Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Prawde mówiąc głupio mi sie tłumaczyć z tak oczywistej reakcji. Nie mam żadnych pretensji, nie jestem obrażony ale jakieś elementarne zasady musza obowiązywać.

Tak na marginesie - czy nie jest to hasło prawicy które jak co do czego znika głęboko w jej czarnej dupie?

Jestem Europejczykiem.

Gość papageno

(Konto usunięte)

Sieroty po pewnym słupszczaninie nie mogą znaleźć sobie miejsca. To straszne. Jest tyle wątków o muzyce a oni ani mru, mru. Nie ma gdzie walczyć z własnymi upiorami, to musi boleć. A poczytać sobie Pana Tadeusza, jak czynił Skawiński. A zasymilować się z miejscową społecznością. Będzie ulga. Ja, Wójt, to wama mówię.

Gość papageno

(Konto usunięte)

Nuda daje się wszystkim we znaki. To oczywiste. O muzyce zostało powiedziane prawie wszystko, kable jak to kable. Jednemu grają, drugiemu nie. Niektórzy przerzucają sprzęty i tylko tym żyją, inni przywiązują się do klamotów i nie chcą nic zmieniać. Każdy wybór jest dobry, co kto woli. Ale wtedy brakuje adrenaliny, niekończących się sporów, obelg, pomówień i grom wie czego jeszcze. Nudno. Aż chce się wyjść z kina.

Onet to nie dziennikarstwo. To przepisywacze, knajacko-popkulturowe wypierdy, wykonywacze, z horyzontami sięgającymi najbliższej sławojki. Nie dotyczy to tylko Onetu, jak powszechnie wiadomo.

Egon, ludzi trzeba kochać...

Z wyłączeniem moderatorów ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

info dla rafal735 który dzis postanowił rozjechac jeden z nastarszych wątków - jedynie ban w watku :) gdybys przynajmniej foty wklejał :)

na pojedynek masz zaproszenie do "polityka"

Odpowiem ci tu ochotniku z czerwonej brygady. Jak masz jeszcze troche rozumu to sie cofnij pamiecia wstecz i przypomnij sobie, kto, kogo pierwszy zaatakowal uzywajac slow obrazliwych bohaterze. Slabo mi sie robi czytajac te bzdury. Co za obiektywkizm. GRATUJACJE. Zreszta to nie pierwszy raz. Jak jeden osiol z drugim robil sobie ze mnie posmiewisko w watku "Okazje na Allegro ..." tez tylko ja dostalem bana mimo tego ze to mnie opluto jako pierwszego bez powodu. Oczywiscie dlatego ze nie nastawiam drugiego policzka. cir dobrze ci radze. Porzuc stanowisko Moderatora, bo chyba juz paltona przebiles. Naprawde, malo znam takich manipulatorow i przekretow. Nie wiem dlaczego jeszcze tu toleruja twoje KOZACKIE zachowanie. Ale chyba wychodzi ze tyle ci z tego, ze sobie na forum porządzisz. Zalosne.

A teraz usun tego posta zeby nikt nie przeczytal, to w twoim zalosnym stylu.

Zaraz odezwa sie nozyce typu Father PIO, czy jakos tak.

?👈

mnie sie robi niedobrze jak widze kolejne zgloszenia w temacie rafal735

ostatniego bana dostałes w watku gdzie wciąłes się w rozmowe TomaszE/ FatherPio atakując Father jakąś wulgarna odzywką , dzień wczesniej chyba miałes starcie z Father w innym watku gdzie bana dostał Father

w temacie allegro jak pamietam sprzedawałes jakies klamoty opisując je ze sa w super stanie co komentowano w wątku na forum znając chyba jakies wczesniejsze twoje dokonania - sam zacząłeś regularna wymiane bluzgów więc dostałes bana w watku

wczesniej miales bany od Fr@ntza i paltona - razem 5 wpisów moderatorów przez 5 miesięcy o tym zapomniałeś ?

