Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

fakty to ewentualnie ja stwierdziłem

powazni pisza na temat

nie maja nic na temat to zmieniaja temat

jestes jak widac deklem od hahahania - jak w przedszkolu

takie dziecko pseudo smieszek bedzie mi mowiło kto jest frustratem?

nie masz nic do powiedzenia to zwijaj grabie

trudne to do zrozumienia dla dorosłego?

dla ciebie trudne wrecz niemozliwe wiec jasnym jest kto jest frustratem i kogo tu cos boli

Ty chcesz mi mowic o kulturze?

wypwiadajac sie na zasadzie hahaha co za frustrat heheh

nawet nie stales okok kultury

chyba ze za jakims "domem kultury" z piwem

w upie mam czy i jak bierzesz

jestes trolem w temacie- trol piszacy dla pisania bez sensu i zgodnosci z zagadnieniem na zasadzie

hahaha

co za frustrat

trol mnie nie bedze uczył kultury

jestes frustratem i trolem bez kultury

bo ty (i celowo pisze z małej litery) stwierdziłes jak narazie g...no a nie fakty

tobie sie tylko wydawało ze cos stwierdziłes

robisz sobie chamskie i prostackie wycieczki osobiste w ramach swoich trolowskich zainteresowan

Edytowane przez erazm2

moge wsciec sie i utytłac, paść na morde bylem wytrwał, byle małych świństw gonitwa nie wciagnęła mnie - dopuki wierzysz we mnie miła w tym jest moja wielka siła z zyciem mnie nie pogodziłaś ale z samym sobą tak, mam przy sobie gorzką pamieć, mam Twoj usmiech co nie kłamie wiem ze juz mnie nic nie złamie :)

O a co to Darkul wziął się za handel runchlami?

Przecież od razu widać, że to jego klon, tylko co on w tym wątku robi, czyżby interesik podupadał?

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

patrzac na twoje wpisy to handlarzyna badziwiem z "media marketu" czuc na 100 kilometrów

nie obchodza was starocie to zamknijcie pape

jestescie frustratami do potegi

jak tylko slyszycie o starym to wam krew sie wylewa

bractwem handlarzyn smieciem marketowym

bractwo handlarzyn starociami to przy was cisi ludzie

zamiast dac mi powod bym odszedł ze swojej drogi poszukiwnia starocia

beda piali o frustratach,

ktos napisze gowna starocie za 7 tys to ten jest ok

ktos zapyta pokaz mi nowe takie same za 10tys to frustrat

dekle- deklem jest ten kto nie ma nic do powiedzenia a drze pape

Edytowane przez erazm2

moge wsciec sie i utytłac, paść na morde bylem wytrwał, byle małych świństw gonitwa nie wciagnęła mnie - dopuki wierzysz we mnie miła w tym jest moja wielka siła z zyciem mnie nie pogodziłaś ale z samym sobą tak, mam przy sobie gorzką pamieć, mam Twoj usmiech co nie kłamie wiem ze juz mnie nic nie złamie :)

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

a mnie to wisi

ja tu jestem chwilowo wpadłem raz i jakos zostało

niedlugo sobie pojde i bedziecie sie dalej rozwodzic nad pisownią i nowym sprzetem -

...

co masz za fantazje?

jakich klientów?

co to za pirdzielenie?

o czym gadasz co to za bzdury

jestes taki cwaniak to gadaj na temat

.....

To jest swoiste kuriozum, najpierw robić bydło, a później jeszcze mieć pretensję i się rzucać, że ktoś śmiał zwrócić uwagę na niewłaściwość takiego zachowania.

Chyba ciężko Ci pojąć, że "jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie".

Tobie wisi co i jak piszesz do innych i jak się z nimi komunikujesz. A nie od dziś wiadomo, że pisanie bez ładu i składu, to zwykłe lekceważenie współdyskutujących.

A skoro ich lekceważysz i to pomimo, że zwracali Ci już na to uwagę, to spodziewaj się dokładnie tego samego. Każdemu tutaj będzie dokładnie wisieć i powiewać co piszesz i co masz do przekazania, skoro nie stać Cię na minimum wysiłku i chęci, aby robić to w składny sposób.

