Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Bumpalump napisał:

Sprzet jest warty tyle ile 

Rynek wyceni

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

31 minut temu, Bumpalump napisał:

Oczywiscie ale stara i tak zuzywa sie wolniej niz nowa chinska :)

A co do Chin, Chiny maja wszystko z wyjatkiem jednej najwazniejszej rzeczy...mysli technologicznej, przeciez 3/4 tego co produkuja to kradzione patenty

Ale sa w tej samej cenie, znow odniose sie do motoryzacji, mozesz kupic nowa Dacie Duster i uzywane Audi Q5, co wybierasz?

Przecież on nie wie co to jest Audi 

5 minut temu, Fashi napisał:

Sprzedaj Mr i kup coś porządnego z Music Halla ? będziesz trendy i gwarancja 2lata

Lepiej zagra i Jeszcze Ci zostanie. 

5 minut temu, Patrykowski napisał:

Przecież on nie wie co to jest Audi 

A ty trolu odwal się. 

4 minuty temu, margaryna85 napisał:

Lepiej zagra i Jeszcze Ci zostanie.

Mariusz , będzie miał na daca i przewody do kolumn. Same korzyści , a i razie w wzmacniacz MH lekki o możesz być mobilny ? a nie kotwica 33kg ?

Edytowane przez Fashi

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

14 minut temu, margaryna85 napisał:

Nie jest uczciwe. Żeby porównać obie epoki należy stawiać urządzenia z tej samej półki. 

Bzdury gadasz,  rozrzut w cenach miałbyś jak kilkaset procent.  Zazwyczaj jest tak, że masz załóżmy 2K na wzmaka i albo kupujesz jakiś nowy badziew typu ten MH albo np takiego Roksana Caspiana. Co byś wybrał?

A i zasilacz 220-100V do żyda i też kasa na płyty CD z Japonii  będzie ?

Edytowane przez Fashi

14 minut temu, Bumpalump napisał:

Sprzet jest warty tyle ile jest w stanie za niego zaplacic kupujacy

Albo na ile zostanie wypromowany, co w sumie na jedno wychodzi chociaż ceny mogą się mocno różnić. 

10 minut temu, margaryna85 napisał:
36 minut temu, Tal napisał:

Nie przyszło Ci do głowy, że w tym cały urok, bo ceny są proporcjonalne...

Nie jest uczciwe. Żeby porównać obie epoki należy stawiać urządzenia z tej samej półki. 

Nikt Ci nie zabroni porównywać starych i nowych klamotów tej samej klasy jednak jest to absurd, bo w stosunku do nowego klocka w konkretnym budżecie zawsze będzie stać Cię na wyższy/lepszy stary klamot w przeciwieństwie starego odpowiednika "klasowego".  

Mam nadzieję, że zrozumiałeś i wiesz co mam na myśli.

Denafrips Enyo 15th, Naim Supernait 2, Xavian Ambra Esclusiva

Kupie music halla 35.2 i dacie sandero

2 minuty temu, Patrykowski napisał:

Albo na ile zostanie wypromowany, co w sumie na jedno wychodzi chociaż ceny mogą się mocno różnić. 

Byc moze, jednak ja serio nie potrafie sobie wyobrazic sytuacji w ktorej ktos kupuje sprzet za dyche bez odsluchu

promowanie jakkolwiek to rozumiec moze nas jedynie sklonic do zawezenia kregu poszukiwan, w efekcie finalnym jednak to sluch decyduje

4 minuty temu, Bumpalump napisał:

No i mógłbyś go wozić na serwis, tylko czy i gdzie jest serwis MH w Pl? 

Czy nie trzeba odsyłać do CHRL? 

4 minuty temu, Bumpalump napisał:

Byc moze, jednak ja serio nie potrafie sobie wyobrazic sytuacji w ktorej ktos kupuje sprzet za dyche bez odsluchu

A ja znam przypadki, że ludzie kupowali sprzęt za dychę, chociaż podczas odsłuchu nie przekonał w pełni do siebie. Reklama + bajkopisarz/sprzedawca w salonie robi swoje :)

9 minut temu, Tal napisał:

Nikt Ci nie zabroni porównywać starych i nowych klamotów tej samej klasy jednak jest to absurd, bo w stosunku do nowego klocka w konkretnym budżecie zawsze będzie stać Cię na wyższy/lepszy stary klamot w przeciwieństwie starego odpowiednika "klasowego".  

