Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego Kasowane Są Opinie Sprzetu?

tranzystorek

Rekomendowane odpowiedzi

Dwa razy wyraziłem swoją opinię na temat sprzetu.

Była to opinia bardzo słabego jak dla mnie wzmacniacza Krella KAV 300i.

Zastanawiam sie w takim razie po co jest dział opinie skoro nieprzychylne opinie dla kolesiow redakcji są kasowane?

Jak nam wszystkim wiadomo ,ze [...] "AUDIO" vel Elberoth handluje sprzetem, głownie z USA dlatego tutaj na forum [...] na temat swoich "polecanych" egzemplarzy.

Jego nick na allegro to AMSERV.

Szkoda ze forum to nie tylko wolne wypowiedzi. Moja opinie skasowano juz dwa razy bo była nieprzychylna dla [...]!

Dam CI namiary na tego AMSERV-a chcesz?

Po prostu przyjedż i wyrównaj rachunki-ok!

ps.czy on CI coś jest winien?-napisz koniecznie,bo na razie to widzę,że ukradł CI dwukrotnie Twoją opinię.

prócz tej thety miles masz jeszcze tego krell-a 300i-a reszta toru jaka?

Coraz ciekawiej Tranzystorek ze swoim Szwagierem przeciwko AMSERVOWI-ŚMIAŁO TRANZYSTOREK,ŚMIAŁO WAL)))

Zastanawiam sie w takim razie po co jest dział opinie skoro nieprzychylne opinie dla kolesiow redakcji są kasowane?

Jak nam wszystkim wiadomo ,ze nieudolny kiedyś pismak "AUDIO" vel Elberoth handluje sprzetem ,głownie z USA dlatego tutaj na forum bije piane na temat swoich "polecanych" egzemplarzy.

Szkoda ze forum to nie tylko wolne wypowiedzi.Moja opinie skasowano juz dwa razy bo była nieprzychylna dla cwaniaczków handlarzykow !

Co znaczy głównie z USA?

Hmm - wydawało mi się, że tutaj na Audiostereo (oprócz paru nawiedzonych gości i kilkudziesięciu klakierów) jest - jak to mawiają - wporzo. Chyba nic mi nie pokasowali, a jako, że nie jestem zainteresowany Krellem, to i spokój mam.

Kiedyś (hehe) utknąłem na chwilę na takim jednym forum HDTV:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Tam to się dopiero jaja działy. Kasowanie postów mówiących coś przeciwnego lub dyskusyjnego niż sprzedawca tam oficjalnie zalogowany (a wciskający jakieś kocopały na temat sprzętu i mieszający w umysłach młodych). Edycja niewygodnych postów (!) i takie tam zabawy. Po krótkim czasie zostałem ostrzeżony przez tamtejszego Najwyższego Admina na 80% (co miało oznaczać, że jeszcze zostało mi tam 20 procent życia i żebym se uważał) a po jeszcze jednym opublikowanym tam przeze mnie otwartym poście, opisującym jasno i zwięźle co ze mną tam robią, nastąpiło nieuchronne wykluczenie. No ale rozumiem: kto jest w zarządzie lub kto jest znajomym królika ten więcej może i prowadzi swoją politykę jak se chce i może wykluczać, kogo zechce.

Od tej pory z dala od takich post - komuszych forów jestem , gdzie tylko właściciel ma rację. Chcę ufać, że tu na Audiostereo tak nie ma!!!!!! Nie ma tu tak?????? Prawda???????????

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No, no ciekawe, że też nikt nie wpadła na pomysł napisać " kto jest kim na forum?" Jednak dzięki Tranzystorkowi to dowiedzieliśmy się kim jest Elberoth :(

Audiofilizm mnie nie interesuje, jedynie dobry sprzęt i jeszcze lepsza muzyka ;)

• Redaktorzy

"Tranzystorek" dostanie teraz ostrzeżenie za obelgi we wpisie, a jego post zostanie zmoderowany do poziomu w miarę możliwości nieobraźliwego. Wszyscy wiedzą, kim jest Elberoth, nikt natomiast nie wie, kim jest "tranzystorek". I pewnie tak już zostanie.

Przy okazji, w mojej opinii KAV 300i jest bardzo słabym wzmacniaczem. To na temat podobno zagrożonej wolności wypowiedzi. "Tranzystorek" zapewne nawsadzał w swoją opinię obelg tak samo, jak do swojego tutaj wpisu. Ogólne hasło, które proponuję wszystkim: trolle wynocha!

A z jakiej racji zakladka "Opinie" ma sluzyc do jakichs zaczepek czy prywatnych wojenek roznych zawistnikow?

Niemerytoryczne pseudoopinie jak najbardziej ciąć równo z trawą, panowie moderatorzy, "Opinie" to nie jest smietnik ani hyde park.

rochu,

idąd dalej tropem Twojej propozycji niedługo trzeba będzie zamknąć całe Audiostereo, bo każdy na tym Forum ma możliwość pisania o subiektywnych odczuciach.

Tranzystorek

Jak chcesz zeby twoje opinie nie byly kasowane,to musisz pisac zgodne z ogolnie przyjetym trendem ze Krell jest Good!A nie,jakies dyrdymaly wypisujesz a pozniej sie dziwisz.

When it comes to A Class amplifiers . I am totally biased.

• Redaktorzy

Tranzystorek

Jak chcesz zeby twoje opinie nie byly kasowane,to musisz pisac zgodne z ogolnie przyjetym trendem ze Krell jest Good!A nie,jakies dyrdymaly wypisujesz a pozniej sie dziwisz.

