Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

zdecydowanie pada deszcz.

by pierwszy link z G

a teraz się okaże że to i tak za trudne do opanowania.

Widzisz fetek, mało mnie ta nowomowa by google interesuje. Możecie sobie tak z kolegami gadać na szkolnych korytarzach podczas przerwy. Natomiast mnie interesują konkrety i na tym polu już tak nie błyszczysz chłopcze, podobnie jak na polu samodzielnego myślenia. Za bardzo się silisz na bycie jak nasz naczelny ruski troll doktorek. Uwierz mi, to nie jest dobry wzór do naśladowania. Zbyt wielu klaunów w cyrku to też nie dobrze.

Doktor, na Putina już się powoływałeś, a teraz Schetyna jest twoim idolem? Zdecyduj się ruski trollu. :)

Widzisz fetek, mało mnie ta nowomowa by google interesuje. Możecie sobie tak z kolegami gadać na szkolnych korytarzach podczas przerwy. Natomiast mnie interesują konkrety i na tym polu już tak nie błyszczysz chłopcze, podobnie jak na polu samodzielnego myślenia. Za bardzo się silisz na bycie jak nasz naczelny ruski troll doktorek. Uwierz mi, to nie jest dobry wzór do naśladowania. Zbyt wielu klaunów w cyrku to też nie dobrze.

wlazłeś wśród wrony to kracz jak one... to też się upodabniam, pier**lę Ciągle to samo.

argumenty mogą być ze szczerego złota, wysadzane brylantami a i tak dla was będą gówno warte. W końcu wszystko to wymysł pisiorów.

Niemieckie dokumenty pewno sfabrykował nawiedziony antonio, to jest prawie pewniak !

To efekt nagłego zatrzymania (przywalenia w glebę) ciężkiego obiektu z prędkością 250-300 km/h i to jeszcze w pozycji odwrócone lub prawie odwróconej. Efekty takich nagłych zatrzymań konstrukcji znacznie mocniejszych (samochody) można znaleźć w kronikach policyjnych i w gazetach. Też rozpadają się na bardzo dużo części razem z osobami na pokładzie.

Samolot miał masę ok. 80-100 ton i nie zapikował dziobem pionowo w podłoże, które tak w ogóle było miękkie i podmokłe. Plastyczność duraluminium nie pozwala na takie rozdrobnienie w czasie zderzenia, jedynie przy eksplozji.

Aero

Archelodzy badający teren sklasyfikowali 20tyś. szczątków a całe rozdrobnienie oszacowali na ok. 60tyś., więc nadal czekam na Twoje wyjaśnienie tego fenomenu. Jak to jest możliwe?

kuźwa, co jeszcze nawiedzeni wymyślą? Tusk trzymał rusznicę a Putin nacisnął spust? może odwrotnie? pogoda widzę wali na czerepy.
Nawiedzeni? I kto tu jest nawiedzony łykając kit o pancernej brzozie? Może przy okazji wyjaśnisz brak krateru, śladów po uderzeniu samolotu w podłoże? Przypomnę, że było miękkie. A może coś o szczątkach rozrzuconych prawie 100 metrów przed słynną brzozą? A może coś o brakującej czwartej czarnej skrzynce, której akurat nie można sfałszować?

Tomku na wszystkie twoje pytania odpowiedzi znajdziesz w raporcie.

To zdecydowanie lepsza metoda na poznanie szczegółów niż forum, spiskowe teorie i jakieś wymysły anonimowych osób, które chcą zaistnieć w mediach.

Nie zwracałbym uwagi na klona trolującego pod nickiem fetek, Tomusiowi odpuść, on widzi Boga, to fajny gość :)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ale tylko taka jest Twoja odpowiedź na postawione pytania?

To Bóg nie odpowiedział?

Mnie osobiście jeszcze nie upoważnił.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Żałuj, że nie widzisz

Ale tylko taka jest Twoja odpowiedź na postawione pytania?

Może zachciałbyś przytoczyć fragmenty raportu uwzględniające te pytania?

A niby dlaczego? Raport jest ogólnodostępny, wystarczy trochę chęci.

Nie zwracałbym uwagi na klona trolującego pod nickiem fetek, Tomusiowi odpuść, on widzi Boga, to fajny gość :)

Z Tomkiem to jeszcze czasem się da pogadać, fakt!

Doktor, na Putina już się powoływałeś, a teraz Schetyna jest twoim idolem? Zdecyduj się ruski trollu. :)

Tak. Pełna zgoda, tylko...

Doktorek jest pod jednym względem wzorem do naśladowania dla wszystkich:

Ładnie pisze po polsku.

Likorz, jak wiecie - to nie moja bajka i zawsze będzie po swojemu (?) bajdurzył, ale niech się takie fetki i inne dziwaki uczą, jak patriotyzm wygląda.

Przynajmniej taki - ortograficzno-gramatyczny!:)

I tu Likorzowi - chwała!

"Tomaszowi".