odwieslilismy ci bany i zablokowalismy kolejne kiedy zbierałeś kase na jakąś fundacje -myślelismy ze odpuścisz

niestety zero opamiętania

widze ze piszesz nową wersje swojego zyciorysu

powodzenia, kolejne rozmowy bedzie prowadził z toba inny moderator

ja mam dość

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

w temacie allegro jak pamietam sprzedawałes jakies klamoty opisując je ze sa w super stanie co komentowano w wątku na forum znając chyba jakies wczesniejsze twoje dokonania - sam zacząłeś regularna wymiane bluzgów więc dostałes bana w watku

Czyli wsio sie zgadza jak napsialem. MANILUPACJA i NIC pozatym. To sa kompletnie brednie, ktore az zal czytac, tym bardziej ze leca z ust moderatora. Popisales sie kolejny raz swoja prostacka stronniczoscia i calkowitą nie znajmosci tematu! A do sypania banow pierwszy byles. Nawet nie zadales sobie trudu przeczytania kilku postow! Niech sobie wszyscy sami wyciagna wnioski jaki jestes sprawiedliwy!

wczesniej miales bany od Fr@ntza i paltona - razem 5 wpisów moderatorów przez 5 miesięcy o tym zapomniałeś ?

Kolejna skucha bohaterze. Od Fratnza nigdy nie dostalem bana, a od paltona! A powiedziec ci za co? Powiem, bo tez nie wiesz. Za zarty w kierunku audiofili, zadne bluzgi, zaden atak personalny. Tylko wasza choroba i piepszona stronniczosc sklania mnie do bluzgania, bo ciezko w takiej sytuacji utrzymac jakakolwiek powage.

powodzenia, kolejne rozmowy bedzie prowadził z toba inny moderator

Jakie rozmowy?! Nawet nie raczyles odpisac na moje PW sprzed KILKU dni!

odwieslilismy ci bany i zablokowalismy kolejne kiedy zbierałeś kase na jakąś fundacje -myślelismy ze odpuścisz

Znowu manipulujesz?? Nie do wiary! To jakis chory zart, komedia. Moja porśba o 1% podatku nie miala abslolutnie NIC wspolnego z moim ODWIESIENIEM banow! Skoczyl mi sie czas 30dni na moderacje wpisow i blokada zeszla! A nawet i to nie. Bo musialem wnioskowac do admina o jej zdjecie, bo sama nie chciala zejsc. Jedynie Frantz cos probowal zrobic, a ty razem z paltonem zlaliscie moje prosby totalnie.

mnie sie robi niedobrze jak widze kolejne zgloszenia w temacie rafal735

To najlepsze zostawie na koniec. Zabawie sie w nostradamusa i przepowiem ze to byli: dziadekwlodek, partick, Father_PIO... i zapewne kilku innych ktorym zal ze cos czasem na Allegro sprzedam.

ostatniego bana dostałes w watku gdzie wciąłes się w rozmowe TomaszE/ FatherPio atakując Father jakąś wulgarna odzywką ,

Nie byla to zadna wulgarna odzywka lecz CYTAT samego SZANOWNEGO PANA Father PIO, ktorego uzyl w stosunku do mnie dzien wczesniej dodająć na koniec "pierwotniaku" czego ja nie zrobilem.

I co teraz??? Masz jeszcze jakies durne wnioski? Zrobisz ze mnie idote jak coniektorzy?? To nie ty mnie masz dosc, tylko ja tego forum i kilku osobnikow, ktorym tak naprawde nic nie zrobilem, bo odemnie jako pierwszego atak nigdy nie wychodzil.

Jak mozesz podejmowac jakiekolwiek decyzje nie znajd drugiej strony medalu?? Rozumiem ze sie kara itp, ale nie robmy jaj. palton pewnie cos ci szepnal ze jestem jakis taki, sraki i owaki i tak jezdziz po mnie jak po lysym baranie, a reszte puszczassz wolno. Zdejmij wkoncu czerwone ubranko.

?👈

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.