Skocz do zawartości
IGNORED

Teorie spiskowe.

TomekL3

Rekomendowane odpowiedzi

ograniczenia szkolnictwa, ograniczenia wszechstronności zawodowej- człowiek ma być głupszy...

Ciekawe tematy:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zobaczcie jacy ludzie byli kiedyś na filmach a jacy teraz, zobaczcie jacy są amerykanie

# Substancje, które będą promować nielogiczne myślenie i impulsywność do punktu, gdzie odbiorca będzie zdyskredytować w opinii publicznej.

# Substances which increase the efficiency of mentation and perception. Substancje, które zwiększają wydajność lizacji i percepcji.

# Materials which will prevent or counteract the intoxicating effect of alcohol. Materiały, które będą zapobiegać lub przeciwdziałać upajające działanie alkoholu.

# Materials which will promote the intoxicating effect of alcohol. Materiały, które będą promować upajające działanie alkoholu.

# Materials which will produce the signs and symptoms of recognized diseases in a reversible way so that they may be used for malingering, etc. Materiały, które przyniesie oznaki i objawy chorób uznanych w odwracalny sposób, aby mogły one być wykorzystywane do symulowanie choroby, itp.

# Materials which will render the induction of hypnosis easier or otherwise enhance its usefulness. Materiały, które będzie świadczyć, indukcji hipnozy lub w inny sposób łatwiej zwiększyć jego użyteczność.

# Substances which will enhance the ability of individuals to withstand privation, torture and coercion during interrogation and so-called "brain-washing". Substancje, które zwiększy zdolność jednostek do wytrzymania niedostatek, tortur i przymusu w czasie śledztwa i tzw "prania mózgu".

# Materials and physical methods which will produce amnesia for events preceding and during their use. Materiały i metody fizyczne, które będą produkować niepamięć wydarzeń poprzedzających oraz w trakcie ich użytkowania.

# Physical methods of producing shock and confusion over extended periods of time and capable of surreptitious use. Fizyczne metody produkcji i szok błąd przez dłuższe okresy czasu i może kryptoreklamy użytkowania.

# Substances which produce physical disablement such as paralysis of the legs, acute anemia, etc. Substancje, które wytwarzają fizyczne wyłączenie takich jak paraliż nóg, ostrej anemii, itp.

# Substances which will produce "pure" euphoria with no subsequent let-down. Substancje, które przyniesie "czysty" euforii bez kolejnych zawiedzie.

# Substances which alter personality structure in such a way that the tendency of the recipient to become dependent upon another person is enhanced. Substancje, które zmieniają strukturę osobowości w taki sposób, że tendencja odbiorcy stają się zależne od innej osoby zwiększa się.

# A material which will cause mental confusion of such a type that the individual under its influence will find it difficult to maintain a fabrication under questioning. Materiału, który powoduje zaburzenia psychiczne tego typu, że poszczególne pod jego wpływem trudno będzie utrzymać produkcji na podstawie przesłuchania.

# Substances which will lower the ambition and general working efficiency of men when administered in undetectable amounts. Substancje, które pozwoli na obniżenie ambicji i ogólnej sprawności pracy ludzi po podaniu niewykrywalne ilości.

# Substances which promote weakness or distortion of the eyesight or hearing faculties, preferably without permanent effects. Substancje, które promują osłabienie lub zniekształcenie widzenia lub słuchu wydziałów, najlepiej bez trwałych efektów.

# A knockout pill which can surreptitiously be administered in drinks, food, cigarettes, as an aerosol, etc., which will be safe to use, provide a maximum of amnesia, and be suitable for use by agent types on an ad hoc basis. Pigułka nokaut, które mogą być podawane w ukradkiem napoje, żywność, papierosy, w postaci aerozolu, itp., które będą bezpieczne w użyciu, zapewnia maksimum amnezję i nadawać się do użytku według rodzajów agenta na zasadzie ad hoc.

# A material which can be surreptitiously administered by the above routes and which in very small amounts will make it impossible for a person to perform physical activity. Materiał, który można ukradkiem administrowanych przez wyżej wymienionych tras, które w bardzo małych ilościach uniemożliwi osoby do wykonywania aktywności fizycznej.