Mam nadzieję, że zrozumiałeś i wiesz co mam na myśli.

Rozumiem, że idzie o ograniczony budżet a tak bardzo chciałoby się pochwalić ziomom jakiego to hajenda w chacie człowiek sobie sprawił.

A tak na serio, porównywanie niegdysiejszego topu do obecnego budżetu to całkowita niedorzeczność.

Potem trzeba czytać memuary fanbojów jakie to obecnie paściaste części ładuje się do sprzętu audio.

Ciekaw jestem jak by wypadło porównanie topu sansuja do obecnego Gryphona czy Passa. Bo ponoć według legend rozsiewanych przez miłośników sansuja w ten segment właśnie sansuj celował. To byłoby zatem uczciwe porównanie.

Edytowane przez rochu

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

1 minutę temu, rochu napisał:

Ciekaw jestem jak by wypadło porównanie topu sansuja do obecnego Gryphona czy Passa. Bo skoro według legend rozsiewanych przez miłośników sansuja w ten segment ponoć właśnie sansuj celował. To byłoby zatem uczciwe porównanie.

Napisalbym ale na tym forum nie warto nic ciekawego pisac bo zaraz wyleje sie wiadro pomyj

Rozumiem, że idzie o ograniczony budżet a tak bardzo chciałoby się pochwalić ziomom jakiego to hajenda w chacie człowiek sobie sprawił.

A tak na serio, porównywanie niegdysiejszego topu do obecnego budżetu to całkowita niedorzeczność.

Potem trzeba czytać memuary fanbojów jakie to obecnie paściaste części ładuje się do sprzętu audio.

Ciekaw jestem jak by wypadło porównanie topu sansuja do obecnego Gryphona czy Passa. Bo skoro według legend rozsiewanych przez miłośników sansuja w ten segment ponoć właśnie sansuj celował. To byłoby zatem uczciwe porównanie.

Dajcie już spokój tym sansujom. Napisałem wyżej, MH vs. Caspian na przykład.

8 minut temu, rochu napisał:

Ciekaw jestem jak by wypadło porównanie topu sansuja do obecnego Gryphona czy Passa. Bo ponoć według legend rozsiewanych przez miłośników sansuja w ten segment właśnie sansuj celował. To byłoby zatem uczciwe porównanie.

Sansui walcuje, miażdży, depta i rozwala w pył taki hiend... ?

5 minut temu, Bumpalump napisał:

Napisalbym ale na tym forum nie warto nic ciekawego pisac bo zaraz wyleje sie wiadro pomyj

W oczekiwaniu na wiadro... ?

Edytowane przez Fashi

7 minut temu, Fashi napisał:

No i mógłbyś go wozić na serwis, tylko czy i gdzie jest serwis MH w Pl? 

Czy nie trzeba odsyłać do CHRL? 

Nie jestem człowiekiem zamożnym, słucham na tym na co mnie stać. I nie wciskam banialuków że taki sprzęt za 2 koła walcuje wszystko do 10 i ociera się o hiend. Jestem realistą i znam swoje miejsce a ty? 

9 minut temu, margaryna85 napisał:

a ty? 

Jestem marzycielem. Trzeba marzyć , sky is the limit. 

Edytowane przez Fashi

6 minut temu, Patrykowski napisał:

Dajcie już spokój tym sansujom. Napisałem wyżej, MH vs. Caspian na przykład.

Roksan kandy jest lepszym wzmacniaczem, jednak za taką 2  ponad 2 tysie trzeba wywalić co jest prawie 2 razy więcej niż za mojego starego MH o kandy k 3 nie wspomnę. 

1 minutę temu, Fashi napisał:

Jestem marzycielem.

To widać ? plusik za szczerość. 

3 minuty temu, margaryna85 napisał:

To widać ? plusik za szczerość. 

To daj piątaka ?

1 godzinę temu, margaryna85 napisał:

Poszukaj sobie w necie jak to jakiś czas temu Amerykanie z japoncami zrobili ogromne cwiczenia wojskowe. Być może żeby wystraszyć koreańców. W trakcie tych ćwiczeń w samym środku wyplynela chińska atomowa łódź podwodna. Amerykanie w szoku nie wykryta przez radary i inne  nowinki. Cały Pentagon główkuje skąd taka technologia. A według ciebie to ukradli Hahaha pewnie ruskim. 

