Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Filut

Radzę pozbyć się fałszywego przekonania wobec mojej skromnej osoby, że dysponujesz własnością zdźiwienia mnie jaką kolwiek formą swej aktywnosci, czy to na forum, w postaci wpisów, czy w inny sposób.

747, zachowujesz się jak cham, to jak chama będę cię traktować.

Tobie się wydaje, że jak twoje obraźliwe wpisy z poprzednich dni są już na innej stronie, to jakby ich nie było.

Wobec sobie podobnych możesz takie metody stosować, tu nie masz szans na zarażanie swoją głupotą i kłamstwem oraz wieśniacką chamówą.

Gratuluję, taktu i wyczucia, a czasami przydaje się taka właściwość, bo można czasem doznać szoku poznawczego, kiedy realnie odkryje się adresata swych pouczeń.

Również gratuluję subtelnego wpisu 747:

"Napisano 09.04.2012 - 13:54

Wasza Buraczaność, Debilowatość regularna, słomianość wystająca.

Przekraczacie już wszystkie przekroczone bariery.

Uważam forum audiostereo

ZA PRZECZYTANE!

Żegnam."

Filut

Potrzebowałeś sporo czasu na reakcję.

Ktoś dyktował Ci, czy tyle casu usuwałeś potencjalne błędy każdej natury.

Usunąłeś je wszystkie!

Po za jednym, za to podstawowym i najważniejszym.

BŁĘDEM RZECZOWYM.

To co zaprezentowałeś widowni, to nie jest wpis do mnie.

Przypominam swój nick - 747 -.

Poczytaj moje wpisy, te rzeczowe, nie te, które są odpowiedzią na prowokacje Twoje i innych.

Odnieś się.

Skąd minister Radosław S., wiedział natychmiast po katastrofie, jaka była jej przyczyna?

Rzeczowo.

Obrona honoru, tak drogiej Tobie wartości, ministra rządu Twojego państwa, chyba zasługuje na kilka zdań tekstu.

Tyle przecież i tak spędzasz czasu przy pracy, dla pracujących z miast i wsi, że tych kilka minut na wyjaśnienie, nie będzie stanowiło problemu.

Rzeczowo.

Filut

Potrzebowałeś sporo czasu na reakcję.

747, mam inne zajęcia niż śledzenie twojego bełkotu i nie czuję potrzeby komentowania twoich głupot na bieżąco.

Filut

Sto razy możesz jeszcze wklejać mój wpis dotyczacy, przecież nie Ciebie, wladza, mulsa, czy Jaro, nawet nie tego cara dziadkawłodka, nie żołnierza wolnosci pana profesora argusa, ani majstersztyka genetycznego pana Wojciecha Iwaszczukiewicza.

Nawet nie Foxa, z którego dopiero teraz wyłazi wilk.

Możesz zasłaniać tym wpisem wszystko co tylko potrafisz dostrzec, ale tymi działaniami, ujawniasz, a dla mnie nie ujawniasz, prostą anatomię swego sposobu myślenia.

Osoby na wyższym od Ciebie poziomie rozwoju, wiedzą że to był wpis do spuszczonych ze smyczy toptwenty i czestera.

Jeśli już tak bardzo naciskasz na wyjasnienia.

Przepraszam uzytkownika Filut, wladz, muls, dziadekwłodek, argus, Wojciech Iwaszczukiewicz, Fox733, Jaro 747, za niezamierzoną obrazę, jeśli za taką uznali mój wpis przytaczany wielokrotnie.

Treść jego, nie dotyczy wyżej wymienionych osób, piszących tu na forum, w żadnym stopniu.

Uważam osoby o nickach wymienionych przez moją osobe, za kulturalnych interlokutorów, z ktorymi mialem i mam sposobność, wymieniać poglądy, w sposób pozwalający na unikanie uprzedzeń, na gruncie kultury osobistej, najlepszej wiedzy i rzetelności.

747.

747, mam inne zajęcia niż śledzenie twojego bełkotu i nie czuję potrzeby komentowania twoich głupot na bieżąco.

To rozumiem, Filut w formie.

Pozdrawiam.

Nie jesteś w stanie domyśleć się, ile wysiłku intelektualnego, kosztuje mnie, czy moją żonę, dotarcie do tak wysoko położonego poziomu intelektualnego, jakim jest obdarowane forum audiostereo przez Twoją Szacowną postać.

Ale jestem wstanie wyobrazić sobie ile wysiłku może was kosztować próba ułożenia choćby jednego poprawnego zdania w języku polskim. Na razie bez powodzenia. Para w gwizdek.

Wiem, wiem, jesteś postacią wybitną, w tej dziedzinie.

Nie mam Twoich manier wklejania czego kolwiek, dla przypomnienia, dlatego czuj się dalej tak dobrze jak dotąd.

Tak, to strona, którą Bóg przyporządkował na drugą rocznicę katastrofy w Smoleńsku.

2 lata temu, Polacy byli jezcze w stanie szoku i niedowierzania, że organy państa zgotowały im taki los!

Dziś dobrze widać wszelie intencje, koniec z emeryturami, praca do końca życia, to owoce, po których poznaje się.

Super.

Masz jakieś nagrody z tej okazji? ;)

W nagrodę, spróbuj dokonać samokopu w dupę.

Takeigo, który wynisie Cię na orbitę okołoziemską.

Mówią że z wysokości lepiej widać.

747, zastosuj się do własnej obietnicy:

Uważam forum audiostereo

ZA PRZECZYTANE!

Żegnam."

I przestań smrodzić.

Pozyskany czas poświęć na naukę pisania po polsku.

Hypki ma wątpliwości, ale dotyczą one nie okoliczności katastrofy, tylko kompetencji Zespołu Parlamentarnego, oraz expertów zagraniczo-polskich.

