Skocz do zawartości
IGNORED

Moderacja forum audiostereo

qb_1

Rekomendowane odpowiedzi

mi też wielki admin tego forum moderator z jakiegoś posta mojego ukręcił nowy wątek i walnął swój tytuł a mnie autorem!

się pytam jakim prawem wielki moderatorze? zapytanie było do mnie czy zgadzam się? nawet przepraszam nie padło

który taki mądry moderator niech przynajmniej się przyzna !!!

Focal + Naim

Proponuję wprowadzić moderację zatwierdzającą każdy post i będzie po problemie. Może wtedy w końcu zrobi się porządek. Nieograniczona demokracja zawsze prowadzi do anarchii i chaosu. Pozostaną ci którzy naprawdę będą chcieli się czegoś dowiedzieć czy doradzić. Reszta pójdzie marudzić gdzie indziej.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

A nie znasz ? :-)

czy sprytny moderator który z jednego mojego postu zrobił bez mojej wiedzy nowy wątek jest na tyle odważny żeby się przyznać? czy będzie teraz chował się ja dziecko po kontach i unikał odpowiedzialności?

Focal + Naim

Nie wiem, czy Palton jest dobrym moderatorem, ale dziwi mnie brak stosowania tych samych standardow w odniesieniu do roznych uzytkownikow. Np. uzytkownik muls propaguje trolling w najczystszym wydaniu i uchodzi mu to na sucho, a inni sa banowani za bardzo male przewinienia. Dziwne troche to forum. Albo pozwalamy na trolling albo nie!

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 12 Grudnia 2011 - brak kultury
Ukryte przez Fr@ntz, 12 Grudnia 2011 - brak kultury

Nie wiem, czy Palton jest dobrym moderatorem, ale dziwi mnie brak stosowania tych samych standardow w odniesieniu do roznych uzytkownikow. Np. uzytkownik muls propaguje trolling w najczystszym wydaniu i uchodzi mu to na sucho, a inni sa banowani za bardzo male przewinienia. Dziwne troche to forum. Albo pozwalamy na trolling albo nie!

Od razu poznać, dobre ubeckie wychowanie.

W ZWIAZKU Z CAŁKOWITYM BRAKIEM ZAINTERESOWANIA MODEROWANIEM I TEMATEM FORUM PRZEZ JÓZWĘ PIOTR 608,MAM TAKA PROPOZYCJE DLA PAŃSTWA.

SAM PALTON I DZIAŁAJĄCY Z UKRYCIA FRANTZ TO ZA MAŁO.

Nie pytałem-sorry,lecz w swiecie wirtualnym pogdybac mozna....nawet dla zdrowia lepszego wręcz konieczne!!

Pietrek,musla na kandydata zaproponuj.On sie nada?

Dzieki za podpowiedż.........marsz do kąta))

• Redaktorzy

Bum - Wątek nie został zamknięty, tylko przeniesiony do wątku dotyczącego moderacji. A odpowiedź na pytanie czemu jesteś na cenzurowanym powinieneś znać bardzo dobrze. Trollujesz gdzie się da, i uznajesz to za niewinne żarty. Chcesz pajacować - siedź na bocznicy, ale w zakładkach merytorycznych trzymaj się poruszanych tematów.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Proponuję wprowadzić moderację zatwierdzającą każdy post i będzie po problemie. Może wtedy w końcu zrobi się porządek. Nieograniczona demokracja zawsze prowadzi do anarchii i chaosu. Pozostaną ci którzy naprawdę będą chcieli się czegoś dowiedzieć czy doradzić. Reszta pójdzie marudzić gdzie indziej.

Nie zupełnie. Jak wskazuje historia prowadzi do wymordowania władzuni w pierwszej kolejności. Wiec niektórzy mają się tu czego bać. Większośc może zająć sie mordowaniem :)

branża ma jakieś wymagania na bocznicy wirtualnego forum społeczności audiofilskiej?

a co ona tu w ogóle robi?

biznesi czy trroluje?

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

• Użytkownicy+

branża ma jakieś wymagania na bocznicy wirtualnego forum społeczności audiofilskiej?

a co ona tu w ogóle robi?

biznesi czy trroluje?

