Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

No i udowodniliśmy, że mamy MOCNY ZESPÓŁ.

Bramki strzelają obrońcy, a gdyby TRENER wprowadził na boisko napastników?

Wtedy bramek, to byłby cały worek albo dwa.

Moja sympatia kieruje sie ku Argentynie. To zespół kompletny. Zachwyca mnie Juan Roman Riquelme. Porusza sie po boisku jak żaglowiec po oceanie. Ma gość jakiś magnetyzm w sobie. Dla mnie jak do tej pory wielka osobowość piłkarska.

Teraz to ja chyba będe kibicował naszym... może jeszcze wyjda z grupy.... nie... kurcze ... chyba coś pomieszałem... a oni to wracają na stałe do Polski?? Czy tylko na chwile... Może się tylko odswieżyć?? Koszulki przebrać...?? No powiedzcie że jeszcze tam wrócą...!!

Luxmany i winyle 

Będzie rewolucja czy burza w szklance wody?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Witam

Pod dwoma pierwszymi hasłami się podpisuję :). Reszta do przemyślenia.

Za włoskim futbolem nie przepadam. Za to Ghana mi imponuje. Szczerze życzę im wyjścia z grupy, a jeśli się tak stanie to skutecznego eliminowania kolejnych "delikwentów".

Pozdrawiam

Nie wiem ile jest w tym prawdy, ale znajoma z Niemiec poinformowala mnie, ze bilety na mecz (Polska - xxx) byly po 1,200 euro, stojace po 500 euro, natomiast mecz finalowy pucharu to juz 12 tys euro za miejsce. (?)

fox, nie jestem w ogole zwolennikiem publicznych burd zapitych, plujacych, wrzeszczacych fanow i nie jestem tez fanem pilki noznej, ktora uwazam za malo interesujaca gre bedaca czesto pretekstem dla plebsu zeby sie schlac, cos zniszczyc i podrzec publicznie morde. Wole np regaty lub zawody szybowcowe.

guzia

>natomiast w ramach rewanżu mogę ci obiecać piwo jeśli czechy wejdą do czwórki :)

ja nie mam piwa, ty nie masz piwa, ech, kiepsko w ogole ;) sam sobie kupilem, bo jakbym typowaniem chcial zdobywac to chyba bym sie nie napil. a czechów szkoda, nie ułożył im się ten mundial, pech od początku a szkoda bo pięknie potrafią grać.

Witam

Australia zasłużyła na awans. Z restą mecz z Chorwacją emocjonujący, dzięki piłkarzom i dzięki sędziemu :). Włosi w swoim stylu. To jednak drużyna lubiąca turnieje. Zgodnie z ich wyliczeniami są już prawie w półfinale. Jednak mam cichą nadzieję, że ktoś po drodze sprawi im niespodziankę. Dobrze gdyby udało się to właśnie Australii.

Pozdrawiam

Fakt, australia ładnie wczoraj walczyła. Znowu zaskakuje trener Hiddink który z następnej kiepskiej drużyny zrobił niespodziankę. No ale sędzia to wczoraj dawał ostro. Nadal nie wiem - czy chorwat dostał 3 żółte kartki czy tylko 2 ? W relacji w tv wyglądało jakby dostał trzy kartki - może przepisy zmienią ;)

Okazuje sie, ze czasem sedziowie z krajow egzotycznych sedziuja lepiej niz jeden z najlepszych sedziow angielskich - facet chyba wczoraj byl na jakichs prochach. Na szczescie tym razem los nie pozwolil mu wypaczyc wyniku, choc tak po prawdzie to chyba jednak byl spalony przy drugim golu dla Australii. Teraz pozostaje trzymac kciuki za chlopakow w kolejnych rundach - bedzie trudno ale Hiddink to najwyrazniej cudotworca.

Brazylia chyba zaczyna sie pomału rozkręcać - to mogłby być fantastyczny finał - Brazylia vs Argentyna - pod warunkiem, ze obie druzyny zagralyby na 100% swoich aktualnych mozliwosci.

pawcio, 23 Cze 2006, 09:37

>tab było. dostał trzy kartki!

No niezupelnie. Raz sedzia pokazal mu co mu grozi jak jeszcze raz tak zafauluje - pokazal kartke jako to co mu grozi ale nie wpisal do dzienniczka. Wszystko. ;-)

pzdrw

soso

Witam

Pal55, taki finał Argentyna - Brazylia to marzenie. Pod warunkiem, że obie drużyny chciałyby finał wygrać, a nie tylko go nie przegrać, gdyby jeszcze jedna z drużyn szybko zdobyła bramkę, to mogłoby to być pasjonujące widowisko.

Gra Brazylijczyków nieco ewoluowała w ostatnich kilkunastu latach. Widać wpływy europejskie. Nie ma już takiej nonszalancji w grze. Poza tym mimo wspaniałej techniki i boiskowej wyobraźni potrafią zagrać twardo. Podobnie Argentyna. Wydaje się, że te drużyny zebrałby wszystko co najlepsze z różnych nacji nie odrzucając tradycji i wrodzonego zamiłowania do pięknej gry kombinacyjnej.

Moim zdaniem bardzo interesująco zapowiada się mecz Brazylia - Ghana. I nie sądzę, że będzie to mecz do jednej bramki, choć nie można tego wykluczyć.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.