Następny który nie umie czytać? Przeczytał kolega mój wcześniejszy post, zanim dał upust fantazji?

<Bijący rekordy popularności serial opowiadający historię kilkunastu ludzi z różnych zakątków świata obdarzonych nadnaturalnymi zdolnościami. Teleportacja, regeneracja, narkotyczne jasnowidzenie, telepatia, latanie czy przenikanie przez przedmioty to tylko niektóre z umiejętności tytułowych herosów. Czy są oni jedynie przypadkowymi bohaterami, czy może zostali wybrani do innych, wyższych celów? I kim jest tajemniczy Sylar (Zachary Quinto) próbujący za wszelką cenę zagarnąć wszystkie moce...>

czym ten Elb handluje ? moze trzeba obejrzec :)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• 1 miesiąc później...
Od tej pory z dala od takich post - komuszych forów jestem , gdzie tylko właściciel ma rację. Chcę ufać, że tu na Audiostereo tak nie ma!!!!!! Nie ma tu tak?????? Prawda???????????
A jakże, prawda...?

Prawda, prawda. Tylko, że ta trzeciego typu, jeśli ktoś pamięta Tischnera...

P.S. Ja na przykład mam wątpliwości co do tego, kim jest Elberoth. Czy ktoś je rozwieje?

Z wiekiem i z kolejnymi życiowymi doświadczeniami dochodzę do wniosku, że najważniejsze w życiu jest...oddychanie.

Hm...Pytanie dosyć niejednoznaczne :). Więc uściślę, że nie mam wątpliwości tyczących się sfery moralnej, wyznaniowej, czy też poglądowej Elberotha, a rzecz bardziej prozaiczną. Mianowicie godność :). No ewentualnie inicjały same. R.Ł.? J.A.? W.P.? A.K.? Hm? Ale że dana osobo może sobie nie życzyć ujawniania swoich personaliów w tym miejscu (choć ponoć wszyscy i tak je znają :)) toteż nie dam się sprowokować Tobie jozwa do wyraźnego wyrażenia przez siebie chęci ich poznania :P. No chyba że za pośrednictwem tzw. PW :). Jakby co to wiesz, pomoc zawsze lepsza niż jej brak :). Bo wiecie, nie wszyscy mają konto na Allegro...

Z wiekiem i z kolejnymi życiowymi doświadczeniami dochodzę do wniosku, że najważniejsze w życiu jest...oddychanie.

Nicka Elberoth używa od lat nasz kolega forumowy Adam Mokrzycki, znany audiofilom przede wszystkim jako organizator Audio Show.

Nooo...:). Ujmę to tak. Otóż dlaczego w liście wymienionych przeze mnie inicjałów (osób piszących kiedyś/obecnie dla AUDIO) nie znalazły się te sugerujące Pana Adama? Bo to właśnie jego byłem niemalże pewien, a reszta stanowiła mało prawdopodobne dla mnie typy, które chciałem, aby ktoś odrzucił. Wtedy miałbym pewność o kogo chodzi, bez wymieniania konkretnego nazwiska i nikt nie miał by ewentualnych pretensji, że zdradzamy jego tożsamość :). Taki oto przebiegły plan, by nikt się nie obraził :P.

• Redaktorzy

Wstępniaki na HFIM? W sensie na stronie? Nigdy. W gazecie też nie. Natomiast od kilku lat okupują ostatnią stronę tego czasopisma (wyjątkiem jest raz na kwartał, kiedy zamiast ostatniej strony dostaję więcej :-))

Taka prawda że 1/4 użytkowników najczęściej wypowiadających się na tym forum ma kontakt, lub jest bezpośrednio związana z branżą audio. I nie ma się co dziwić bo ludzi znających się na tym co robią jest mało i jest to dosyć zamknięty krąg. A forum stanowi pewnego rodzaju reklamę i pozwala dotrzeć do dużej ilości ewentualnych "klientów". Każdy stara się pilnować własnego interesu. Tak jest z czasopismami audio, a tu wszystko działa na podobnej zasadzie.

Taka prawda że 1/4 użytkowników najczęściej wypowiadających się na tym forum ma kontakt, lub jest bezpośrednio związana z branżą audio.

Śmiało możesz stwierdzić, że 100% użytkowników wypowiadających się na tym forum ma kontakt, lub jest bezpośrednio związana z branżą audio.

Zdaje się, że właśnie od tych z branży audio kupujemy nasze zabawki. I bez kontaktu z nimi raczej nie da rady... Rotfl.

Jak nam wszystkim wiadomo ,ze [...] "AUDIO" vel Elberoth handluje sprzetem, głownie z USA dlatego tutaj na forum [...] na temat swoich "polecanych" egzemplarzy.

Szkoda ze forum to nie tylko wolne wypowiedzi. Moja opinie skasowano juz dwa razy bo była nieprzychylna dla [...]!

Mialem okazje osobiscie poznac obcesowy jezyk tranzystorka i nie dziwie sie ze mozna bylo usunac jego opinie dotyczace sprzetu

W skrocie wygladala korespondencja tak , ze to co ma do sprzedania tranzystorek to super , reszta swiata , czyli to co mam to chlam

Czyli podsumowujac , ....kto mieczem wojuje , od miecza ginie

:)

Tranzystorku. Powiadasz, ze ów Krell jest be…

A na jakiej podstawie?

Podobnie bym kasował wpisy chwalące jakiś klocek. Ponownie na jakiej podstawie ta opinia?

Taki jeden z drugim pierwszy raz coś w życiu kupią czy usłyszą, walą na forum i wypisują farmazony jak to jest super, nawet kable im grają ;).

Tymczasem…

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.