Skocz do zawartości
IGNORED

T-shirty z logo forum - zamówienia

Kubeł

Rekomendowane odpowiedzi

Cortazar

Ty brzydalu, obys sie utopil w tej Lce:)

Kubel

Prosze, oproznie kieszenie, oby tylko na plecach na gorze stanal napis "Hienka":)

A tak powaznie to prosze dowiedz sie o taka mozliwosc. Rozumiem, ze to moze byc kosztowne, ale niektorzy byc moze zechca poniesc takie koszty.

• Redaktorzy

O, józwa by reflektowal na koszulke z napisem józwa. Nawet na dwie. Ale napis ma być Józwa Maryn Front - od organizacji terrorystycznej, którą kiedyś założyłem.

Hej.

Kubeł - wczoraj dostałem jestem zachwycony - z dużego niebieskiego napisy zrobił się mały czerwony (pewnie przegapiłem, ale byłem przez czas jakiś i bez netu i bez muzyki ;-( ) i całość wygląda super.

Co prawda L'ka która miała być dla dziewczyny to chyba poczeka na czasy ciążowe, ale i tak prezentuje się super. :-)

Dzięki wielkie.

Pozdrawiam.

Tomek

->Kubeł

Doszły, dzkuję. Bardzo dobra jakość, rzeczywiście.

->Józwa

Ten napis to jak rozumiem z przodu. Bo z tyłu to chyba "Józwa Maryn Tył". Gdyby ktoś nie wiedział, jak na Ciebie patrzyć ;)))

Ja też już mam! Powiem krótko: koszulki są świetne. Naprawdę nie sądziłem, że wyjdą tak dobrze. Chyba wybraliśmy najlepszy z możliwych wariantów "wykończenia". No i rozmiar dobry;-)

>Kubeł

Jeśli można dopisać się do listy na kolejną serię, to ja poproszę białą w rozmiarze L (kiedyś byłoby to XL,ale mam kredyt w euro, co jest doskonałą kuracją odchudzającą).

Ja też dostałem, jeszcze nie odebrałem, ale już jestem zadowolony. Dzięki serdeczne. Pozdrawiam. KL

T+A DAC 8 DSD via Silencable Wizzard XLR do KRELL s550k a ten via Velum LS-G do Audio Physic Cardeas Plus

Ha, są koszulki, i oczywiście przetestowane w pracy :-) Wzbudzają trochę zainteresowania.

Do zobaczenia 23. czerwca na koncercie Pata Metheny w Szczecinie - strój obowiązkowy : koszulka audio.lukar.net. Rezszta stroju opcjonalna ;o)

Moja koszulka też jest cool...Obawiam się, że ją szybko zużyję, bo chodzę w niej na okrągło...ale niestety to silniejsze ode mnie.....

Ogłaszam konkurs na najlepszą fotkę! No Panowie dawajcie zdjęcia Pań w naszj klubowej koszylce...

no to ja jeszcze cos dodam,

koszulka jest fajna materiałowo i graficznie, ale.......

na mnie dość dziwnie wygląda, jednym słowem jest nieproporcjonalna bo:

wiszi mi na długość, jest dosć szeroka i ma krótkie rękawy a ja mam L !!!!

no i ja bym tą moją L nazwał raczej XL hehehe ;)

widać że były robione z myślą o konkretnych raczej facetach niż o kwiecie młodzieży :D

czyli wysokich i chudych hehehe

PS no musiałem coś napisać żebyśmy wszyscy w narcyzm koszulkowy nie wpadli

Kubeł - bez obrazy :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.