Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jestem gotowy stanąć w szranki z każdym, kto uważa inaczej. Uważam, że wszystkimi swoimi badaniami udowodniłem, że ta brzoza nie była przyczyną katastrofy, co potwierdziło wielu kolegów naukowców polskich i zagranicznych. Za granicą nie znalazłem ani jednej osoby, która by miała wątpliwości jeśli chodzi o moją pracę. Ale jeśli ktoś miałby wątpliwości, to jestem zawsze gotów do dyskusji, chętnie tez włączę do moich badań każde dodatkowe informacje, jeśli takie są. Na razie nie mając dostępu do wraku zakładam po prostu, że materiał z którego był wykonany samolot był taki, jak być powinien.- Prof. Binienda

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Po co cytujesz tego skompromitowanego doktorka(profesorem nie jest).

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Chcesz wrócić do naszej terapii na PW? Grosza nie wezmę...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Tobie fox na pewno by pomogła. Do usług w każdej chwili.

Tymczasem twój bredzisław kontratakuje....

Badania wypadków lotniczych nie robi się na podstawie analizy pikseli zdjęć niewiadomego pochodzenia. A z tym mamy do czynienia w przypadku działania grupy posła Macierewicza. Jego eksperci wyciągają hipotetyczne wnioski na które nie ma poparcia w materiale dowodowym

-– mówił Lasek.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Kotlety tyle razy odgrzewane, że śmierdzą padlina ale jak widać sa tacy, którym ten smród nie przeszkadza.

Prokuratura wkrótce dobierze odPOwiednie przyprawy. Szkoda tylko, że pod jeden smakk. PiS-u.

• 2 tygodnie później...

Fragment lewego skrzydła nie mógł urwać się na skutek uderzenia w brzozę, wielka ilość drobnych odłamków i rozrzut wraku oraz brak krateru świadczą o rozpadzie samolotu w powietrzu, otwarcie ścian kadłuba na zewnątrz świadczy o wybuchu, gdyby nie było wybuchu tylna część kadłuba oraz prawe skrzydło powinno być w całości, większość pasażerów w środkowej i tylnej części samolotu powinna przeżyć

— podsumował prof. Wiesław Binienda w czasie spotkania związanego ze sprawą tragedii smoleńskiej.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dlaczego ciągle cytujesz tego skompromitowanego palanta?

Lepiej cytować zapewne innego tego od obściskiwania się z Putinem wybawcą Ukrainy bohaterem co nie których bardziej bezmyślnych lemingów.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Pieprzysz iksik bez żadnego związku z tematem bo sam wiesz, że nie masz żadnych merytorycznych argumentow.

O bredzeniach cytowanych przez tomusia nawet nie wspomnę bo żal d... ściska i tyle.

Jestem Europejczykiem.

ez żadnego związku z tematem bo sam wiesz, że nie masz żadnych merytorycznych argumentow.

Związek był, uścisk to potwierdza i to jest mocny argument.

PS

Dla mnie od jakiegoś czasu nie podpadasz pod ostatni fragment mojego postu z wczoraj.

No tak, uścisk jest dowodem ostatecznym i rozstrzygającym. Tylko po ch.. były te wszystkie komisje???

Zamiast czarnej skrzynki Tupolewa powinno sie zbadać czarna skrzynke Tuska i przeanalizować wskazania tensomeetrów pod kątem długości i siły uścisku. Oraz tego, kto kogo ściskał. I za co ;-).

Jestem Europejczykiem.

83d6f5466518581003eec4b39ab16a49.jpg

Patrz Pan kto jeszcze był w to zamieszany! W końcu był uścisk, a to jest mocny argument! Ciekawe co mu obiecali... "zdejmiesz kaczora to wsadzimy Cię na papieża"? :)

Tylko po ch.. były te wszystkie komisje???

Aby utrwalić związek.

Patrz Pan kto jeszcze był w to zamieszany! W końcu był uścisk

Zdaje się, że nie odróżniasz uścisku dyplomatycznego od uścisków podległych, wasalnych, uniżonych, moralnie syfilistycznych...etc..

Uścisk moralnie syfilistyczny-co za perła polszczyzny.To przejdzie do annałów polonistyki.Czyli jak nasz człowiek podaje rękę x -owi to jest uścisk dyplomatyczny a jak nasz wróg robi to samo to jest syfilis.Co za wspaniały wywód myślowy!

a jak nasz wróg robi to samo

Generalnie nie o ręce i Papieża chodziło ale widzę, że syfilis moralny mimo tego się rozpowszechnia..jakby....

Może być, nawet wszystkie trzy i jeszcze 10 plag egipskich...moralnych.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.