Drogi Kolego perfidny padalcu naJarany Jaro747!

Aha! No i bardzo słusznie, podzielam jego wątpliwości.

P.S.

Dziękuję za komplementy, wydrukuję sobie jakąś ładną czcionką np. Goudy Old Style.

Jestem Europejczykiem.

.... rocznicę katastrofy w Smoleńsku.

2 lata temu, Polacy byli jezcze w stanie szoku i niedowierzania, że organy państa zgotowały im taki los!

...

Jesli to prawda, to trzeba przyznać, że to jedyna rzecz, która im sie udała. :)

Bądź sprawiedliwy i dodaj na niej jeszcze własny adres obelgi, którą byłeś łaskaw się publiczne podzielić z czytelnikami forum w dniu wczorajszym.

747, zastosuj się do własnej obietnicy:

Uważam forum audiostereo

ZA PRZECZYTANE!

Żegnam."

I przestań smrodzić.

Pozyskany czas poświęć na naukę pisania po polsku.

Już się nie lecz Filut.

panowie nie oszukujmy sie.Smolensk to nie jest temat.Tematow moze byc sto innych.Smolensk jak i kazdy inny temat jest po to zeby sie zgromadzic,pospiewac,cós spalic.To jest przyczyna dla ktorej pewnego pokroju ludzie ZAWSZE sie beda zbierac ,opluwac,modlic,zegnac etc.TO JEST pewna warstwa spoleczna bardziej nieudana niz reszta,bezradna,opuszczona,wsciekla i zrozpaczona.Zrobmy eksperyment i przyznajmy IM racje.Były wybuchy,był zamach i winny jest TUsk i PUtin.Beda ZROZPACZENI, ze to sie już ...skonczyło.I znajda inna przyczyne koniecznosci zgromadzen ,machania flaga,modlenia sie.Albo znajdzie im to kurdupel.Po prostu to sa BIEDNI ...ale jednak ludzie.

Panowie nie oszukujmy się, w Smoleńsku prawdopodobnie dokonano zamachu na naszą delegację, z Prezydentem i Pierwszą Damą na pokładzie.

Nie miejmy jednak złudzeń, że ktokolwiek z możnych tego świata, upomni się o wyjaśnienie tego.

Nie leży to w niczyim interesie.

Chyba że to się zmieni.

Ci, którzy wypierają z swojej świadomosci doniosłość tego wydarzenia, to nie są Polacy.

To desant, lub kolaborant, do ustalenia pozostaje, z pierwszego, czy kolejnego pokolenia.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Chciał zginąć, aby promować swoja nowa płytę: http://muzyka.onet.pl/publikacje/szkoda-czasu-na-film,1,5065143,wiadomosc.htms. A moze źle zrozumiałem sens tej autopromocji?!

747 już wróciłeś , opowiedz jak pod bramą obaliłeś Tuska ponownie oddając władzę premierowi prezesowi

Na razie obalał reportera. Kulturalnie, rzeczowo i z umiarem.

Tuska jeszcze się boi, nawet będąc w kupie.

"Grupa osób manifestująca przed Pałacem Prezydenckim w drugą rocznicę katastrofy smoleńskiej zaatakowała ekipę telewizyjną TVP INFO. - Uciekaj z tym, jazda! Sp...j, Stul pysk - krzyczeli. Reporterowi nie udało się przeprowadzić relacji na żywo z wydarzenia."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

spróbuj dokonać samokopu w dupę.

Takeigo, który wynisie Cię na orbitę okołoziemską.

Mówią że z wysokości lepiej widać.

Ty nie próbuj , Rosjanie mogą wynieść Cię tanio na orbitę rakietą z demobilu w kodzie NATO określoną jako szatan .

Nie miejmy jednak złudzeń

To ilu was jest ?

Przepraszam uzytkownika Filut, wladz, muls, dziadekwłodek, argus, Wojciech Iwaszczukiewicz, Fox733, Jaro 747, za niezamierzoną obrazę, jeśli za taką uznali mój wpis przytaczany wielokrotnie.

Czujem się śmiertelnie urażony, a siusiumajtka nie daruję.

Żądam satysfakcji!!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie pogłębiaj Koledze 747 amplitudy bo mu się procek przegrzeje i obwody przesterują. Widać, że już w nasycenie wchodzi. Tu trzeba łagodnie...

Jestem Europejczykiem.

Wilk wylazł i krwi łaknie, musi gardło dać!

Stawaj 747, chyba, że chcesz poczekać aż siąpić przestanie..

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Bardzo mi sie podoba ostatnia batalia o KADLUB.Jak lezal w blocie to była szargana swientosc.Teraz umyty jest szargana swientosc bo zmyto dowody.Nie ma jeszcze pomyslu co do szopy postawionej nad wrakiem.Czy w celu zatarcia czy przysloniecia w celu zapomnienia.Ale wkrotce sie dowiemy.

Mysle ze czas najwyzszy jest tez PRZYWROCIC proporcje.Zgineło 96 ludzi w tym jeden prezydent.

Ryszard Kaczorowski

Faktycznie tragiczna postać, niesamowicie symboliczna - RK cudem uniknął Katynia i po 70 latach zginął lecąc złożyć hołd swoim pomordowanym kolegom. Tym większa hańba dla winnych tej katastrofy.

stawaj numerek bo mi pani Kowalska marudzi, jedno cięcie numerek, jagem fox sum!

Dwóch, gwoli ścisłości.

myslalem o Prez.Kaczorowskim.

jesli chodzi o proporcje.

Po prostu ten drugi juz wywoluje drgawki i konwulsje w wyniku przedawkowania..

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.