Antychryst?

Ukryta Zawartość

Za rok pozorowana śmierć i zmartwychwstanie, a 3 wojna zaczęta w 2001 będzie trwała do 2028-9 bardziej prawdopodobna data zagłady cywilizacji.

Albo pozorowana śmierć jako pretekst do zaatakowania np. Iranu

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

tłusty czwartek

1 antychryst chciał komuny, 2 nazizm a 3 dupokracji hmmmm

Znalezione w sieci pare lat temu :

Uwaga! Zbliża się nieuchronnie koniec świata! Doprowadzi do niego Prawdziwy Antychryst za pomocą swojego satanistycznego oprogramawania Windows! Już teraz pustoszy ludziom kieszenie i umysły!

Czy wiesz, że PRAWDZIWE imię i nazwisko Billa Gatesa to William Henry Gates III? Obecnie znany jest jako Bill Gates (III), gdzie "III" oznacza "trzeci". Więc, co jest takiego ścinającego krew w żyłach w tym człowieku?

Jeżeli weźmiesz litery z nazwiska "Bill Gates III" i zapiszesz je w liczbowych odpowiednikach w kodzie ASCII, a potem dodasz je do siebie, otrzymasz : 666, liczbę bestii ! B = 66 I = 73 L = 76 L = 76 G = 71 A = 65 T = 84 E = 69 S = 83 I = 1 I = 1 I = 1 = 666 !

Przypadek? Może, ale weź nazwę "WINDOWS 95" i zrób to samo, a znowu otrzymasz 666 ! To samo będzie z "MS-DOS 6.21" ! Nadal jesteś; pewien, że to tylko przypadek?

MS-DOS 6.21 ** 77+83+45+68+79+83+32+54+46+50+49 = 666,

WINDOWS 95 ** 87+73+78+68+79+87+83+57+53+1= 666

Teraz przygotuj się na coś naprawdę mocnego: jeśli posiadasz Excela 95 (nie Excela z Office 97), spróbuj tego:

Otwórz nowy katalog, umieść tam plik "95".

Kliknij na ten numer, aby zaznaczyć całą linię.

Wciśnij klawisz "tab" aby przejść do drugiej kolumny.

Teraz wybierz myszką menu Pomocy ("Help menu"), wejście do "Microsoft

Excel".

Wciśnij naraz klawisze "ctrl-alt-shift" i myszką kliknij na "Pomoc

techniczną"("technical support").

POJAWI SIĘ OKNO ZATYTUŁOWANE: "THE HALL OF TORTURED SOULS" ("Hala torturowanych dusz").

Przyznaj, że włos się jeży na głowie. Jest to program podobny do gry "Doom".

Na ścianach pojawią się ruszające się nazwiska torturowanych dusz.

TERAZ SKIERUJ SIĘ KU SCHODOM I OBRÓĆ SIĘ W KIERUNKU ŚCIANY ZA TOBĄ ABY ZACZĄĆ GRĘ.

Wciśnij "EXCELKFA". To otworzy ścianę i odkryje się tajne przejście. Wejdź tam i spróbuj nie spaść ze ścieżki (to dosyć trudne); kiedy dojdziesz do końca, powita cię tam mrożący krew w żyłach widok ... Aż do dzisiaj, olbrzymia liczba świadków z całego świata potwierdziło, że widziało ten widok i zgadzają się z tym, że jest to niezwykłe odkrycie, które na zawsze może otworzyć oczy.

Może jest to żart programistów Microsoftu, ale z drugiej strony, może wręcz przeciwnie. Czy to naprawdę byłoby takie niespodziewane, gdyby Bill Gates BYŁ Antychrystem? Biblia głosi, że nadejdzie ktoś bardzo potężny, by poprowadzić świat ku zniszczeniu. Bill Gates, co do tego nie ma żadnych wątpliwości, posiada taką potęgę. Więcej niż 80% komputerów na świecie posiada programy z rodziny Windows DOS (także komputery Pentagonu). Jeśli wszystkie te programy posiadają jeden określony program, ukryty wewnątrz nich (tak jak "Hall of Tortured Souls"), może to dawać Gatesowi moc konfigurowania nuklearnych arsenałów, infiltrowania i psucia wszystkich systemów zabezpieczeń, dostęp do plików bankowych etc. etc. - na całym świecie. I wszystko może on robić ze swojego domowego PC siedząc wygodnie we własnym salonie! Używając naszego Internet Explorera, pozwalamy mu podglądać wszystko to, co robimy, bajt po bajcie, za każdym zalogowaniem się do Sieci.

