Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To skandal, oszwabili nas..karny do powtórki..

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Mecz Niemców z Włochami niezbyt porywający. Egzekwowanie karnych było żenująco-śmiesznym widowiskiem.

O tym meczu nie można powiedzieć, że był to przedwczesny finał.

Tak, Błaszczykowski popełnił prosty błąd emocjonalny, takich mamy zawodników, nie potrafią unieść odpowiedzialności, dobrze że były wczoraj karne, na ich tle jesteśmy znacznie lepsi ..

Każdemu wolno marzyć.

No tak. Ty przecież jesteś realistą, któremu statystycznie co trzecia prognoza się sprawdza.

Albo wygra, albo przegra, albo zremisuje. ;-)

Po prostu, trzeba było strzelić !

Trzeba było, ale sam widzisz jakie niuanse decydują o awansie.

Jeśli sędzia nakazałby powtórzenie, to awans mógłby być nasz.

W karnych Niemców z Włochami awans zmieniał się co chwila.

Nie mówiąc już o tym, że jak Niemcy w meczu strzelili na 1:0, to w życiu nie oddaliby prowadzenia,

gdyby nie ten karny.

Tak, Błaszczykowski popełnił prosty błąd emocjonalny

Tak jak ze Szwajcarami karnego wykonał bezbłędnie, to z Portugalią czułem po jego twarzy, że jest niepewny.

Strzelił podobnie...być może bramkarz przewidział i rzucił się instynktownie w ten sam róg.

Nie mam za złe Błaszczykowskiemu, szczególnie jak zobaczyłem ten badziew w karnych Niemców i Włochów...

Młodemu powiem, ze niejakiego Kazimierza Deynę mało nie zlinczowano, kiedy nie strzelił karnego (w meczu) Argentynie na MŚ`78.

Z grupy wstępnej wyszliśmy wówczas na I miejscu.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Wyjątkowo łatwe 4:0 dla Francji. Pogrom po pierwszej połowie. Wizja półfinału sparaliżowała Islandczyków czy tylko brak sił? A może jedno i drugie jednocześnie?

Edytowane przez Włodzimierz_55692

Głupstwa wypisujesz..Najwięksi piłkarze nie strzelali karnych.Deyna nie był fuksiarzem,był królem środka pola.Był najwybitniejszym polskim piłkarzem.

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz

Jutro będzie mecz wszechdziejów!:-)

Jak to bąbovtzowi rzec - ąkrajable:)

No i gdzie ten mecz wszechdziejów :)

Po pierwszej połowie już nie chcę się patrzeć, żenada ze strony Islandii

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

Deyna

Deyna był piłkarzem ocenianym kontrowersyjnie, nie był naszym najlepszym piłkarzem w historii, zdecydowanie, takie jego oceny są tyle warte ile przewidywania naszych speców że z Portugalią mamy łatwiejszą drogę niż z Chorwacją, czego nigdy się nie dowiemy, lub inne, że Włosi nigdy nie przegrali z Niemcami w meczu na turnieju o stawkę, to i teraz nie przegrają, no jednak przegrały, jeszcze miała być niemiecka nieomylność strzałów widoczna w statystykach..nagle się całkowicie załamała i to w wykonaniu tuzów nie nowicjuszy.

Oceny wydarzeń sportowych nie są zero-jedynkowe, trudno porównać osobowości, szczególnie że zespół powinien się uzupełniać.

Włoska piłka wyraźnie przeżywa kryzys, oprócz pozycji bramkarza, wynik nie zaskakuje, jedynie to, że nie strzelił Schweinsteiger..

I Özil i Muller

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

Brawo

Francuzi grają u siebie, bez presji, mogą pukać do jakiś afrykańskich rozmiarów..zrobić sobie króla strzelców przykładowo..

No sorry,

Proponuję nie polemizować, dobrze pamiętam atmosferę panującą dookoła Deyny, szczególnie jego niewielką towarzyskość przy wykańczaniu akcji..to były wtedy odczucia powszechne, wiem, gdyż uczęszczałem w owym czasie do szkoły i tak wyglądały dysputy dotyczące tego zawodnika.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.