Inaczej - się obrazi:)

Aero, zwracam się do Ciebie jako do, w pewnym sensie, fachowca związanego z lotnictwem i znającego raport na wylot. Proszę przytocz, chyba to nie jest dla Ciebie problemem, te fragmenty bądź podaj punkty odnoszące się do tych pytań.

"Tomaszowi".

Inaczej - się obrazi:)

To już jego problem, mieliśmy kiedyś układ, ale zapomniał biedaczek. Choroba nie wybiera...

Ładnie pisze po polsku.

Stara komunistyczna szkoła! :)

Plus intensywne lektury samizdatów. :)

W moim mieście za pierwszej Solidarności jako gówniarz przychodziłem do ich biura w budynku związkowym i brałem wszystkie książki wydawnictw podziemnych, jakie tylko były.

Brałem - takie były czasy, że dawali za darmo.

Znali mnie tam ci brodaci młodzi panowie bardzo dobrze i zawsze mieli dla mnie odłożone książki. Razem chodziliśmy tam z moim kolegą - teraz ważnym redachtorem w reżimowej telewizji.

Gadałem z nim niedawno i byłem przerażony... taki mądry człowiek, a za 30 srebrników dał się zoperować na leminga.

Tyle mądrych książek przeczytał a najważniejszego się nie nauczył - że w życiu należy być, jak śpiewał Wysocki, "człowiekiem przyzwoitym".

Można wiedzę wykorzystać w celu szczytnym, można i w niecnym... ale wiedza zawsze daje przewagę.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Aero, zwracam się do Ciebie jako do, w pewnym sensie, fachowca związanego z lotnictwem i znającego raport na wylot. Proszę przytocz, chyba to nie jest dla Ciebie problemem, te fragmenty bądź podaj punkty odnoszące się do tych pytań.

Bierzesz mnie pod włos, jeszcze przed chwilą byłem tutaj trollem. Nie rozumiem skąd ten wstręt do czytania. Powtarzam jeszcze raz. Dokument jest ogólnodostępny, nie trzeba za niego płacić, wystarczy przeczytać. Wtedy będzie się na pewno lepiej dyskutować.

Dobrze wiesz, że już nie raz przytaczłem fragmenty raportu jak i załącznika 18 do Konwencji. Jeśli nie w tym to w wątku o faktach. Niczego to nie zmieniło, co najwyżej dyskusja milkła na jakiś czas, a potem od nowa szaleństwo. Dlatego uważam, że każdy kto chce o tym dyskutować powinien raport znać. Jak go przeczytasz i będą jakieś techniczne niejasności związane z terminologią lotniczą to bardzo chętnie pomogę. Ale dopiero wtedy możemy dyskutować.

Fajny z ciebie kolo doktorek, tylko dlaczego nasikałeś na mój dywan?

Spadaj, Doktorek!:)

Ja popełniłem off topic, Ty - nie kontynuuj, obmierźlaku!:-)

Jest temat (na Bocznicy, a jakże) o języku polskim i jego zawiłościach wszelakich.

I każdy z Was będzie jego gospodarzem.

Bez banów i innych obrażeń.

Pogadamy.

Zapraszam - Jacek.

Ps. Bez polityki, piosękarek i aktoruf scen jakichkolwiek:)

Ja popełniłem off topic, Ty - nie kontynuuj, obmierźlaku!:-)

Wszak popadanie w zbędne dygresje to przywilej umysłów starczych! :)

1184108356_2.jpg

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Post komunistyczna Polska w Polsce trwa..ile jeszcze?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Wszak popadanie w zbędne dygresje to przywilej umysłów starczych! :)

1184108356_2.jpg

ten, tego...

- a i porównania homeryckie nam nie są obce!-:)

Jacek, wrzuć na luz. Piszemy tu z sobą nie od wczoraj, można by rzec, że znamy się jak łyse konie

Ot- puchato w kieszeni, to i człeku jakoś przyjemniej, nie?:-))

Z tą puchatością uważaj!

Kolega miał teraz mocny numer z bankiem. Potrzebował gotówki na coś tam a u nas we wsi zamknięto oddział.

Więc wybierał z bankomatu maksymalną kwotę przez 10 dni z rzędu. Komputer go namierzył i miał telefon z banku, że ma dziwną aktywność na karcie i czy to na pewno on wybiera. :)

Facet dzwonił do mnie załamany - wyciąganie swoich własnych pieniędzy z banku jest uznawane teraz za "dziwną aktywność"! :)

Kto trzyma duze sumy w banku..oj nierozsadne. Niebawem ktos powie sprawdzam i znow nieswiadomi wszystko straca. Jak glupi frankowicze ktorzy sa teraz tacy biedni... Nieodpowiedzialni ludzie zyja na tym swiecie. Koniec offtopu.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

To pokaż mi dziecko te dokumenty, bo na razie to tylko dajesz sobą manipulować jak leming.

te dziadek, nie chwal się wiekiem po walniesz w kalendarz zanim temat wyjaśnią. A ja chcę byś tego dożył.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.