Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

No to jak będzie jutro?Tak jak zwykle?

A coś się zmieniło, żeby mogło być inaczej? Wystarczy zerknąć na ranking FIFA, żeby przewidzieć wynik.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

To nie są cuda, tylko kwestia tego kto na kogo ile u bukmacherów postawił :)

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

A po co? Im szybciej odpadną, tym szybciej spokój będzie, a ile szmalu przy okazji zaoszczędzone...

Zawracanie dupy przez kolejne dwa lata, żeby i tak z grupy nawet nie wyszli, na co to komu potrzebne jest?

Tylko niepotrzebny stres i nerwy i nawet nie ma gdzie się zdoić w sobotę, bo wszystkie knajpy pełne weekendowych kibiców

co to pretekst mają do wyrwania się z domu w sobotę i poudawania luzaków przez te dwie godziny zanim żona z ryjem zadzwoni.

1413004900_eqjhqb_600.jpg

Ale w siatkówkę?

Mówił z całą powagą o piłce nożnej - męskiej i I. reprezentacji narodowej.

Edytowane przez Włodzimierz

Panowie obstawiamy? ja- 3-1 dla Polski!

Buehehe :)

Chyba jak Niemcy zapomną wyjść na drugą połowę.

Optymistyczny scenariusz zakłada, że nie będzie chciało im się biegać i przy 2:0 dadzą sobie na luz.

Mniej optymistyczny scenariusz zakłada, że jednak będzie im się chciało i możemy pobić rekord Brazylii...

Piłka nożna to taka nieprzewidywalna gra, że czasem jeden "farfocel" może ustawić wynik meczu. W innych dyscyplinach (sportach drużynowych) taka sytuacja się nie zdarza (może hokej? ale tam raczej ciężko dowieźć wynik do końca).

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Wszystko się zgadza, jednak pod warunkiem, że mówimy o mniej więcej równorzędnych drużynach,

a nie o wystawianiu najgorszych patałachów w dziejach polskiej piłki nożnej przeciwko aktualnym mistrzom świata.

Ciekawy paradoks, z jednej strony największe patałachy, z drugiej - nigdy te patałachy nie grały w tak dobrych klubach, no i weź bądź tu mądry:-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Można? można:-)

Przez pewien czas graliśmy przeciwko sędziemu, ale tą ręką w polu karnym oddał nam z nawiązką ;)

Xavian XN 250 EVO | Sony TA-N7 | Wiim Pro Plus | AQ Midnight 2 | Sun Audio Reference | Tomanek TAP8

całe mnóstwo szczęścia, Niemcy mieli ponad 60% posiadania piłki ale czy to ważne????????????????????????????????????????????

2:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czy ktoś może obstawił taki wynik u bukmachera i może powiedzieć ile zgarnął???

Panowie obstawiamy? ja- 3-1 dla Polski!

no i całkiem blisko :))))

• Użytkownicy+

Mieliśmy lepszą obronę od Niemców. No i bramkarz, Szczęsny BRAWOOOOOO!!!!!!!!!

Atak wykorzystał słabości, Pan profesor Lewy świetny mecz.

Fajnie, że wygraliśmy dwoma bramkami, przy jednej wszyscy mówiliby o szczęściu, a tak to tylko ... połowa ;) No i dobrze, że Niemcy nie strzelili bramki, wynik do zera wygląda świetnie!

Edytowane przez palton
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.