Skocz do zawartości
IGNORED

zegnam szanowne Forum

Vinyl_pl

Rekomendowane odpowiedzi

Tematy gramofonowe to dla mnie odległe sprawy, jednak czytałem również Twoje posty, mam nadzieje że szybko wrócisz i wiecej dusz nawrócisz (na analogi oczywiście) :)

Pozdrawiam życze powodzenia i szybkiego powrotu.

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

Szukam:

1.woj.dolnosl.,lubskie lub zachodniopomorskie - branza rolna - miedzynarodowy handel zbozami, jezyk niemiecki.

2.wroclaw - plytki ceramiczne, jezyk niemiecki i troche czeski.

E-mail - o mnie. Prosze o kontakt wylacznie profesjonalistow z doswiadczeniem, chodzi o zarzadzanie firma, nie zadna akwizycje. Granica wieku - 30 lat i wiecej. Nie wyglupiajcie sie prosze. Znajomosc niemieckiego w obu przypadkach musi byc naprawde dobra.

wiem, ze to nie podniesie nikogo na duchu, ale osobiscie milo wspominam przerwy w swojej historii zatrudnienia. To daje niezlego kopa i stawia na nogi. Mozna robic tyle rzeczy: odwiedzic starych znajomych, dokonczyc prace doktorska oraz wszystkie kasiazki przeczytane do polowy... Byle by nie trwalo to zbyt dlugo! Ale lada moment zacznie sie przeciez wspanaly rokwit naszej gospodarki i wowczas to nie my pracy, ale ona nas bedzie szukala:))) Na razie jednak warto samemu potrakkowac poszukiwania nowej pracy jako zatrudnienie na 1 i 1/2 etatu!

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące później...

Nooooo ... czeeeeeeeeeeeść :))))

Zdaje się że tak. Widziałem zdjęcia, ale na pełniejsze info trzeba poczekać aż wróci z urlopu. Względnie jak jp coś napisze bo razem budowali ten gramofon.

Pzdr.

Czy to ten projekt oparty na Bambino?

Witaj Vinyl_pl! Nie wiem czy wiesz, ale od czasu kiedy napisales cos ostatni raz, zaczto produkowac takie male plyty swiecace sie z jednej strony jak tecza, dziwne takie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.