi płytami, ślady zatarto, drzewa wycięto w pień, a wrak samolotu zniszczono i umyto, a na dodatek Rosjanie odmawiają jego zwrotu. Rząd angielski jest tym wszystkim zachwycony, wysyła w świat komunikaty o znacznej poprawie stosunków z Rosją, katastrofę nazywa punktem zwrotnym tych stosunków i nowym otwarciem na dialog z narodem rosyjskim i potwierdza oficjalnie przy każdej okazji, że winę ponosi pijana królowa z trzema nogami. Przez dwa tygodnie nikt ze mną nie rozmawiał, wszyscy się odsuwali, jak od zadżumionego. Po dwóch tygodniach, jeden z Anglików mnie przeprosił. Powiedział, że myśleli, że jestem chory psychicznie i mnie izolowali. Ale zapytali innego Polaka, który im potwierdził to, co mówiłem, a jeszcze inny Anglik sprawdził sobie w Internecie hasło Katyń i Smoleńsk. Stwierdzili, że nie mieli pojęcia, że coś takiego jest w Europie możliwe”......http://www.krakowniezalezny.pl/list-do-rektora-agh-w-sprawie-katastrofy-smolenskiej/,,

Z netu...

,,Znowu wklejam bo warto ”Tu w Anglii, nie mogli zrozumieć, o co mi chodzi z tą polską demokracją, więc im opowiedziałem taką bajeczkę: wyobraźcie sobie, że Rosjanie podczas II wojny mordują skrytobójczo kilkadziesiąt tysięcy Waszych jeńców, nie przyznają się do tego i zwalają winę na Niemców. Po latach prawda wychodzi na jaw, a królowa, wraz z całym sztabem generalnym, szefem Banku Anglii, szefami najważniejszych instytucji państwowych i arcybiskupem Canterbury leci w rocznicę tego mordu do Rosji, żeby uczcić pamięć pomordowanych brytyjskich żołnierzy. Tam samolot królowej rozbija się w niewyjaśnionych okolicznościach. Rząd nie tylko nie podaje się do dymisji, ale powierza śledztwo Rosjanom, którzy ogłaszają, że do sterów dorwała się królowa wraz z naczelnym dowódcą lotnictwa i po pijaku rozbili samolot. Rząd angielski potwierdza tę wersję, BBC i Reuter w komentarzach przypominają ogólnie przedtem znaną lekkomyślność i pychę królowej oraz jej zamiłowanie do ginu, wytykają angielskim pilotom nieudolność i braki w wyszkoleniu, ubolewają nad degrengoladą moralną rodziny królewskiej i pijaństwem w siłach zbrojnych, a w lotnictwie w szczególności; jednocześnie Parlament rekomenduje ministra obrony narodowej do Izby Lordów, a premier składa wniosek o awansowanie szefa Intelligence Service na generała dywizji. Nie ma najmniejszego znaczenia, że w sprowadzonej do Wielkiej Brytanii, a zaplombowanej przez Rosjan trumnie królowa ma trzy nogi i jest ubrana we frak i męskie kalesony (niektóre tabloidy nawet nawołują z tego powodu do odmówienia królowej prawa do godziwego pochówku i sugerują, ze królowa miała skrywane inklinacje transseksualne), niektóre ofiary maja po dwie cudze wątroby zamiast jednej własnej, inne kupę śmieci w brzuchu… Nieważne, że cały teren katastrofy zaorano i pokryto betonowymi płytami, ślady zatarto, drzewa wycięto w pień, a wrak samolotu zniszczono i umyto, a na dodatek Rosjanie odmawiają jego zwrotu. Rząd angielski jest tym wszystkim zachwycony, wysyła w świat komunikaty o znacznej poprawie stosunków z Rosją, katastrofę nazywa punktem zwrotnym tych stosunków i nowym otwarciem na dialog z narodem rosyjskim i potwierdza oficjalnie przy każdej okazji, że winę ponosi pijana królowa z trzema nogami. Przez dwa tygodnie nikt ze mną nie rozmawiał, wszyscy się odsuwali, jak od zadżumionego. Po dwóch tygodniach, jeden z Anglików mnie przeprosił. Powiedział, że myśleli, że jestem chory psychicznie i mnie izolowali. Ale zapytali innego Polaka, który im potwierdził to, co mówiłem, a jeszcze inny Anglik sprawdził sobie w Internecie hasło Katyń i Smoleńsk. Stwierdzili, że nie mieli pojęcia, że coś takiego jest w Europie możliwe”......http://www.krakowniezalezny.pl/list-do-rektora-agh-w-sprawie-katastrofy-smolenskiej/,,

...znaczy, że odkryłeś nową teorie tak?

...nie bój się o niej pisać.

mieliśmy tu leśnika od bziuu i pijjj, był specjalista - masarnik od parówek, nawet złomiarz od puszek się znalazł....pomijając łgarza z tytułem profesora.

zatem dawaj, ten wątek akceptuje każdy propagandowy sciek

Czy pierdoły? To się u nas wydarzyło.

tu cie za takie stwierzenia nazwa sekciarzem

poza tym po co dyskutowac z ludzmni ktorzy zawodowo zajmuja sie zamydlaniem problemu?

pluje im sie w twarz a oni ze deszcz pada...

tu cie za takie stwierzenia nazwa sekciarzem

poza tym po co dyskutowac z ludzmni ktorzy zawodowo zajmuja sie zamydlaniem problemu?

pluje im sie w twarz a oni ze deszcz pada...

Oj mateuszku, mateuszku!

Pożycz parasoleczę profesorkom od Antosia bo ostatnio istny potop im się przydarzył.

Jestem Europejczykiem.

Przemku najwyższa władza wysłała Ciebie w celach podtrzymywania propagandy?

a gdzie sOM Twoi szefowie?...czyżby brak argumentów - R Z E C Z O W Y C H?

no chyba że ruskie robią samoloty z kartonu :)

Nie Rosjanie robią "kosiarki" do brzóz i innych "roślin drewnianych" ;-).

Kolega widzę następny kandydat do próbnego lotu TU154 (tego co został) ze skoszeniem w końcowej fazie brzozy. Uwaga na pokładzie jest ograniczona ilość miejsc. Trzeba się zapisać już teraz. Oczywiście eksperci Antka sprawdzą czy nie ma trotylu w skrzydłach bo boimy się o bezpieczeństwo naszych prawicowych elit (brzoza to pikuś - zetnie się).

Ukryta Zawartość

oficjalnie jest wszystko cacy - wiec osochosi?

Ukryta Zawartość

czytac nmie umiesz?

:-)

przeciez napisano - czarno na bialym - ze jest wszystko cacy

maciarewiczowi nalezy sie smoczek na uspokojenie - sie chlopina nastresowal zupelnie bez sensu jak widac

a my wszyscy powinnismy isc sie pomodlic...

to juz koniec naszych dociekan i rozterek

alleluja!

Spisek Panie, spisek. Wszędzie spisek!

Niektórzy nie umieją znaleźć sobie miejsca na Ziemi bez ciągłego tropienia spisków. Tylko ciekawe, że im bardziej na prawo tym więcej tropiących.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.