Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ta też niczego sobie ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Gra Legii wyglądała nieźle i głownie dlatego, że Celitc kompletnie się posypał. Awans nie jest jeszcze przesądzony. Z okazywaniem radości poczekam. Do ostatniego gwizdka w meczu rewanżowym.

"8"

Wystarczy w Edynburgu by Szkoci wygrali 3:0 i są w następnej rundzie.A to jest bardziej prawdopodobne od tego,że Legia utrzyma niższy wynik gwarantujący jej awans.

Jak w składzie ma się nieudacznika,który nie strzela dwóch karnych i trenera durnia,który na to pozwala,to nie ma na co liczyć.

Wystarczy w Edynburgu by Szkoci wygrali 3:0 i są w następnej rundzie.A to jest bardziej prawdopodobne od tego,że Legia utrzyma niższy wynik gwarantujący jej awans.

Ja jestem tym razem wyjątkowo spokojny o wynik.

Celtic nie jest w stanie pozbierać się i wywalczyć awans.

Stawiam na remis lub minimalną porażkę Legii.

Taki Robben nie strzelił 3 pod rząd i nic się nie stało. Co prawda w 3 różnych meczach, ale

Nie widzisz różnicy,że w trzech meczach?Ten ciamajda zrobił to w jednym meczu a trener fajtłapa nie zareagował!

Podobno to piłka...profesjonalna.Amatorom to można odpuścić.

2:0 Brawo!!! W sumie Celtic grał bez wiary, wyglądało to w drugiej połowie jak sparing. Nie wiem teraz czy Celtic taki słaby, czy Legia taka mocna- pewnie ani jedno, ani drugie.

Może nie będzie tak źle. Szybkościowo Legioniści pokazali się z dobrej strony, taktycznie trener ich dobrze ustawił. To , że Celtic zagrał statycznie bez presingu, bez pomysłu , a przede wszystkim bez walki to inna sprawa. Legia szanse na awans ma z taką grą.

.... taka dygresja napisałem- bez walki- i to największe moje zdziwienie, toż to wyspiarze . Tam się trawę gryzie i gra do końca, a tu nic. Mogli równie dobrze oddać ten mecz walkowerem

Edytowane przez Krzych 2
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Legia ma kłopot: "UEFA wszczęła postępowanie wyjaśniające w sprawie udziału Bartosza Bereszyńskiego w rewanżowym wyjazdowym meczu trzeciej rundy kwalifikacji Ligi Mistrzów Legii Warszawa z Celtikiem Glasgow (2:0) - poinformował w czwartek stołeczny klub piłkarski." http://sport.wp.pl/kat,1752,title,LM-dyskwalifikacja-Legii-Sa-kolejne-informacje,wid,16803928,wiadomosc.html

Głupia sprawa i komplety brak profesjonalizmu.

"1"

No i po ptokach. Legia dostała walkowera a Lech dał się wykopać zespołowi z Islandii.

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Nie jestem fanem polskiej piłki ale kara jest niewspółmierna do wykroczenia felerny zawodnik zagrał chyba ze 3 min kiedy już praktycznie było po meczu.

Moznabyło nałożyć karę finansową i tyle.

FIFA to szambo możnabyło się o tym przekonać podczas mistrzostw św. Korea-Japan jak mocno faworyzowano gospodarzy (sponsorów) a wręcz wypaczało się wyniki spotkań.

Samo wejscie zawodnika w sumie też mocno śmierdzi nikt nie wiedział że on nie może zagrać, łącznie z samym zawodnikiem!

Edytowane przez sargon
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.