Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Pedros napisał:

Ja napisałem jedynie że wybrano innego piłkarza graczem sezonu więc chyba zabolało pobicie rekordu Muller

Potem się tego wyparłeś, a soundchaser to przeoczył.

Piłkarzem sezonu w Bundeslidze zamiast Roberta Lewandowskiego został Erling Braut Haaland. Dlaczego tak się stało? Głosowanie, w którym brali udział kibice trwało tylko do 6 maja i dotyczyło trybu Ultimate Team w grze FIFA 21, w którym Norweg ma lepszą kartę od Polaka.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Głosowanie miało na celu wyłonienie zawodników, którzy dostaną w grze nowe karty specjalne z kosmicznie ulepszonymi statystykami. A w FIFIE 21 gracze mogą być o wiele bardziej zainteresowani Erlingiem Haalandem - jego podstawowa karta ma lepiej ocenione atrybuty tempa i fizyczności, a więc dwa kluczowe w grze, szczególnie pod kątem napastników. Lewandowski ma aż o siedem punktów oceny ogólnej więcej od zawodnika Borussii, ale w grze liczą się przede wszystkim szczegółowe statystyki karty i jej cena, a tu Haaland ma nad Polakiem ogromną przewagę - jest około czterokrotnie tańszy.

😜

Zabolało?

Ukryta Zawartość

13 minut temu, toptwenty napisał:

Potem się tego wyparłeś, a soundchaser to przeoczył.

Że niby w którym miejscu się wyparłem? Cały czas piszę że zabolało pobicie rekordu przez Lewandowskiego więc wybrano piłkarzem roku kogo innego. 

3 minuty temu, toptwenty napisał:

Lewandowski ma aż o siedem punktów oceny ogólnej więcej od zawodnika Borussii, ale w grze liczą się przede wszystkim szczegółowe statystyki karty i jej cena

Większej głupoty nie można już wymyślić.
Lewandowski jest pod każdym względem lepszy, ale wygrywa jakiś młokos, bo liczy się statystyka karty przetargowej.
Przecież tu chodzi o reklamowanie tego Haalanda, by go pewnie lepiej sprzedać.

6 minut temu, Pedros napisał:

Że niby w którym miejscu się wyparłem? Cały czas piszę że zabolało pobicie rekordu przez Lewandowskiego więc wybrano piłkarzem roku kogo innego. 

Przecież wybory odbyły się na długo przed pobiciem tego rekordu! 

Nawet tego nie zauważyłeś?

Wyparłeś się zarzutu nacjonalistycznego.

Przecież dałeś do zrozumienia, że gdyby Lewandowski rekordu nie pobił, to by Niemców nie zabolało i być może na piłkarza roku wybrano by jednak Polaka, Lewandowskiego.

To jest zarzut nacjonalistyczny!

Ufff.

Edytowane przez toptwenty
1 godzinę temu, soundchaser napisał:

ponieważ Lewy pobił rekord

37 minut temu, soundchaser napisał:

wygrywa jakiś młokos, bo liczy się statystyka karty przetargowej.

To już nie rekord? 

58 minut temu, toptwenty napisał:

Przecież wybory odbyły się na długo przed pobiciem tego rekordu! 

Nawet tego nie zauważyłeś?

Nie aż tak bardzo długo - już w zasadzie było bardzo prawdopodobne jego pobicie, a poza tym ogłoszenie wyniku nastąpiło właśnie po zakończeniu sezonu więc tłumaczenie o wcześniejszym wyborze wydaje się być dość pokrętne. Nawet jednak gdy przyjmiemy, że rzeczywiście wybór nastąpił wcześniej to nic nie zmienia faktu, iż na początku maja Lewandowski też miał wszystkie statystyki lepsze od Haalanda.

53 minuty temu, toptwenty napisał:

Wyparłeś się zarzutu nacjonalistycznego.

Przecież dałeś do zrozumienia, że gdyby Lewandowski rekordu nie pobił, to by Niemców nie zabolało i być może na piłkarza roku wybrano by jednak Polaka, Lewandowskiego.

To jest zarzut nacjonalistyczny!

Ufff.

Tak - a ,,w Ameryce biją murzynów". 

Wymyślasz sobie teorię którą na siłę próbujesz udowodnić wciskając w cudze usta niewypowiedziane słowa.  Lewandowski pobił rekord piłkarza - legendy i nie wszystkim to pasowało. W Niemczech- jak w każdym kraju są różni ludzie i np. jeden z dziennikarzy zarzucił Lewandowskiemu że aż 9 bramek zdobył z rzutów karnych a Muller ani jednego. Ten sam dziennikarz zapomniał jednak zauważyć, że Lewandowski zdobył 41 goli w 29 meczach, a Muller 40 w 34 meczach. Uważasz że to przypadek?

Godzinę temu, Pedros napisał:

Nie aż tak bardzo długo

Brnij dalej, pośmiejemy sie.

Godzinę temu, Pedros napisał:

Wymyślasz sobie teorię

Że gdyby Polak nie pobił rekordu Niemca... 

He he he.

Brnij dalej, pośmiejemy się.

