Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, tomek7776 napisał:

jestes typowym handlarzem,nie oszukujmy sie.

W przeciwieństwie do nie których nie robię zupy ze sprzętu audio.. Kupuje nowy wzmacniacz sprzedaje stary. Jak ja bym był handlarzem to ty już jesteś dystrybutorem i sklepem zarazem. 

4 minuty temu, Patrykowski napisał:

Na to wygląda. Abstrahując od tego, że cena z dupy.

Czy ja wiem jeszcze do negocjacji. Ale jak was stać to kupujcie sansui. 

51 minut temu, Jacchusia napisał:
Cytat

Uwaga!: głośnością najlepiej sterować z pilota - działa precyzyjnie bez zarzutów, natomiast gałka potencjometru działa nieprecyzyjnie i czasem zamiast ściszyć - pogłaśnia (wymaga wyczyszczenia). Z pilota zawsze jest OK.

Częsta usterka w high-endzie ?

Właściciel tego high-endu ma jakieś zaburzenia dysocjacyjne...

Denafrips Enyo 15th, Naim Supernait 2, Xavian Ambra Esclusiva

8 minut temu, margaryna85 napisał:

W przeciwieństwie do nie których nie robię zupy ze sprzętu audio.. Kupuje nowy wzmacniacz sprzedaje stary. Jak ja bym był handlarzem to ty już jesteś dystrybutorem i sklepem zarazem. 

Czyli rozumiem cenę negocjuje się  z tobą? :) 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To jest cena z dupy. I mimo że z Wrocławia to nie jest moje ogłoszenie. 

Swojego MH kupiłem za 1900 jeszcze na gwarancji od forumowicza a sprzedałem za 1300 po 3-4 latach. Handlarz że mnie ze Hey. Następnym razem zanim przyjdzie do głowy taki pomysl to niech lepiej się rozpędzi i walnie baranem w łeb o ścianę na zatrybe. 

2 minuty temu, Patrykowski napisał:

Czyli rozumiem cenę negocjuje się  z tobą? ?

Rada jak wyżej. 

Ukryta Zawartość

9 minut temu, margaryna85 napisał:

Ukryta Zawartość

To jest cena z dupy. I mimo że z Wrocławia to nie jest moje ogłoszenie. 

Swojego MH kupiłem za 1900 jeszcze na gwarancji od forumowicza a sprzedałem za 1300 po 3-4 latach. Handlarz że mnie ze Hey. Następnym razem zanim przyjdzie do głowy taki pomysl to niech lepiej się rozpędzi i walnie baranem w łeb o ścianę na zatrybe. 

To na chu... to tu wklejasz i do tego zachwalasz? Ten irDac, który poleciłeś tez przypadkiem z Wrocka? :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Patrykowski
5 minut temu, Patrykowski napisał:

To na chu... to tu wklejasz i do tego zachwalasz?

Bo taka jest rola tego wątku? Rzucić hasło, żeby i Ci za i Ci przeciw mogli pogadać?

Z Wroclawia. MH z małopolski. 

Zachwalam bo uważam że cena nie jest zła. Każe Ci kupić. A ty mnie od handlarzy obrażasz. Jak ktoś szuka wzmacniacza w swoim wątku to każda osoba która mu coś poleca to od razu sprzedaje? Taki masz tok rozumowania.? 

3 minuty temu, BalROCK napisał:

Bo taka jest rola tego wątku? Rzucić hasło, żeby i Ci za i Ci przeciw mogli pogadać?

Od paru stron jedyna słuszna droga to przechodzone starocie. Wygląda na to że dużo ludzi z forum ma z tego najwidoczniej jakieś profity. 

Music Hall najlepszy no. Tylko ta marka jest ok. A że nie zjechał pół Polski tylko pół świata z fabryki w Chinach, gdzie zrobili go za czapke gruszek to nie ma znaczenia.

?

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

2 minuty temu, Fashi napisał:

Music Hall najlepszy no. Tylko ta marka jest ok. A że nie zjechał pół Polski tylko pół świata z fabryki w Chinach, gdzie zrobili go za czapke gruszek to nie ma znaczenia.

?

A stare japońskie klasyki się teleportowały żywcem ściągnięte jak w filmie Mucha. 

Kolejna fajna cena 

Ukryta Zawartość

Wygląd zależy od gustu mi się podoba. 

Bardziej czarny ale nawet ten czerwony bym kupił. Niestety góra zajęta by była przez tv a polki poniżej mają 19 cm. Moja lampa ma 22 cm wysokości. Dlatego ta aukcja dalej wisi. 

Ukryta Zawartość

Made in Japan przynajmniej ? mówi Ci to coś? 

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

A ten MH to nie przechodzony? 

Teraz jasne skąd ten krzyk i opór przed Sansui, Accu czy Luxmanem...

3 minuty temu, Fashi napisał:

Made in Japan przynajmniej ? mówi Ci to coś? 

A ty myślisz że japońce mają teraz lepsza myśl techniczna i lepszy park technologiczny od chińczyków? To nie ja a ty żyjesz w matrixie. 

To na chu... to tu wklejasz i do tego zachwalasz?

Zachwala co miał, ale za te 2,5k to żadna okazja, bo to miernota jak inne azorki, creeki, czy arcamy. 

W tej kwocie taki szampański esprit rozstawia po kątach takie graty jak Tyson Fury Deontay Wildera :p     

Denafrips Enyo 15th, Naim Supernait 2, Xavian Ambra Esclusiva

3 minuty temu, Fashi napisał:

A ten MH to nie przechodzony? 

Teraz jasne skąd ten krzyk i opór przed Sansui, Accu czy Luxmanem...

