Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Kamerun-Dania - co za mecz! Za chwilę druga połowa, tym razem warto włączyć TV.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Świetny mecz, ale szkoda bo kibicowałem Kamerunowi. Odpadła naprawdę dobra drużyna która mogłaby wnieść sporo emocji w następnych spotkaniach :(

PS. Chciałbym by mistrzostwa wygrali czarni lub żółci bracia, europejczycy już się dość nachapali ;)

I love the sound of crashing guitars

też byłem za Kamerunem... ale na tyle akcji podbramkowych tylko jeden gol... :(

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

I 7:0 dla Portugalii :D

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Na szcęście Chile wygrało!Oj będzie 3 runda. W tej grupie może być że Chile będzie karty rozdawać. Jak Serki Szwajcarskie trzasną Honduras to Hiszpanie będą musieli---------Oj będzie się działo

Pozdr

Nie ma trudnych głośników - tylko prądu czasem brak

Ja

czolgista778, 21 Cze 2010, 15:42

>I 7:0 dla Portugalii :D

Oglądałem powtórkę. Pierwsza transmisja do Korei Pn na żywo, a Korea przegrywa 7:0, co się teraz stanie z tymi piłkarzami i trenerem ? Aż włosy się jeżą na głowie. Pluton egzekucyjny ? Czy w tym chorym kraju będzie można pozabijać kilkadziesiąt osób bez żadnej reakcji ze strony zachodu ? Oby na obozie pracy się skończyło. Żeby w XXI wieku tak jeszcze postępowano z ludźmi, wstyd :] A Portugalia mogłaby sobie odpuścić po drugim golu.

I love the sound of crashing guitars

Wygląda na to ,że France "spuściły" mecz RPA ,w końcu prawdopodobnie już prawie żaden z nich nie wystąpi w tej reprezentacji więc dodatkowa pewnie nie mała dodatkowa kasa przyda się.

Dramat Korei - portugalcy mogli dać sobie spokój, wygrać 1:) - teraz żółci pójdą do obozu konc. razem z rodzinami :-( Swiat jest chory

Dobrze żabojadom, grali beznadziejnie :-(((

broy, 22 Cze 2010, 19:36

>Dramat Korei - portugalcy mogli dać sobie spokój, wygrać 1:)

Ja też nie lubię takiej rzezi. O ile mecze do 3:0 są jeszcze ciekawe w formie, to potem następuje już tylko pastwienie się nad leżącym. Żadne to dla mnie widowisko.

Ł.A. Woman

Pierwsze mecze rozgrywane równolegle, i wyglada na to że komentatorzy nie wiedzą co się dzieje na drugim stadionie. Ogladajac Argentynę z Grecją chciałbym wiedzieć jaki jest wynik Nigerii z Koreą, bo to ma przecież wpływ na szanse Greków na awans w przypadku ich remisu z Argentyną i co za tym idzie - na ich grę. A tu komentator mówi w trakcie meczu, że Grecy zapewne "zerkają co się dzieje" na drugim stadionie, ale wyniku nie podaje - nie zna? Pod zakończeniu meczu mówi - Grecy CHYBA żegnają się z mundialem - i wygląda na to, że naprawdę nikt mu na bieżąco wyniku nie podaje. Inna rzecz, że gdyby miała być retransmisja tego drugiego - ok, nie podaje się wyniku (chociaż można też uprzedzić, że zaraz będzie podany wynik jak ktoś nie chce wiedzieć) ale tu chyba nie o to chodzi. Czy to jakieś problemy z komunikacją w RPA czy nasza TV daje jak zwykle ciała?

Niedawno był Puchar Narodów Afryki - na Eurosporcie. W analogicznej sytuacji, przy równoległych meczach jest transmisja jednego meczu, a jak się coś ciekawego dzieje na drugim stadionie - pojawia sie okienko z powtórką, i od razu jest komentarz informujący jaki to ma wpływ na układ w grupie. Na mundialu się tak nie da?

O komentatorach już chyba ktoś pisał (tragedii nie ma, ale nudnawo zwykle, sam Jońca lub Zawacki nie dają rady - powinny być duety, jedynie Szpak swoimi popisami nieco okrasza :) , o studio tv z Gmochem i Engelem też szkoda słów. Czy naprawdę największej imprezy raz na 4 lata nie da się zrobić jak należy???

w każdej chwili możesz sprawdzić wynik równoległego meczy na telegazecie lub w internecie.

Ja oglądam wszystkie mecze na wszelki wypadek bez fonii nie chcąc znać wyniku równoległego meczu.

aussies zagrali skutecznie i ładnie, co z tego skoro obie drużyny odpadły

a mecz nmc-ghana nudny jak flaki z olejem

teraz czekamy na niemcy-anglia mam nadzieję, że się angole obudzą i jedna z tych drużyn na szczęście dla widzów odpadnie

go honduras, go urugwaj, go chile, go argentina - was się chociaż chce oglądać

no i może ghana coś jeszcze pokaże, szkoda reszty africanos

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.