Jeśli rzeczywiście zbliża się koniec świata, może to tylko szczyt góry lodowej? Czytamy w "Apokalipsie":

"I będzie czynił wielkie cuda, sprowadzi ogień z niebios na ziemię na oczach ludzi i będzie oszukiwał tych, co żyją na ziemi ZA POMOCĄ TYCH CUDÓW (...);

mówiąc do żyjących na ziemi, że powinni zrobić wizerunek bestii, która ma ranę od miecza, a jednak żyje.

[13, 14]

I sprawi, że wszyscy, mali i wielcy, bogaci i biedni, wolni i niewolnicy

otrzymają znak na prawej ręce i na czole: i żaden człowiek nie będzie mógł nic kupić lub sprzedać, chyba że ma imię bestii albo liczbę jej imienia. Oto jest mądrość. (...) bo jest to liczba człowieka; a jego liczba to 666."

[13:16-18]

Jest to coś, nad czym musisz bardzo uważnie pomyśleć... Jeśli

Apokalipsa głosi, że bez znaku bestii nikt nie będzie mógł kupować,

sprzedawać czy robić żadnych handlowych transakcji wszelkiego rodzaju, TO MOJE PYTANIE BRZMI: czy Internet nie jest już konieczny do wszystkich większych transakcji w biznesie ? A czy niedługo nie będzie niezbędny także dla tych małych?

Zauważ, że Internet jest także znany jako "World Wide Web", lub [WWW...] Innym sposobem zapisywania "W" jest "V/" ( rzymska liczba "VI"), czyli W W W = VI VI VI: 666!

To ci może dać do myślenia. Czy wszystko nie zmierza

nieuchronnie w kierunku uzależnienia od Sieci? A czy Microsoft nie stara się zmonopolizować rynek software?owy, w tym również Internet?

Apokalipsa głosi także, że wszyscy będą nosić znak bestii na prawej ręce i

czole ... Czy wszyscy użytkownicy Internetu nie zaczynają mieć takiego

"znaku" od mikrofalowego promieniowania na prawych rękach (używając myszki) i na czołach (od monitorów)? Czy wszystko nie zaczyna do siebie pasować, a może pozwalamy się ponieść naszej wyobraźni?

Pamiętajmy, diabeł przybywa aby oszukiwać, psuć, uwodzić, by w końcu

spustoszyć i zniszczyć nasze umysły, ciała i dusze; więc BĄDŻCIE CZUJNI , jeśli chodzi o Billa Gatesa i Microsoft. Nie jest ważne czy zgadzacie się ze wszystkim co napisałem.

Jeśli WWW to także 666: Co zrobić? Unieważnić swój

dostęp do Internetu? Wciągnąć Microsoft na swoją czarną listę? Zorganizować kampanię przeciwko Billowi Gatesowi i Internetowi? Na zawsze skasować Win95? Żadna z tych rzeczy nie pomoże, bo maszyny są już na miejscu.

No to chyba mamy odpowiedź w wątku nr212 nie kojarzyć z 2012 coś się popsuje w komputerach i będzie chaos, brak wirtualnej kasy, ograniczenie ilości żywności no i może wojna.

tłusty czwartek

Podobno nowe życie znowu ma wyjść z wody,jako nowsze i lepsze powie staremu idźta w pi..u, tera MY.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Dla odmiany pożywka dla racjonalnych ynteligentów- coś z moich studiów. Teoria anomii Mertona: System w który propaguje się odniesienie sukcesu przy jednocześnie utrudnionym dostępie do niego prowadzi do (bla bla bla) zaniku norm społecznych i moralności. Manipulacja doskonała- sam diabeł gra na skrzypcach.

