Skocz do zawartości
IGNORED

Problem z forum

zyzio

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie też cały czas jest ok. Nie działa tylko jak serwer pada.

Troszkę się tylko jeszcze nie moge "dostroić" do małej czcionki na górze;) Pozatym jest OK!

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

• 2 tygodnie później...

Nie chciałem zakładać nowego wątku, więc tutaj mam pytanie:

Przeglądam jakiś wątek, gdzie jest link np. na Allegro. Klikam i otwiera mi się nowe okno, średniej wielkości. Co zrobić, żeby otwierało się zawsze zmaksymalizowane. Dotyczy to też innych stron, oraz skrótów do stron na pulpicie ( też uruchamiają się w średnich oknach, tylko skrót do IE dał się ustawić na max. okno).

Dzięki z góry za pomoc :-)

• 1 miesiąc później...
  • 2 tygodnie później...

Tez sie zastanawiam, co tez Broyowi odbilo... pomylil fora i spodziewa sie tu kabelka w nagrode? Moze tunerka? ;-))) Poprawcie sie Towarzyszu Broy. Off-topic: nabyles Bezaly? I jak? Tylko nie w stylu ostatnich recenzji :-)))

• 4 miesiące później...
  • 7 lat później...

Zablokować fejsbuk? Grzeszysz Człowieku!

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

Uzupełnię:

Niedługo ,by korzystać z forum,dodatkowym wymogiem będzie włączenie kamery i praca toples.

Bo czasami otwieranie forum trwa 30 sekund i trzeba nauczyć się znosić niedogodności

Przeszedłbym na inne forum (np.elektroda, czy audiohobby) nie mając tutaj żadnego dorobku, ale....

Mimo, że Mama upominała, by nie śmiać się z cudzego nieszczęścia - gdzie ja znajdę tylu hejterów kretynów z którymi moderacja o niejasnych, niespójnych, niejawnych zasadach działania nie potrafi sobie dać rady.

Tymczasem moje kliki i wejścia z sympatią pozostawiam na audiostereo.

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.