Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Show 2010

Fr@ntz

Rekomendowane odpowiedzi

Trudno mówić o odwiedzających, skoro impreza dopiero przed nami ;)

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

będzie można szybciej dojechać na Szołka z 3city:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pozdrawiam Mirosław Andrejuk

To impreza rocznicowa. Osobiście chodzi mi po głowie i chętnie podsunąłbym organizatorowi pomysł na jakiś krotki i skondensowany panel dyskusyjny z przedstawicielami 4,czy 5 istniejących u nas periodyków audio, na jednej sali i w tym samym czasie. Sam chętnie zadałbym kilka pytań natury ogólnej, dotyczących misji, roli i ewentualnych oczekiwań czytelników, które wstępnie można byłoby przygotować i przedyskutować np. m.in na tym forum.

Uwaga! Mam aktualnie na "sprzedaż"... następujące myśli na potrzeby audiofilii i muzyki:

-Nauczył się Pan czegoś od publiczności?-Tak, aby ją ignorować tak bardzo, jak to tylko możliwe. J. Zorn

To impreza rocznicowa. Osobiście chodzi mi po głowie i chętnie podsunąłbym organizatorowi pomysł na jakiś krotki i skondensowany panel dyskusyjny z przedstawicielami 4,czy 5 istniejących u nas periodyków audio, na jednej sali i w tym samym czasie. Sam chętnie zadałbym kilka pytań natury ogólnej, dotyczących misji, roli i ewentualnych oczekiwań czytelników, które wstępnie można byłoby przygotować i przedyskutować np. m.in na tym forum.

Dobry pomysł zwłaszcza ze ozywia dosc monotonny przebieg audioshow

jak obserwuje podobne spędy w innych branzach to ciekawe imprezy towarzyszace na tyle napedzają ilosc odwiedzajacych ze trzeba wprowadzac dodatkowe płatnosci aby to opanowac orgnizacyjnie

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Ekipa DIYaudio się już szykuje,mam nadzieję że w tym roku posłucham sobie czegoś konkretnie,poprzednimi laty natłok sprzętu i ludzi "kręcących się" po pokojach mnie troszkę przytłaczał i nie dawał spokoju,a jak wiadomo w takich warunkach nie da rady się skupić odpowiednio. No zobaczymy jak będzie,forumowa koszulka przygotowana,może nawet identyfikator się znajdzie. Do zobaczenia :)

Panie Drogi Właścicielu strony AudioShow - strona mi się podoba, ale jest jednak jeden minus, zdjęcia w galerii są nie do przyjęcia, proszę w końcu zatrudnić dobrego fotografa! Śniegu nie powinno być...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Panie Drogi Właścicielu strony AudioShow - strona mi się podoba, ale jest jednak jeden minus, zdjęcia w galerii są nie do przyjęcia, proszę w końcu zatrudnić dobrego fotografa! Śniegu nie powinno być...

Jak sobie zrobisz stronę www i podobna imprezę to możesz sobie wystawiać tam nawet gołe dupy a, tak jak ci się nie podoba to nie oglądaj przychodzi etc .

impreza jest komercyjna wiec kazdy klient/odbiorca/osoba nabywajaca towar lub usluge ma prawo wyrazic swoja opinie a nawet wiecej sprzedawca winien sam wyrazic chec zapoznania sie z takowymi opiniami

Podmienię jak znajdę czas w weekend na odszukanie oryginałów HQ. Zdjęcia są ze starej strony, na nowej są większe, więc trzeba było je na szybko przeskalować co niestety bardzo negatywnie wpływa na jakość.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

W jak dużej sali będzie koncert Antonio Forcione?

Wstęp wolny,czyli kto pierwszy ten lepszy :),ale odbędzie się to jakoś "po ludzku"?

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

W jak dużej sali będzie koncert Antonio Forcione?

Wstęp wolny,czyli kto pierwszy ten lepszy :),ale odbędzie się to jakoś "po ludzku"?

bez numerowanych miejsc bedzie niezły kocioł

Chyba zrobimy darmowe bilety, które będzie można 'pobrać' przed koncertem.

Sala 133m2 - największa ze wszystkich jakie są na AS.

>>Elberoth

Spróbuj to zrobić jak najszybciej, bo nie jest to sprzedaż promocyjna bucików dla dzieci i mówię to bez złośliwości. Po prostu sama impreza, dość spora, więc wymaga się, by było wszystko dopięte na ostatni guzik.

>>Marcin-utopia

Chłopie, skoro na żartach się nie znasz, to musisz sztywniak być, powiem Ci tak: nie muszę zaglądać, ale jest to moja prywatna sprawa co robię i kiedy, wypada też, by wyrazić opinię, właściciele powinni się cieszyć, bo dzięki temu można coś poprawić i zrobić tak by było lepiej. Strona jest dla odwiedzających, a nie tylko dla Ciebie! Fajnie, że robisz sobie kolumny, mało jest takich ludzi, co chcą coś poprawić i się w czymś się sprawdzić. Skoro żartu z łódeczką nie zrozumiałeś, to przepraszam, nie miałem na celu wbić Ci patyka w mrowisko. Pomyśl jednak, bez uśmiechu, życie by było trudne....