K....!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

tłusty czwartek

Silver_moon a znasz tą książke

Ukryta Zawartość

O "TYCH" ludziach z elity którzy pragną zawładnąć ludzkościa całkowicie,nic nie jest przypadkiem ani ceny ropy ani wojny,kryzysy

Autorka rzuca troszke światła na żródła i cele komunizmu,na Narodowy Bank Rezerw Federalnych i rózne bardzo tajemnicze komisje i spotkania elit,Wolnomularzy też. Rozdział-rola tajnych towarzystw i pieniądz-korzen wszelkiego zła.

Ukryta Zawartość

"Tylko małe sekrety muszą być strzeżone. Wielkie trzymane są w sekrecie dzięki niedowierzaniu opinii publicznej"

Marshall McLuhan

"Są trzy fazy ujawniania się prawdy. Najpierw prawda jest ośmieszana, potem spotyka się z gwałtownym oporem, a na koniec traktowana jest jako oczywistość"

Arthur Schopenhauer

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

simon właśnie to widzę- chrońcie swoje dzieci przed patologią i złem.

Papież Pius XI pisał: „Jest też inne wytłumaczenie dla gwałtownego rozprzestrzeniania się idei

komunistycznych, przenikających do każdego narodu, wielkiego i małego, rozwiniętego i

zacofanego, tak że żaden zakątek świata nie jest od nich wolny. Wyjaśnienie można znaleźć w

diabelskiej propagandzie, jakiej świat nie doświadczył jeszcze nigdy dotąd. Kieruje nią jeden

ośrodek. Jest ona umiejętnie dostosowana do warunków różnorodnych narodów. Ma do dyspozycji

wielkie środki finansowe, gigantyczne organizacje, zgromadzenia międzynarodowe i niezliczonych,

wyszkolonych pracowników. Krok po kroku przenika ona do wszystkich klas, dosięga nawet

bardziej oświeconych obywateli z takim rezultatem, że niewielu zdaje sobie sprawę z trucizny, która

w coraz większych ilościach przenika serca i umysły. Jest to armia szatana na ziemi. W pewnym

sensie jest to sam szatan, nieprzyjaciel Boga i dzieci Bożych”.

śmiałem się z radia Maryja które mówiło o ośmiornicy opanowującej Polskę a teraz ją widzę :(

tłusty czwartek

Trochę o Prawdzie

Nie wierzyłem własnym oczom, kiedy zobaczyłem napis na sklepie: sklep z prawdą. Tu więc sprzedawano prawdę.

Grzeczna ekspedientka zapytała mnie, jaki rodzaj prawdy chciałbym kupić: prawdę częściową czy prawdę pełną. Oczywiście, pełną prawdę. Nie chciałem oszustw, pochwał ani racjonalizacji. Chciałem, żeby moja prawda była naga, jasna i absolutna.

Ekspedientka zaprowadziła mnie do innej części sklepu, gdzie sprzedawano pełną prawdę.

Tam sprzedawca spojrzał na mnie współczująco i wskazał etykietkę z ceną.

- Cena jest bardzo wysoka, proszę pana - powiedział.

- Jaka jest? - zapytałem, zdecydowany nabyć prawdę za każdą cenę.

- Cena polega na tym - mówił - że jeśli pan tę prawdę zabierze, nie będzie pan już miał wytchnienia do końca życia.

Wyszedłem ze sklepu smutny. Myślałem, że mógłbym kupić prawdę za niską cenę. Nie jestem jeszcze gotów na Prawdę. Od czasu do czasu pragnę spokoju i wytchnienia. Muszę jeszcze sam siebie oszukiwać usprawiedliwieniami i racjonalizacjami. Ciągle jeszcze szukam ucieczki w moich niezłomnych wierzeniach.