Dodam, że niczym nie handluję, anie starociami, ani nowościami. Ale wkurza mnie jak ktoś oczekuje dyskusji, wykazując przy tym, na dzień dobry, absolutne lekceważenie potencjalnych współdyskutujących. I żadne prześmiewcze teksty o "handlarzach" i "frustratach" tego stanu rzeczy nie zmienią. Proponuję więc zmienić nastawienie do innych. Oczekujesz szacunku i merytorycznej dyskusji, odwdzięcz się tym samym.

Edytowane przez SlawekR

nie oczekuje zadnego szacunku ani od Ciebie ani kogokolwiek

oczekuje czegos calkowicie innego aby mi pokazano co za frustraci i durnie kupuja 20 letni sprzet po 7 tys

kiedty w sklepie czeka lepszy nowy za takie same pieniadze

jakos propstej odpowiedzi ciezko uzyskac

lepiej wymyslac dziwaczne i prze dziwaczne powody by temat ukrócic tytułem jakichs frustratów i kazdym innym tytułem - jednemu sie ciezko czyta drugiego boli serce po zawale trzeci niesie cos ciezkiego w spodniach

wszystko byle nie na temat

jak naraziue to wysnmiewa sie tych "idiotów" co to poszukuja gruchotów 20 letnich

chamsko sie wysmiewa bez polotu i bez szacunku do ich wiedzy na temat tego czego szukają- oferujac w zamian "cos" wolanie nie badzcie durniami idzcie do sklepu tam na was czekaja wspaniałosci

pytam, jakie to wspaniałosci - cisza i psychologiczne piesni o frustratach

Edytowane przez erazm2

dla prymitywów jest prymitywny ja sie dostosowuje

duren tylko oczekuje ze bede go piescił slownictwem za nazywanie ludzi durniami

popieszcze jak duren ktory zaczał wyzywac od durni albo ktorykolwiek inny duren pokaze mi w koncu ten super nowy sprzet dl ktorego nie warto szuakac 20 letnich smieci dla naiwnych po 7

prymitywy zaczeły wyzywac od durni to z prymitywami gada sie jak z prymitywami

Edytowane przez erazm2

sly

mnie nie obchodzi co ciebie obchodzi ani co kogo obchodzi

mnie obchodzi jedno abys "mi znalazł" nowy lepszy niz ten dla durni i frustratów

20 letni po 7k

ma byc nowy i dla inteligentynych (inaczej) o wiele lepszy niz ten smietnik i gruchoty na punkcie ktorych sie ludziom w gówie pooprzewracało

za trudne dla ciebie?

nie umiesz ?

nie masz odpowiedzi?

to po ... sie udzielasz? - idz tam gdzie masz odpowiedz

Edytowane przez erazm2

yntelygent

prawdziwy - normalnie szok

matolku juz znalazłem nie ma takiegio ani zblizonego -

chcesz polemizowac polemizuj z trescią

a teraz mi pokaza zamiast swojego pseudo dowciapu

cos dla czego nie warto kupowac 20 letniego np. dali grand

bo jest nowy lepszy podniesmy koszta , niech bedzie za 10k

jakim trolem trzeba byc by sie uparcie udzielac z niczym poza pseudo dowciapem

Edytowane przez erazm2

Magico Q7, JBL Everest i Sonus Faber Stradivari, polecam.

w koncu sie zgodze- teraz zobacz ceny

ktos rozumie co z czym porównywac

bo bzdety o poszukiwaniu zamiennika i to lepszego w sklepie za 7 kola były poprostu rozwalajace

Edytowane przez erazm2

Znajomy kupił Sonusy za 10 tys, więc szukaj, może trafisz... :-) a poza tym to chcesz porównywać Dali z tymi które wymieniłem? Nie bądź śmieszny.... :-)

Edytowane przez sly30

a poza tym to chcesz porównywać Dali z tymi które wymieniłem? Nie bądź śmieszny.... :-)

to Ty je wybrałes - Ty jestes smieszny jak juz ;)

ja nie pytałem o przeskoczenie ja pytałem co zamiast - co wybrałes to wybrales

dla mnie oceniłes w ten sposób dali ;)

Edytowane przez erazm2

Można prosić moderację o usunięcie trolla Erazm2 ?

Koledzy nie dyskutujcie z nim, pojęcia nie ma o czym pisze, wprowadza ludzi w błąd, język spod płotu.... może już dosyć..

MODERACJA!!!

ale bractwo handlarzyn sklepowych boli

az sie serce sciska :p

pomijajac wasze pseudo psychologiczne analizy "frustratów"

a wracajac do tematu

Arcus tl 200 -1,5 tys

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez erazm2

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.