Też nie mam pojęcia. A tak w ogóle, to jest jeszcze jakaś niezaszczuta "branża" na forum ? Jeśli jakieś strzępki jej pozostały (po przyjaznym przyjęciu "bocznicowych" forumowiczów, oraz sierot spod znaku XYZ), to tylko się cieszyć.

Janek i Ty masz chorobę wietrzącą wszędzie "biznesy" ??? Ok. zapewne spotkamy się w takim razie niedługo (początek roku ?) w Łodzi i pogadamy. Tyle, że organizator to ta okropna, no wiesz, co interesy kręci i te, no lody ...

Janek i Ty masz chorobę wietrzącą wszędzie "biznesy" ??? Ok. zapewne spotkamy się w takim razie niedługo (początek roku ?) w Łodzi i pogadamy. Tyle, że organizator to ta okropna, no wiesz, co interesy kręci i te, no lody ...

climax99 nic o swojej pracy nie wspomina na forum, nie pisze co ma w sklepie, nie proponuje i zachowuje się jak człowiek myślący

natomiast chamstwa naganiaczów, którzy z za lady ruszyli w byznesy, jak i ciepłej wódeczki, nie przyswajam, ot taka choroba genetyczna

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

• Użytkownicy+

climax99 nic o swojej pracy nie wspomina na forum, nie pisze co ma w sklepie, nie proponuje i zachowuje się jak człowiek myślący

natomiast chamstwa naganiaczów, którzy z za lady ruszyli w byznesy, jak i ciepłej wódeczki, nie przyswajam, ot taka choroba genetyczna

Taaaaak, a zapytałeś czemu ??? Ja zapytałem Przemka, czemu "udaje że nie żyje" ... z BRANŻY.

W skrócie Ci opowiem, zdrowie psychiczne jest ważniejsze ...

Uderz w stół, a nożyce się odezwą ......

Kompletnie taktu nie masz. Tylko dobrej woli zawdzięczasz, że jeszcze coś tu piszesz. Oczywiście wszystko po staremu, zero merytorycznych wpisów, dalsze notoryczne trollowanie i złośliwości dla moderacji.

Poczytaj swoje ostatnie wpisy - wejdź po prostu w swój profil i sprawdź. Zobaczysz, ile tam pożytecznych informacji jest, dla czytających... Może to Cię otrzeźwi.

• 4 tygodnie później...

To może udostępnicie bocznicę dla niezarejestrowanych użytkownikow? To normalna praktyka na innych forach - tutaj ktoś się czegoś boi? Dlaczego nie udostępnicie mojej ankiety dotyczącej moderacji w innych zakładkach?

Przysłowia są mądrością narodów,a jedno z nich mówi............

Kto na złe broi,ten się boi......tyczy to się raczej dzieci,a tu mamy i administratorów,redaktorów,recenzentów,moderatorów.........pogrom Panowie.

Przysłowia są mądrością narodów,a jedno z nich mówi............

Kto na złe broi,ten się boi......tyczy to się raczej dzieci,a tu mamy i administratorów,redaktorów,recenzentów,moderatorów.........pogrom Panowie.

ja bym podzielil inaczej... administratorów,redaktorów,recenzentów,moderatorów oraz paltona....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

bum, do tego nie dojdzie... gdzie oni znajda drugich takich co beda robic za miske ryzu - czytaj "chwałę" oraz "prace w imie ideii" - zreszta, mlb juz sie zbytnio nie chce, franc jakos ciagnie, tylko nasza gwiazdka palton idzie jak perszing :) dlatego moderacjie mamy taka jaka mamy...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

bum, mysle, ze sie nie da przeprogramowac... imho program sterujacy ta glowica to /dev/null :) a tak na serio to wlasciciele zatrudniaja tu moderacje na umowe zlecenie czy na umowe o dzielo? :)

"pier**lisz", to Ty i to od lat. Na dodatek, wciąż niemal o tym samym, co jest już męczące.

Za takie chamstwo daj sobie bana na tydzień......a jesteś moderatorem to przynajmniej do końca stycznia-to będzie sprawiedliwe,bo przegiąłes i koniec.

Wtedy lis syty i owca cała.

Nie lis tylko wilk syty i owca cała.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.