Poszukaj sobie w necie jak to jakiś czas temu Amerykanie z japoncami zrobili ogromne cwiczenia wojskowe. Być może żeby wystraszyć koreańców. W trakcie tych ćwiczeń w samym środku wyplynela chińska atomowa łódź podwodna. Amerykanie w szoku nie wykryta przez radary i inne  nowinki. Cały Pentagon główkuje skąd taka technologia. A według ciebie to ukradli Hahaha pewnie ruskim. 

Ta Łódź to U-154

kapitanem był podobno Maciarewicz

Edytowane przez morawka

Ilu ludzi tyle opinii

Nie czuję potrzeby chwalenia się poza chęcią informowania co oferuje rynek wtórny w cenie nowych klamotów.

Może i niedorzeczność, ale skoro ceny pozwalają...

Na pewno wartościowe mogłoby to być doświadczenie i sam byłbym ciekaw rezultatu.

6 minut temu, Fashi napisał:

Jestem marzycielem.

Nazwałbym to inaczej ale Regulamin forum i ogólnie przyjęte zasady dobrego zachowania nie pozwalają mi na to.

1 minutę temu, Tal napisał:

Nie czuję potrzeby chwalenia się poza chęcią informowania co oferuje rynek wtórny w cenie nowych klamotów.

Może i niedorzeczność, ale skoro ceny pozwalają...

Na pewno wartościowe mogłoby to być doświadczenie i sam byłbym ciekaw rezultatu.

OK, rozumiem okoliczności obiektywne nie pozwalają.

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

2 minuty temu, rochu napisał:

Nazwałbym to inaczej ale Regulamin forum i ogólnie przyjęte zasady dobrego zachowania nie pozwalają mi na to.

A Ty masz taką naturę czy nadal trauma siedzi w głowie?  Z tego co widzę arogancja z Twoich postów aż kipi. Może wypadałoby tak się zastanowić i nie uważać się za pępek forum i świata?

Nie jestem człowiekiem zamożnym, słucham na tym na co mnie stać. I nie wciskam banialuków że taki sprzęt za 2 koła walcuje wszystko do 10 i ociera się o hiend. Jestem realistą i znam swoje miejsce a ty? 

Cenna uwaga. Abowiam się że wielu o tym zapomina, że trzeba szanować innych i to co mają i co mogą. To wcale nie wyklucza dyskusji na poziomie i czerpania radości z muzyki na "która nas stać".

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
1 minutę temu, Fashi napisał:

A Ty masz taką naturę czy nadal trauma siedzi w głowie?  Z tego co widzę arogancja z Twoich postów aż kipi. Może wypadałoby tak się zastanowić i nie uważać się za pępek forum i świata?

Nic nie poradzę, że alergicznie reaguję na handlarzyny i ich podręcznych, na gości, którzy niewiele słyszeli ale ich zawsze musi być na wierzchu i na frustratów, którzy udowadniają, że pieniądze nie grają.

Skoro taki kryształowy to walcz uczciwie i Music Halla weź na tapetę ?

19 minut temu, margaryna85 napisał:

Roksan kandy jest lepszym wzmacniaczem, jednak za taką 2  ponad 2 tysie trzeba wywalić co jest prawie 2 razy więcej niż za mojego starego MH o kandy k 3 nie wspomnę. 

Ty umiesz czytać czy tylko udajesz...?

4 minuty temu, Fashi napisał:

Skoro taki kryształowy to walcz uczciwie i Music Halla weź na tapetę ?

Nie znam tej firmy i jest poza moimi zainteresowaniami.

11 minut temu, Marcin Wielgus napisał:

Cenna uwaga. Abowiam się że wielu o tym zapomina, że trzeba szanować innych i to co mają i co mogą. To wcale nie wyklucza dyskusji na poziomie i czerpania radości z muzyki na "która nas stać".

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Szacunek, szacunkiem ale jak ktoś pisze głupoty... 

3 minuty temu, rochu napisał:

OK, rozumiem okoliczności obiektywne nie pozwalają.

Obiektywizm w tym hobby jest bardzo nieprzewidywalny.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.