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

wypada też, by wyrazić opinię, właściciele powinni się cieszyć, bo dzięki temu można coś poprawić i zrobić tak by było lepiej.

Wszelkie opinie mile widziane !

Chyba zrobimy darmowe bilety, które będzie można 'pobrać' przed koncertem.

Sala 133m2 - największa ze wszystkich jakie są na AS.

Jest to jakiś pomysł,musi być jakieś "ucywilizowanie" wejścia na ten koncert,bo inaczej to będzie jakaś "rzeźnia",hihihi.

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

nie wiem co takiego się zmieniło ale w tym roku główny hotel po raz pierwszy ciepło wyraza sie o wystawie i zachęca do odwiedzin

Koledzy macie namiary na jakiś parking darmowy czy już będą zapewnione przez organizatorów?

Kolumny: Monitor Audio PL500II oraz Franco Serblin Accordo Essence ::: Wzmacniacz: VTL MB 185 Series 2 Monoblock ::: PRE: Lamm LL2.1 :: DAC: DIY by Pan Waldemar + Audiobyte Black Dragon ::: IC: Audioquest SKY DBS 72V, Van Den Hul The D-102 III XLR Głośnikowe: Transparent Audio Reference 2x4m, Coaxial: Apogee Wyde Eye + WBT Nextgen 0110Cu::: Zasilające: Shunyata Sidewinder + 4x Wireworld Aurora 7.2, Ekran: Adeo Velvet 135" Projektor:JVC X7900/RS540 4K::: Amplituner:Onkyo TX-RZ50 + NAD M25 + NAD C352 Kolumny Dolby Atmos 7.4.2: Monitor Audio PL500II (front) ,Franco Serblin Accordo Essence (boki) Focal Chorus 806(tył, sufit), Monitor Audio PLC3500II (centralny), 4x SW800V (Subwoofer)

Można spróbować też za Sobieskim, czasem jest tam trochę miejsca. W sobotę i niedziele się nie płaci.

Wolę unikać płatnych parkingów, pamiętam, że w tym roku płaciłem za parkometr 29zł. To jest zdzierstwo....

Ogólnie nie ma żadnych informacji na temat zorganizowanego parkowania dla uczestników Audio Show? Przy hotelu zapewne jest parking, ale czy będzie darmowy?

Kolumny: Monitor Audio PL500II oraz Franco Serblin Accordo Essence ::: Wzmacniacz: VTL MB 185 Series 2 Monoblock ::: PRE: Lamm LL2.1 :: DAC: DIY by Pan Waldemar + Audiobyte Black Dragon ::: IC: Audioquest SKY DBS 72V, Van Den Hul The D-102 III XLR Głośnikowe: Transparent Audio Reference 2x4m, Coaxial: Apogee Wyde Eye + WBT Nextgen 0110Cu::: Zasilające: Shunyata Sidewinder + 4x Wireworld Aurora 7.2, Ekran: Adeo Velvet 135" Projektor:JVC X7900/RS540 4K::: Amplituner:Onkyo TX-RZ50 + NAD M25 + NAD C352 Kolumny Dolby Atmos 7.4.2: Monitor Audio PL500II (front) ,Franco Serblin Accordo Essence (boki) Focal Chorus 806(tył, sufit), Monitor Audio PLC3500II (centralny), 4x SW800V (Subwoofer)

chłopie, gdzie Ty żyjesz, to ścisłe centrum miasta, módl się jak dasz rade gdzieś przycupnać, za free bo to sobota i niedziela

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Mamel, no nie jest tak źle, choć obaj wiemy, gdzie można zaparkować :) Ja i tak kolejką jadę hehe

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Przy hotelu zapewne jest parking, ale czy będzie darmowy?

Nie przy a pod hotelem.

Nie jest darmowy tylko na szczęście bardzo drogi dzięki temu można spokojnie na niego wjechać i nie łazić z kapotą pod pachą bo wszystko zostawiasz w samochodzie. Dla mnie rewelacja!

Mamel, no nie jest tak źle, choć obaj wiemy, gdzie można zaparkować :) Ja i tak kolejką jadę hehe

a się nie przemogę, nie będę sponsorował organizatora ani oglądał tej całej małpiarni

spotkamy się w Harendzie :)

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Mam nadzieję, że jakoś to będzie, nie wyobrażam sobie jechać 800km pociągiem i później TAXI. Nie po to mam samochód, aby na niego patrzeć czy szpanować. Jak będzie trzeba to się pod hotelem zaparkuje.

Na co najbardziej czekacie na tegorocznej imprezie?

Czekamy na cud że jeden przedstawiciel nie będzie miał w ofercie tylko swoich kopiących się ze sobą "klocków" i w końcu to zagra :)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.