Prawda, która nas uwalnia, jest prawie zawsze Prawdą, której raczej niechętnie słuchamy. Więc, gdy mówimy, że coś nie jest prawdziwe, to zbyt często mamy na myśli, że "mnie się to nie podoba".
"Ten człowiek prawi nonsensy - rzekł przybysz, usłyszawszy Mistrza. Uczeń odparł: »Ty również prawiłbyś nonsensy, gdybyś próbował wyrazić Niewyrażalne«. Kiedy przybysz spytał o to samego Mistrza, oto jaką otrzymał odpowiedź: »Nikt nie jest wolny od prawienia nonsensów. Największym nieszczęściem jest robić to poważnie«".

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

30.08.2007 przez USA przeleciał samolot z 6 uzbrojonymi głowicami atomowymi, jedną zgubili...

Oficjalna wersja telewizyjna- pomyłka, posypały się głowy. 2 wersja- przygotowywali się do ataku na Iran i był sprzeciw generałów. Logicznie myśląc obydwie nie mają sensu, jak można przez pomyłkę wyjąć z magazynu broń atomową? Jak zgubili jedną to znaczy że była podwieszona i przygotowana do ataku. Skoro Iran miał być celem to czemu leciał z północy na południe USA?

Trzecia wersja- miał zaatakować miasta amerykańskie jako pretekst do wojny i nowego porządku świata- depopulacji. Daje do myślenia...

tłusty czwartek

2007-08-29 07:14

Giełda w USA ciągnie Azję w dół

We wtorek na nowojorskiej giełdzie znów przeważyły spadki. W ślad za USA w dół ruszyły także rynki azjatyckie.

przypadek?

Ukryta Zawartość

post-31723-0-28299900-1302509204_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

tłusty czwartek

100 % PRAWDA NAWET KRYTYKA RELIGII

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

tłusty czwartek

A ja znowu o UFO :)

A co! intryguje mnie ten temat zwlaszcza ze znowu kontrolowane "przecieki" ida w jednym kierunku

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A ja znowu o UFO :)

A co! intryguje mnie ten temat zwlaszcza ze znowu kontrolowane "przecieki" ida w jednym kierunku

Ukryta Zawartość

trzeba podać odgrzany kotlet żeby główki nie pracowały nad nowymi tematami

Ukryta Zawartość

a u nas STADIONY!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

w 12 części filmu zeist. spodobała mi się jedna wypowiedź "inteligentnej" Amerykanki: "dałam sobie wszczepić chipa bo bałam się terroryzmu"

śmiej się tadeo...

tłusty czwartek

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

trzeba podać odgrzany kotlet żeby główki nie pracowały nad nowymi tematami

http://czasprzebudzenia.wordpress.com/podziemne-bazy-i-schrony-przygotowania-do-2012/

a u nas STADIONY!

Od dawna uszczelniam swoją piwnicę. Gromadzę w niej zapasy koserwowanej żywności (m.in. marynowane grzybki) i butelkowanej wody pitnej (ale także whisky i whiskey). Strop piwniczki powinien wytrzymać upadek stropu z piętra po bezpośrednim ataku lekkimi bombami lotniczymi, rakietami małego kalibru i ostrzałem artyleryjskim pociskami do 122 mm. Dla pewności dodam jednak stemple drewniane. Obecnie pracuję nad rozwiązaniem problemu bezpiecznego oddychania i utylizacji odchodów i odpadów w warunkach skażeń.

... dobrze sie nawalić, wyjść na pole... Wy to chcecie koniecznie przeżyć? ... jakiś nwo, zielone ludziki, kut wi co jeszcze ... będzie tylko gorzej

(..."będziesz całował ślad stopy ludzkiej"...)

zaczęło się...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

tłusty czwartek

Co wy gadacie za głupoty- przecież fajna na tv taka kolorowa- można być jak 1.000.000.000 zaczarowanych Alicji, nie trzeba myśleć, relaks po pracy...

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

niebo nad północną Warszawą dziś o 10.00 (i ostatnie godz. później)

każde zdjęcie to inny fragment nieba

Ukryta Zawartość

post-10133-0-32602000-1302944428_thumb.jpg

post-10133-0-06307700-1302944434_thumb.jpg

post-10133-0-80065000-1302944445_thumb.jpg

post-10133-0-32375200-1302944451_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.