Jak tan sansuj taki dobry to podłącz do gniazdka bez dodatkowych bajerów. 

Skoro kopiują resztę świata , są nieuczciwą konkurencją to czemu tu się dziwić?  Bierzesz czyjeś rozwiązanie i jesteś mistrz produkcji. Nic od siebie.

Tak jak te całe MH za pare $ w hurcie zrobione. A później wychwalane jakie to świetne brzmienie i technologia. 

2 minuty temu, margaryna85 napisał:

A jakie to ma znaczenie? Nie masz argumentu

5 minut temu, margaryna85 napisał:

A ty myślisz że japońce mają teraz lepsza myśl techniczna i lepszy park technologiczny od chińczyków? To nie ja a ty żyjesz w matrixie. 

Zapewniam cię, że mają i jeszcze długo się to nie zmieni. 

4 minuty temu, Fashi napisał:

Skoro kopiują resztę świata , są nieuczciwą konkurencją to czemu tu się dziwić?  Bierzesz czyjeś rozwiązanie i jesteś mistrz produkcji. Nic od siebie.

Tak jak te całe MH za pare $ w hurcie zrobione. A później wychwalane jakie to świetne brzmienie i technologia. 

A jakie to ma znaczenie? Nie masz argumentu

Ten margaryna to widzę lepszy cwaniak... ? 

2 minuty temu, Fashi napisał:

Skoro kopiują resztę świata

Poszukaj sobie w necie jak to jakiś czas temu Amerykanie z japoncami zrobili ogromne cwiczenia wojskowe. Być może żeby wystraszyć koreańców. W trakcie tych ćwiczeń w samym środku wyplynela chińska atomowa łódź podwodna. Amerykanie w szoku nie wykryta przez radary i inne  nowinki. Cały Pentagon główkuje skąd taka technologia. A według ciebie to ukradli Hahaha pewnie ruskim. 

8 minut temu, margaryna85 napisał:

Idź chłopie na spacer i przemyśl to i owo, bo zaczynasz się kompromitować na maksa.

4 minuty temu, Patrykowski napisał:

Ten margaryna to widzę lepszy cwaniak... ? 

Cwaniakiem nie jestem niczym nie handluje nikomu staroci nie polecam. Nie znajdziesz nawet jednej osoby na tym forum którego zrobiłem w konia albo oszukałem. 

Idź chłopie na spacer i przemyśl to i owo, bo zaczynasz się kompromitować na maksa.

Niestety pada. A zatem ok już waszego biznesu nie ruszam ja krzywdy nikomu nie zrobiłem ciekawe czy możecie to samo powiedzieć. 

2 minuty temu, margaryna85 napisał:

Poszukaj sobie w necie 

Propaganda, mowi Ci to coś? 

Poza tym my tu o audio , a dokładnie o chińskiej produkcji Music Halla. I gdzie tam te cudowne technologie produkcji? Kondy po kilka centów. 

No masz rację łódź podwodna jak jasny gwint! Ale na dnie bez możliwości wynurzenia...

3 minuty temu, margaryna85 napisał:

Cwaniakiem nie jestem niczym nie handluje nikomu staroci nie polecam. Nie znajdziesz nawet jednej osoby na tym forum którego zrobiłem w konia albo oszukałem. 

A my oszukaliśmy? 

4 minuty temu, margaryna85 napisał:

Niestety pada. A zatem ok już waszego biznesu nie ruszam ja krzywdy nikomu nie zrobiłem ciekawe czy możecie to samo powiedzieć. 

Ja mogę to powiedzieć. 

6 minut temu, margaryna85 napisał:

Poszukaj sobie w necie jak to jakiś czas temu Amerykanie z japoncami zrobili ogromne cwiczenia wojskowe. Być może żeby wystraszyć koreańców. W trakcie tych ćwiczeń w samym środku wyplynela chińska atomowa łódź podwodna. Amerykanie w szoku nie wykryta przez radary i inne  nowinki. Cały Pentagon główkuje skąd taka technologia. A według ciebie to ukradli Hahaha pewnie ruskim. 

Przestań już czytać ten Sputnik :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, Fashi napisał:

Propaganda, mowi Ci to coś? 

Poza tym my tu o audio , a dokładnie o chińskiej produkcji Music Halla. I gdzie tam te cudowne technologie produkcji? Kondy po kilka centów. 

No masz rację łódź podwodna jak jasny gwint! Ale na dnie bez możliwości wynurzenia...

Znam klienta inżyniera który cały świat zwiedził służbowo i powiedzial mi że tak rozwiniętego  parku technologicznego jak Chiny nie ma nigdzie. No ale pewnie kłamał zaufam wam znafcy. 

Ruski agent skoro czerpie ze sputnika. Niestety.

54 minuty temu, margaryna85 napisał:

Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka?

Możesz się teraz poczuć dokładnie jak każdy zwykły właściciel Sansui, opluwany przez was. Każdy jest handlarzem, każdy naciąga, nagania na sprzęt znajomych czający się w każdym mieście...nikt normalny nie ma Sansui, tylko tacy  ?

Strach cokolwiek wkleić z linkirm bo blady strach pada od razu. Teraz kumple  z rozpędu dołączyli Cię do naszego grona,  witaj w klubie  ?

1 minutę temu, margaryna85 napisał:

Znam klienta inżyniera który cały świat zwiedził służbowo i powiedzial mi że tak rozwiniętego  parku technologicznego jak Chiny nie ma nigdzie. No ale pewnie kłamał zaufam wam znafcy. 

Ja się z legendami nie mierze. Jeszcze spotkam smoka...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.