Skocz do zawartości
IGNORED

Teorie spiskowe.

TomekL3

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo rzeczowe. Niestety, autor ma kontrolowany umysł i dałeś się nabrać, Artonie, na tę pseudorzeczowość. Zresztą ty też masz kontrolowany umysł, tylko jeszcze nie wiesz przez kogo. A ja wiem. Przez niedouctwo.

W każdym szpitalu dla umysłowo chorych jest naprawdę wiele osób, którym się wydaje, że mają kontrolowany umysł przez czynnik zewnętrzny. NTV też stoczyło się w stronę obłędu.

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

SzuB

Nie wydaje Ci się, że trochę przesadzasz?

Mało, że SzuB nie przesadza, to jeszcze jakby mocno - niedoszacował!:-)

Przecież to, co wlepia Arton, to czysta schizofrenia.

Bardzo ciekawy materiał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Cytat z książki 100 000 lat nieznanej historii człowieka. Robeta Charroux"a z rozdziału Tajemnica Agarthy:

Podziemne biblioteki, które przez ponad 55 tyś lat przechowywały syntezę nauki i sztuki, stoją otworem dla niewtajemniczonych. Prawdziwe archiwa Paradesy <uniwersytetu> zajmują ogromną powierzchnię. Tylko najwyższy kapłan i jego najważniejsi współpracownicy dysponują katalogiem tej wędrującej biblioteki. ........ Nikomu nie wolno wynosić z Agarthy żadnych notatek. Calą wiedzę należy przechowywać wyłącznie w pamięci. ..................

........Unicestwione tajemnice.

Wiele przekazów oczywiście uległo zniszczeniu. Biblioteka Aleksandryjska założona przez Ptolemeusza Sotera składała się z 700 tyś. woluminów, zawierających całość przekazywanych tradycji i wszystką wiedzę swoich czasów. Spłonęła w 642 r naszej ery gdy kalif Omar zdobył miasto. Podobno kiedy dowódcy kalifa spytali go co począć z książkami odrzekł: Jeśli mówią to co jest w koranie są bezużyteczne i możecie je spalić. Jeśli zaś mówią to czego w Koranie nie ma należy je spalić.

Historia nie raz przybierała podobny dla zgromadzonej wiedzy obrót.

Podobnie postąpiono w 212 p.n.e w Chinach., kiedy cesarz Shing Huang Ti rozkazał, aby w całym państwie spalono wszystkie dzieła historyczne, astronomiczne i filozoficzne.

W swojej książce La Synarhie. Jacques Weiss relacjonuje, że kilu ciemnych irlandzkich mnichów spaliło 10 tyś runicznych manuskryptów.

Tak upadają na dno cywilizacje a ciemnota to powszechny poziom wiedzy.

Zasadniczo wszystko w jej przekazie jest niemożliwe.

Na tym polegają badania i odkrycia, że to co nie możliwe staje się później możliwe.

===============================================

===============================================

Best Sightings: UFOs Over Volcano Popocatépetl Mexico / Mejores Avistamientos OVNI

Bardzo pouczający materiał a dla niektórych wręcz szokujący o matixie śmierci i astralu. O manipulacji w która wprowadzono ludzkość. Znajduje się też w nim porada.

Jak umrzeć świadomie - Ewa i Madlen

To nie są badania i odkrycia, ale brednie.

Negujesz konferencję naukową Moskwy z 2000r o której jest mową? Ciekawy jesteś.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Obstawiam, że III wś wywołają poprzez swoje wpływy jaszczury.

Bardzo pouczający materiał a dla niektórych wręcz szokujący o matixie śmierci i astralu.

eee tam, takie babskie pogaduchy przy kawie.

Choć nie przeczę, że mnie to nie zainteresowało, dlatego obejrzałem do końca.

Na pewno szokującym może być to - "czego to ludzie jeszcze nie wymyślą" - i choć składają się te opowiadania w jakąś logiczną całość, to w dalszym ciągu brak jest odpowiedzi na podstawowe pytanie - PO CO ?

Bo będąc na miejscu rzekomych reptilian, nie zadawałbym sobie tylu trudów, aby utrzymywać całe to "ziemskie ZOO" w jako takiej formie, aby po śmierci każdego, wciągać go w tunel z białym światłem i resetować.

Mając nieograniczone wręcz możliwości poparte nieziemską technologią, wszystkie potrzebne materiały i minerały pozyskiwałbym w bardziej komfortowy sposób.

Na pewno szokującym może być to - "czego to ludzie jeszcze nie wymyślą" - i choć składają się te opowiadania w jakąś logiczną całość, to w dalszym ciągu brak jest odpowiedzi na podstawowe pytanie - PO CO ?

Zacznij drążyć to się dowiesz. Nikt nie urodził się z pełną wiedzą i doświadczeniem. Własny rozwój i wyższa świadomość jest kluczem. Nie wiem tylko na ile to aktualne. Funkcjonowało to tysiące lat. Nic nie jest wieczne. Ten matrix jest już demontowany. Ale na jakim to jest etapie nie mam pojęcia. Jedni są za szokowani bo nie spodziewali się takiego oszustwa inni całkiem tego świadomi będą do końca zaprzeczać i obśmiewać.

Trzeba "królowi absurdu" pokazać, że jest nagi.

To taki element terapii forumowej ;)

To pokaż. Bo dla mnie jesteś królem niewiedzy.

Trzeba "królowi absurdu" pokazać, że jest nagi.

To taki element terapii forumowej ;)

On wie, że jest nagi. On kicha no to.

Taki musi mieć widownię i słuchaczy. Zapycha serwer głupotami i się cieszy, ilekroć ktoś zareaguje. Ma przygotowane tony podobnych bredni i tylko czeka, żeby je podesłać.

To, że stary bej nie pisze na temat, to spisek reptylian, to oni zamieszali mu w głowie.

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Cobra

Dzień wewnętrznego Resetu 17 marca 2015r Od Cobry Członka Ruchu Oporu. - profesjonalne tłumaczenie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.