Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Czy cokolwiek zmienia fakt przynależności do danej opcji politycznej w przypadku zwykłego prostactwa i chamstwa?

Każdy ma w sobie małego pisdraczka, natomiast tylko część ludzi stawia mu pomniki.

Jak rozumiem ty swojego pisdraczka już dawno wydaliłeś albo wsadziłeś do więzienia i dlatego jesteś teraz takim arbitrem elegantium.

Jak rozumiem ty swojego pisdraczka już dawno wydaliłeś albo wsadziłeś do więzienia i dlatego jesteś teraz takim arbitrem elegantium.

Nie, tego się nie da wydalić. Poza tym jest niezbędny do normalnego życia. Ma potencjał energetyczny, bez którego nic się nie stworzy ani nie zniszczy. Jak się go wykorzystuje zależy od dokonywanych wyborów. Zresztą,co ja będę filozofowi takie banały opowiadał ;)

Arbitrem elegantiarum jak już.

Jestem Europejczykiem.

Brawo <oklaski>

:)

Nie bierz tego do siebie. Jeżeli poczułeś się urażony, to przepraszam. Po prostu złoszczą mnie faceci wpisujący w "o sobie", że ich idolami są poszukiwacze sensu życia i jednocześnie rozpaczliwie ryjący po Wikipedii żeby się do kogoś przyczepić. Użyłem spolszczonej formy zwrotu. Łaciny uczyłem się kilka lat, a wątpię by kolega 747 uczył się chociaż semestr. A tak, to przynajmniej teraz wie kim był Petroniusz i kim są parweniusze.

Nie biorę. Nie ma sprawy. Też się często złoszczę - a i zaklnę siarczyście. I , o dziwo, na ogół rozwiązuje się wtedy problem. Złość oznacza, że człowiek żyje. A tylko z żywymi można pogadać :)

Nie bierz tego do siebie. Jeżeli poczułeś się urażony, to przepraszam. Po prostu złoszczą mnie faceci wpisujący w "o sobie", że ich idolami są poszukiwacze sensu życia i jednocześnie rozpaczliwie ryjący po Wikipedii żeby się do kogoś przyczepić. Użyłem spolszczonej formy zwrotu. Łaciny uczyłem się kilka lat, a wątpię by kolega 747 uczył się chociaż semestr. A tak, to przynajmniej teraz wie kim był Petroniusz i kim są parweniusze.

HiHiHi, strasznie się nasz Kolega nadął, ale tak ma od kiedy pamiętam :-). Łaciny nie uczyłem się, prawidlowej formy nauczyl mnie Ojciec - filolog. Jak pamiętam chciałem zabłysnąć w rozmowie a On mnie poprawił. To chyba nie moja wina że zapamiętałem na całe życie? Mam się wstydzić że w domu używało sie takich zwrotów? I to w czasach tzw. komuny a nie internetu.

Kulą w płot Panie Ryka!

Jestem Europejczykiem.

HiHiHi, strasznie się nasz Kolega nadął, ale tak ma od kiedy pamiętam :-). Łaciny nie uczyłem się, prawidlowej formy nauczyl mnie Ojciec - filolog. Jak pamiętam chciałem zabłysnąć w rozmowie a On mnie poprawił. To chyba nie moja wina że zapamiętałem na całe życie? Mam się wstydzić że w domu używało sie takich zwrotów? I to w czasach tzw. komuny a nie internetu.

Kulą w płot Panie Ryka!

Gratuluję tatusia. Szkoda, że nie zapamiętałeś innych rzeczy kiedy cię poprawiał.

Szanowny Panie Ryka!

Na swoją drobna uwagę dotyczącą poprawnej formy łacińskiego zwrotu poczęstowany zostałem bezsensownymi uwagami na temat własnej osoby. Zastanawia mnie skala tej filipiki ale nie będę rozważał czy to efekt wybujałego ego czy coś innego. Nie zamierzam też wstydzić się ani wykształconych rodziców ani tego, że dbali o moja edukację.

Drobna uwaga i pytanie: wzruszył mnie fakt zainteresowania moja osobą ale skąd pomysł że moimi idolami są "poszukiwacze sensu życia"? Chodzi o Brunela czy Dąbrowskiego? Znowu czegoś nie doczytałeś czy walisz na oślep? Gratuluje samouwielbienia.

Jestem Europejczykiem.

Szanowny Panie Ryka!

Na swoją drobna uwagę dotyczącą poprawnej formy łacińskiego zwrotu poczęstowany zostałem bezsensownymi uwagami na temat własnej osoby. Zastanawia mnie skala tej filipiki ale nie będę rozważał czy to efekt wybujałego ego czy coś innego. Nie zamierzam też wstydzić się ani wykształconych rodziców ani tego, że dbali o moja edukację.

Drobna uwaga i pytanie: wzruszył mnie fakt zainteresowania moja osobą ale skąd pomysł że moimi idolami są "poszukiwacze sensu życia"? Chodzi o Brunela czy Dąbrowskiego? Znowu czegoś nie doczytałeś czy walisz na oślep? Gratuluje samouwielbienia.

Co do skali, to coś się koledze pomyliło. Odpowiedziałem w ledwie paru słowach, a troszkę dłuższa wypowiedź była skierowana do kolegi jara1 i miała na celu przeproszenie go za pewną dwuznaczność mojej riposty.

Co do poszukiwaczy sensu, miałem na myśli Kazimierza Dąbrowskiego, którego w "O sobie" przywołujesz.

Co do reszty, to nie udawaj durnia. Znamy się nie od dzisiaj.

Szanowni Panowie, obaj macie bardzo duży potencjał i bogate osobowości. Szkoda czasu na błachostki i obrzynki z czegoś, co się za człowiekiem nieraz dość długo wlecze zanim zdechnie do już końca.

Co do reszty, to nie udawaj durnia

... i odważny jest -:)

ja ryzykant za "nie rżnij głupa", przy poklasku części zielonych, dostałem bana od yamnica

jaka rasa taki ban a i mamelowi do Redaktora to ... lata świetlne

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Proponuje raz na zawsze ustalić że Redaktor ma zawsze rację i będzie po problemie.

Rację to każdy ma zawsze swoją. A ponieważ często sam w nią wątpi, to oczekuje potwierdzenia z zewnątrz. Jestem piękny, prawda?

Poza tym, pisdraczek ma to do siebie, że mu nic nie wystarcza, ustępstwa go nie hamują - wprost przeciwnie, eskalują dalsze wymagania. :)

Jeżeli tylko komukolwiek sprawi to przyjemność, możemy przyjąć, że redaktor zawsze nie ma racji. Jednocześnie obiecuję wstawić się z każdym zbanowanym, a banować za obrażanie siebie nikomu nie pozwolę i gdyby takie coś miało zaistnieć, odejdę z forum.

miało być chybki :) albo szybki.

To dobrze Piotrze, że będziesz nas bronił przed Wami!

Teraz mam prawdziwy komfort psychiczny.

Zawsze broniłem zbanowanych. Atoposa i XYZPawła również. Nawet XYZPawła przed atoposem, bo o ile się nie mylę to atopos go z audiohobby wywalił, choć może to już było po atoposie-moderatorze, nie jestem pewien.

Natomiast nie wiem co masz na myśli pisząc "gibki". Jeżeli sugerujesz, że mam coś wspólnego z moderacją, to jesteś w błędzie. Mam tylko pewien wpływ na Paltona, bo się trochę z nim znamy, tak przez telefon. Za to z innymi moderatorami jestem w ostrym konflikcie, zwłaszcza z jednym takim co się obwołał dyktatorem na portalu, który mu wykreowałem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.