Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie o to chodzi że nic nie robią. Cypryjczycy ich pykają jak amatorów. Z akcji jakie mieli to już powinno być z 5:1

No i samym fartem nic się nie zdziała. 3:1 i jak narazie wisła out.

A co napisałem wyżej?Przed meczem?To są dinozaury z zaciągu i nieopierzone wilczki(Małecki partacz i Wilk )w Wiśle.Cała Wisła to żenua.

Co na boisku robi Genkow-napastnik co bramek nie strzela?Co robił nieudacznik(gwiazdor)Mały-cki?Za wcześnie dostał powołanie,jestem ciekaw co teraz krzykacze pismaki powiedzą,szczególnie ci co nawoływali do Smudy by go powołał.Dziś pewnie żałuje.

Polska kopana jest głęboko w czarnej dziurze,za wszystkimi chyba krajami Europy,Afryki,Azji,Australii no i za Eskimosami czyli Grenlandią też.Tam już jest samo dno a nie tragedia.

Dwie krowy na polu lepiej by zagrały.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Niezła skuteczność ;-). Niestety żadnej innej jego akcji nie zapamiętałem. Chociaz był jeszcze jakaś nieudana próba dryblingu w amatorskim stylu. Teraz ci którzy męczyli Smudę o powołanie Małeckiego powinni za karę zjeść piloty do telewizorów (zamiennie dopuszczam stary trampek).

Niestety Chavez praktycznie bezbłędny w Krakowie był dziś znacznie słabszy. Diaza trzymają chyba tylko dlatego, że ma wytrzeszcz niczym Ronaldinho. Aaaaa, nawet się pisać nie chce...

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Frank - średni występ to był w Krakowie. Na Cyprze Wisła zagrała beznadziejnie. Spodziewałem się że Apoel wygra, ale nie spodziewałem się takiej ogromnej różnicy klasy zawodników. Nasza obrona była rozklepywana tak że nie wiedziałem czy oglądam mistrza Polski czy amatorski zespół okręgówki.

Bramkarza bym się nie czepiał, zagrał o niebo lepiej od pozostałych naszych amatorów. Co do Małeckiego - zgadzam się, powołanie go do reprezentacji to totalna porażka. Bardziej bym się przyjrzał Wilkowi. No i wielka gwiazda wisły - Melikson - zupełnie niewidoczny w meczu. Chyba trochę blado ta gwiazdka wypadła przy Cypryjczykach.

Wyłazi teraz klasa piłkarzy z zaciągu!!Grało tylko dwóch a do zejścia Sobolewskiego trzech naszych,reszta to właśnie zaciąg.Brazylijczycy i Portugalczycy z kolei stanowili o sile Apoelu,różnice widzieli wszyscy.Jak szuka się wzmocnień to nie w Bułgarii czy Litwie tylko tam,gdzie wiadomo jak się gra w piłke czyli Portugalia,Brazylia i Argentyna a od nich jest czego się uczyć.Teraz sprawa trenera-Apoel trenuje Serb i jak dobrze ich poukładał było widać w meczu,grali w każdym bądź razie piłką a nie biegali za nią,poza tym dokonywał zmiany wtedy kiedy było trzeba i na takich zawodników jacy byli w danym momencie potrzebni.Maskant co robił też było widać i za wszystko jest odpowiedzialny,za transfery(do dupy)też.

Teraz o przyszłości...dopuki nie zacznie się szkolić młodzieży(WŁAŚCIWIE)przez dobrych trenerów,powiedzmy z Argentyny czy Brazyli,gdzie uczą od małego technik i gry z piłką(tam dzieci z piłką nawet śpią)nie dojdziemy nigdzie z żadnym Smudą czy z Kasperczakiem lub jakimś innym rodzimym lub obcym kolekcjonerem.Nie będzie czego kolekcjonować...może znaczki pocztowe.

Jeszcze co do występu Wisły i jego oceny-średnim występem można by było nazwać wtedy,gdyby Wisła ten zespół ograła,inni pokażą co wart jest Apoel i wtedy zobaczycie,gdzie znajduje się Polski futbol...w czarnej głąbokiej dziurze.

brawo wojtek!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tak samo lanie Ruskich się odbędzie,jak lanie Cypryjczyków...analogicznie.Może być kompromitacja jeszcze większa.

I to nie jest żadne krakanie a stwierdzenie możliwości Legły, kopaczy i ich muszkietera.Będzie żenada...następna.

I co tu się dziwić,jacy kibice,to i taka gra!

No tak,kibice grają z nimi...razem,więc wina i kibiców a do tego sędziego,wysokiej,mokrej trawy i przelatujących gęsi...piłkarzy nigdy!

Porto,Szachtar,Zenit i Apoel to grupa w której mogła grać Wisełka ale nurt był za szybki.

Rzeczywiście pełno zasrańców bez pojęcia...jezd.

Trzeba będzie odszczekać tom Ległe.Hau,hau.

Zasrańce !!!!!!

Odszczekiwać !!!!!!!

Aczkolwiek poziom nie taki jak najlepszy klub w Europie -----Jaga !

Ale ,Legia od bidy,po dzisiejszym meczu może być!

Swoją drogą,to smutne,że ludziska z innych miast kibicują drużynom,które nie mają kibiców w swoich rodzinnych grodziskach.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.