Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Fiuuu!!!

Na śniadanie zaplanowałem testowanie parówek.

Ja też

Z Lidla - 85% tak zwanego mięsa czyli wymion, łapek i co tam jeszcze wkładają.

Za to musztardę mam dobrą bo Sarepską. :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

60 tysięcy, powiadacie... Przebijam! Dam 65! Likorzu - Chrzanowa lepsza.

Jak już to Delikatesowa mój panie Bezlitosny! :)

A najlepsza jest Żydowska z jednej mniej znanej firmy (chyba Roleski - nie pamiętam), absolutne mistrzostwo!

Ale znalazłem w polskim sklepie tylko raz. :(

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Do parówek smoleńskich najlepsza jest musztarda saperska.

A nie "Rosyjska" :-) ? Bardziej pikantna.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Nie zapomnijcie popić!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Da sie mieszać ze spirytusem? Bo jak nie, to zostaje to:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

No cóż, kiedyś musi być ten pierwszy raz...

Może Szanowni Koledzy mają jakieś doświadczenia w tym zakresie i podzielą się nimi?

Jestem Europejczykiem.

Gość cycus12

(Konto usunięte)

hmm, by było fair podajcie panowie swoje dane, poprzeglądam nekrologi i też ponabijam się ze zmarłych.

Nie chce tutaj wyjść na jakiegoś czułego gostka ale podejrzewam że nie jednego zabolał fakt że kości jego bliskich walają się w smoleńsku a oni sami mogli pochować nie wiadomo kogo. Pomijam resztę bo i tak dla was nie ma to żadnego znaczenia.

Mój ex- sąsiad nie zmarł. Ani nawet - nie poległ. Wciąż cieszy się życiem!:) W przeciwieństwie do ciebie,cycuś... Zróbże wątek o twoich zainteresowaniach i nie pętaj się pod nogami. PS - ma znaczenie, wierz mi. A "Smoleńsk" piszemy z wielkiej litery, patryjoto. Znasz takowe?

cycku, tu nikt się nie nabija ze zmarłych, tu nabijamy się z takich jak ty PiSowców, którzy cynicznie wykorzystują śmierć ludzi dla celów politycznych i obrażają pamięć zmarłych paranoicznymi teoriami spiskowymi o sztucznej mgle i pancernej brzozie.

cycuś nie ma pojęcia o znaczeniu słów "cynizm" i "paranoja". Gdyby miał- nie pisałby głupot. Generalnie - wyrazy współczucia, cycuś, dla twoich nauczycieli. Niczego nie osiągnęli, boś walczył z nimi zajadle!:) Kłaniasz im się czasem, czy uciekasz przerażony?:)

Gość cycus12

(Konto usunięte)

Jedyne z czego można się nabijać to rząd i jego działania, cała reszta jest smutna i żenująca bez względu na "wyznanie".

BTW: wolę być nie lubianym Pis'owcem niż durnym PO'wcem.

Gdyby miał- nie pisałby głupot.

nie wiem czy pisanie tego po raz n'ty na tym forum ma jakikolwiek sens ale... uzasadnij. I uważaj w końcu jestem paranoikiem, skrzętnie notuje Twoje i innych obelgi a potem pobiegnę do prokuratury i uwale takich jak Ty ^^
Gość cycus12

(Konto usunięte)

co niektórzy osiągnęli pod kątem meteorytyki szczytowy poziom. Cóż dla niektórych (zwłaszcza gimnazjalistów) jest to dość cool ale dla reszty raczej żenujące.

W temacie się trochę dzieje ale widzę że jak TVN nie powie i nie nada kierunku a prezes smsa z instrukcją nie wyśle to cisza totalna... może i tak lepiej.

pijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

pijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj-ę

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

co niektórzy osiągnęli pod kątem meteorytyki szczytowy poziom.

A co to jest meteorytyka???

Jako człowiek ciekawy świata chętnie dowiedziałbym sie czegoś na ten temat.

Jestem Europejczykiem.

Spokojnie poczekamy na prawdziwe śledztwo smoleńskie - Ukraina pokazuje że z komunizmem da się walczyć skutecznie, więc to tylko kwestia czasu, gdy i u nas prawda zwycięży.

O jakich "nas" piszesz? My jesteśmy tu w Polsce a ty tam gdzie w czasie WW II polski rząd wysyłał warszawiaków na rzeź...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Spokojnie poczekamy na prawdziwe śledztwo smoleńskie - Ukraina pokazuje że z komunizmem da się walczyć skutecznie, więc to tylko kwestia czasu, gdy i u nas prawda zwycięży.

Miałem zamiar w tym wątku zażartować, ale twój wpis mnie nie tyle co ściągnął na ziemię, ale zamroził mi krew w żyłach, jak można te dwie sprawy do siebie porównywać!!?? jaja sobie robisz czy ponosi cię fantazja??

Pozdrawiam

Tomasz

My jesteśmy tu w Polsce

Przepraszam - gdzie?

Masz na myśli kondominium?

Za dużo ziela doktorku, pewnie stąd to zamiłowanie do teorii spiskowych:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.