Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli dostałeś info od Sprzedawcy, że wysłał przesyłkę, to w Twoim Ebayu (prawy górny róg) kliknij Historie Zakupów. Na wygranej aukcji powinieneś mieć podany nr przesyłki. Kliknij w ten numer normalnie lewym przyciskiem myszki i powinno wyskoczyć okienko ze szczegółami wysyłki. Pozdro.

Dzięki ale sprzedawca wyśle paczke za tydzień, tak się z nim umówiłem, jutro wyjezdzam na plażing. Urlop mam :)

W takim razie baw się dobrze i daj znać później co z tą przesyłką wyszło i kto Ci ją dokładnie dostarczył w Polszy. .

Oczywiscie dam znać. Na dzień dzisiejszy mam wygenerowany nr. śledzenie. Jak paczka dotrze do PL. Bede dzwonił do DPD z prośba o polski nr. sledzenia.

Co do samego sprzetu jak zawsze swoją opinie wyraźe w klubie ;)

1500 zł

Cena dobra :)

Myślę że zostanie w domu ze względu nawet na wygląd, będzie pasować do reszty.

Denon AVR-X6200W / Denon PMA-1510AE / Denon DBT-3313UD

Monitor Audio Silver 10 / Silver Center / Silver 1 / Dali sub E-12F

Bali, no właśnie i to mnie boli w 1450ar.a ty jak tam ze sprzetem

No jeden dba o dzwięk,drugi dba o dzwięk i wygląd.

Coś się kręci ale co wyjdzie z tego wszystkiego to dopiero w przyszłym mc będę wiedział jak do domu wrócę. Ten 1510ae różni się od 1520ae tym iż tylko DAC nie posiada a tak to samo. Zobaczysz 1510ae i zostanie :) kawał ładnego klocka i z tego co słyszałem ładnie gra.

O proszę jaka piękna okazja

Sprawdź to na eBay

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ale koszt przesyłki to skandal, ja wiem 30kg ale 4.6k za paczkę. Czy ktoś z US kupował, faktycznie takie koszta są???

Czy ktoś kupował w USA???

Chodzi mi o transport i ceny.

Sprawdź to na eBay

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) fajna okazja ale cena wysyłki 4.6k, czy to jest możliwe (piecyk około 35kg waży)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Taka cena z przesyłką+ przewalutowanie, paypal za zmiane walut zakosił 50 zł!!! ,80 zł przesyłka razem 1500 wyszło

To jest z USA wiec dochodI jeszcze vat na elektronike. Najlepiej patrzeć z europy sprzęt. Kupiłem płytę nicka Cava z ebay,wysyłka z Angli i chcili mi dowalić celnicy. Nie dałem sie nabrać napisałem oswiadczenie,wydruk z aukcji ze koszt 5euro i sie odwalili.

Taka cena z przesyłką+ przewalutowanie, paypal za zmiane walut zakosił 50 zł!!! ,80 zł przesyłka razem 1500 wyszłoTo jest z USA wiec dochodI jeszcze vat na elektronike. Najlepiej patrzeć z europy sprzęt. Kupiłem płytę nicka Cava z ebay,wysyłka z Angli i chcili mi dowalić celnicy. Nie dałem sie nabrać napisałem oswiadczenie,wydruk z aukcji ze koszt 5euro i sie odwalili.

Też kiedyś słyszałem że ktoś kiedyś cd płytę kupił i musiał niby cło zapłacić ale cło jest do pewnej kwoty i na nie wszystkie produktu. Nie wiem teraz dokładnie jak to wygląda, ponoć jest jakaś firma w US kurierska która ma obejście cła czy coś takiego.

to on będzie na 110V.

Do mnie czy @Artiz_ to było :)

Teac jest na 110 i 230 tak że bez problemu :) a Artiz to w DE dcd zakupił o ile dobrze kojarzę.

Też kiedyś słyszałem że ktoś kiedyś cd płytę kupił i musiał niby cło zapłacić ale cło jest do pewnej kwoty i na nie wszystkie produktu. Nie wiem teraz dokładnie jak to wygląda, ponoć jest jakaś firma w US kurierska która ma obejście cła czy coś takiego.

Do mnie czy @Artiz_ to było :)

Teac jest na 110 i 230 tak że bez problemu :) a Artiz to w DE dcd zakupił o ile dobrze kojarzę.

Ja kupowałem z holandi ale gosc nada z niemiec. Co do USA to chodziło mibo płytę nicka Cave:)

Do Artiza, ale widzę ze on pisał do mnie i tłumaczył Tobie i myślałem ze dcd kupił z USA.

hehe :)

Artiz, to jeszcze dbt i wieża jak u mnie :)

Rafał dbt. zupełnie nie jest mi potrzebne.Mam jeszcze sieciowca ktorego zostawiam sobie bo gra fajnie z tidalem. Czesto widze je na ebayu za małe pieniadze jak by ktoś był zainteresowany

Czytaj opis...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Dimension

Jedyną rzeczą, której uczy historia, jest to, że większości ludzi niczego nie uczy. [Winston Churchill]

Czytaj opis...

Dziwnym przypadkiem wuj gustował głównie w Scheise Schlager Schallpatten, a płyty składował w pudełkach po bananach, których jak wiadomo w czasach PRL było od cholery w każdym sklepie.

Ach ci wujowie z PRL...

CHAMPION ŚWIATA

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Szogunwawa

Istnieją rzeczy na naszej planecie, których ni uja nie skumam!

A mam już pół wieku z hakiem...

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

http://allegro.pl/sony-scd-xa1200es-odtwarzacz-cd-sacd-gwarancja-i6862092195.html

Arton dobrze kombinuje...nie poszło za 1500 to może za 1700??

Dziwne, Sony boski es nikt nie bierze.....

Podejrzanie dobry strzał w dobrej cenie:

Ukryta Zawartość

ktoś z forum jest ze Świnoujścia żeby obejrzeć?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez zwyczajnyjerzy

_ . . _

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.