🤣

No dobra może już wystarczy .Dzisiaj finał Ligi Europy . United to od lat dla mnie najbardziej znienawidzona drużyna ( w sumie nie wiem dlaczego ) . Tak więc kibicuję Hiszpanom .

21 godzin temu, Pedros napisał:

Jednak pobicie rekordu boli - najlepszym piłkarzem Bundesligi został wybrany Haaland.

Boli, oj boli. 

Puściłeś babocha, Pedro. 

@Pedros - topek to tutejszy forumowy troll, a raczej trollek z 15-letnim stażem i największą ilością bezproduktywnych postów. Powinieneś wiedzieć, bo staż masz jeszcze dłuższy, ale nie jesteś tak aktywny. Rekordowej ilości wpisów pod jego nickiem nie widać, bo już parę razy likwidował konto, a później znów otwierał.
Wdawanie się z nim w bardziej zaawansowaną dyskusję to jego karma. Będzie próbował zrobić z Ciebie idiotę, kompletnie nie zdając sobie sprawy z tego, że robi go z siebie samego.

Pozdrawiam.

P.S. Sorry za dygresję, ale musiałem to napisać. Powstrzymajmy się od karmienia topka, to znudzi mu się i pójdzie gdzie indziej.

Edytowane przez soundchaser
19 minut temu, Pedros napisał:

Chyba naprawdę źle się czujesz. Szybkiego powrotu do zdrowia życzę - o ile to jeszcze możliwe.

Nigdy nie czułem się lepiej. Z przyjemnością Was dobijam i czekam na nowe okazje.

5 minut temu, soundchaser napisał:

@Pedros - topek to tutejszy forumowy troll, a raczej trollek z 15-letnim stażem i największą ilością bezproduktywnych postów. Powinieneś wiedzieć, bo staż masz jeszcze dłuższy, ale nie jesteś tak aktywny. Rekordowej ilości wpisów pod jego nickiem nie widać, bo już parę razy likwidował konto, a później znów otwierał.
Wdawanie się z nim w bardziej zaawansowaną dyskusję to jego karma. Będzie próbował zrobić z Ciebie idiotę, kompletnie nie zdając sobie sprawy z tego, że robi go z siebie samego.

Pozdrawiam.

P.S. Sorry za dygresję, ale musiałem to napisać. Powstrzymajmy się od karmienia topka, to znudzi mu się i pójdzie gdzie indziej.

Leżysz na łopatkach. Dostałeś i bęc.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, soundchaser napisał:

Powstrzymajmy się od karmienia topka, to znudzi mu się i pójdzie gdzie indziej

Rzeczywiście - tu działa stara prawda: nie wdawaj się w dyskusje z idiotą, bo sprowadzi rozmowę do swojego poziomu i zniszczy cię doświadczeniem. Nie mam zamiaru dłużej więc tego robić.

12 godzin temu, soundchaser napisał:

topek to tutejszy forumowy troll, a raczej trollek z 15-letnim stażem i największą ilością bezproduktywnych postów.

Topek, zostałeś zdemaskowany.

Ja tego nie wykryłem, bo widocznie jestem za krótko uczestnikiem forum.

Godzinę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Już dawno nie widziałem tak beznadziejnego meczu .

Dlatego nie oglądam.

Mam więcej czasu na słuchanie muzyki.

Nie wiem jak Ty, mający taką imponującą płytoteką znajdujesz czas jeszcze na oglądanie wszystkich nowości filmowych wartych obejrzenia i i zamieszczanie recenzji na naszym forum.

Czyli jest to wykonalne, tylko ja nie wiem jak.

Zapytaj lampy. Lampa bucha to Cię wysłucha! - powiedzonko dziecięce

5 godzin temu, mgrkleszcz napisał:

Topek, zostałeś zdemaskowany.

Ja tego nie wykryłem, bo widocznie jestem za krótko uczestnikiem forum.

Pozdrawiam. Co słychać w lampowym świecie?

Manchester City - Chelsea 0 : 1 w finale LME.

Chelsea wygrała, ponieważ miał kogoś takiego jak  N'Golo Kante, a w MC zabrakło kogoś takiego jak Robert Lewandowski.

Ogólnie mecz mnie nie zachwycił. W Premier League bywają lepsze. 

Oglądałem mecz z Ruskimi. Początek wręcz zaskakujący - zdobyliśmy szybko niespodziewaną bramkę, bo przeciwnik nas zlekceważył. Od tego momentu pressing Rosjan, który powodował co chwila błędy Polaków i wymuszone podania do bramkarza (nawet z połowy boiska)...naliczyłem 16. Później padła łatwa do przewidzenia bramka dla Rosjan, którzy w dodatku zrobili wstydliwą siatę Fabiańskiemu. Po 20 minucie przestałem oglądać...szkoda czasu, bo ciągle to samo.

A ja oglądam tę zakałę polskiego sportu, polskich piłkarzyków...

Najlepsze są komentarze mojej Żony; a dlaczego on czerwonemu podał?, a czemu on wykopnął w aut a nie podał temu obok?,...

Nędza.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.