Skocz do zawartości
IGNORED

Topowe kable zasilające ?

Rekomendowane odpowiedzi

kupił

Pisałem już że z kablami nie jest dobrze, Szanowni Państwo nie macie produktów, które odpowiadają na potrzeby miejsc w torze, ta sytuacja obrazuje to, pokazuje istniejącą przestrzeń dla wydobycia jakości, jest ona spora, znacznie większa od wyobrażeń jakie można mieć po odsłuchach wszystkich przewodów z istniejących razem wziętych, zapewniam Państwa.

No to jak kurde żyć?!

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Na HiFi Giełdzie jest ogłoszenie kogoś kto ma mailowy nick DD1 i sprzedaje te kable.

To pierwsze, co skojarzyłem :-)

Edytowane przez mrb

Pisałem już że z kablami nie jest dobrze, Szanowni Państwo nie macie produktów, które odpowiadają na potrzeby miejsc w torze, ta sytuacja obrazuje to, pokazuje istniejącą przestrzeń dla wydobycia jakości, jest ona spora, znacznie większa od wyobrażeń jakie można mieć po odsłuchach wszystkich przewodów z istniejących razem wziętych, zapewniam Państwa.

Szanowny Panie,

Proszę mi umożliwić nabycie produktu, który odpowiadałby potrzebom toru.

Sytuacja pozwoli mi zobrazować sporą przestrzeń i jakość, większą od moich wyobrażeń jakie można mieć po lekturze tego i wszystkich, razem wziętych Pańskich postów.

Pozdrowił, M.

Sytuacja pozwoli mi zobrazować sporą przestrzeń i jakość, większą od moich wyobrażeń jakie można mieć po lekturze tego i wszystkich, razem wziętych Pańskich postów.

Teraz jestem niedobry, przeżyję.

Pozdrawiam.

Nic podobnego. Wierzę w Ciebie, serio, tylko pogubiony w zawiłościach dostępnej metalurgii, liczyłem na garść szczegółów, konkretów lub mentorski kierunek poszukiwań.

No cóż.., przeżyję.

Edytowane przez piano

Też taki chciałbym kupić.

Proszę o powagę.

Nie mogę sobie przypomnieć reakcji Kolegi, kiedy przedstawiałem nie raz już, sytuację energetycznej linii zasilającej, przecież to też jest kabel, odbywa się tam zarówno transmisja jak i magazynowanie energii w pamięci wewnętrznej materiału, podawałem ważność jej realizacji, nikogo to nie wzruszyło, teraz za to stało się wydarzenie, że producent znalazł lukę i zaproponował w domyśle lepszą jakość w danej cenie?

Informuje, że nie jestem tym zdziwiony, informuje nie pierwszy i nie trzeci raz, że można lepiej, znacznie lepiej, tyle lepiej, że nie sposób przytoczyć obrazowych odniesień, z tej przestrzeni użytkowej jaka funkcjonuje w handlu, przecież to jest oczywiste.

Staracie się powiedzieć, co, że rozwój jest niemożliwy, że to już wszystko co da się zrobić, drut zalać izolacją i naciągnąć siateczkę lub puszkę, albo i siateczkę i puszkę..

Wolne żarty.

przeżyję

Wszyscy przeżyjemy.

Kable fabryczne posiadają nie dość wyszukane, żeby nie napisać dosadniej, techniki pracy i współpracy przewodników, współpracy z izolacją, etc, większość uwarunkowań dyktuje rentowność, z kolei precyzyjne ręczne wykonanie, poważny gracz nazwie dłubaniną i tak koło się zamyka, stąd pochodzi przestrzeń dla lokalnych wytwórców.

Przecież to są oczywiste sprawy, nic nowego się nie stało, poza zdziwieniem, w moim rozumieniu nieuzasadnionym, że być może, bo zastrzegam, że nie znam techniki tych nowych produktów, ktoś wykonał udany projekt.

Minie trochę czasu i zapewne uda się umieścić każdy produkt, również ten na odpowiednim miejscu w hierarchii.

:))

Zwracałem się do Kolegów, aby rozwiązywali swoje problemy z dźwiękiem na poziomie linii energetycznej.

Nikogo to nie ubodzie, niczyjego poczucia prestiżu z faktu posiadania produktów kablowych znanych wiodących marek, każdy będzie mógł zaspokoić swoje poczucie estetyki na tym polu i nie tylko, na poziomie pozostałych składników również, gdyż wyborne warunki pracy dla systemu spowodują nieporównywalnie większy wachlarz zastosowania danych typów urządzeń czy kolumn w torze.

747

Ale bredzisz w tych swoich wywodach i bełkocie technicznym. A tak w ogóle to wszystko ok z Toba ?

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

Ale bredzisz

Co mam Ci odpisać życzliwy człowieku?

Idź i nie grzesz już więcej, rozumiesz po chrześcijańsku czy trzeba czegoś więcej?

Napisz z czego grasz.

I nie zawracaj mi już więcej głowy.

Sulek Audio namieszaly w swiatku audio? Chyba w polswiatku. Jakiś garazowy wyrób to jest ktory gra i wyglada tragicznie.Porownywanie tego czegoś do Tary The Zero to juz olimp absurdu. Po prostu czysty obłęd co tu się wypisuje na tym forum.

Gdybyś zadał sobie odrobinę trudu i posłuchał a nie pisał banialuki na forum to byś miał większe spektrum wiedzy. Te kable są dal ludzi którzy nie przywiązują wagi do tzw. biżuterii. Liczy się dźwięk i tylko dźwięk oraz prawda muzyczna.

Ładniejszych produktów na rynku jest mnóstwo i tych co opisują w gazetach. Pomyśl może warto czegoś wcześniej posłuchać zanim cokolwiek się napisze.

Niechże kable Sulek okażą się wspaniałe i faktycznie dadzą radość wielu słuchaczom. Ale na Boga, nie promujmy ich na zasadzie oczerniania szanowanych i obecnych od lat na rynku, zacnych marek (Harmonix).

Zostałem sprowokowany przez innych którzy piali z zachwytu na temat HARMONIX do opisania swoich spostrzeżeń. Tak się złożyło że miałem je u siebie i słuchałem. To nie jest oczernianie tylko stwierdzenie tego co się wydarzyło w moim systemie.

Jesteś handlarzem? Dlaczego nie jesteś oznaczony na niebiesko?

Nie nie jestem handlarzem. Jak sprzedaje to swoje rzeczy lub pomagam znajomym w sprzedaży.

Nie utrzymuje się z audio, to moje hobby. Jak coś jest dobrego to o tym pisze. Warto promować dobre rzeczy zwłaszcza jak są to rodzime produkty. Inaczej nas zaleją tymi "super" produktami made in China ;)

Też lubię wiele polskich produktów, co nie znaczy że dobre zachodnie to zaraz made in china. Skoro te Sulki takie dobre to dlaczego chcesz je sprzedać?

dlaczego chcesz je sprzedać?

Może dlatego,że jeszcze nie rozpakowane ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Veluma także ilość mocno ograniczona,trzeba się spieszyć,bo wykupią :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

Też lubię wiele polskich produktów, co nie znaczy że dobre zachodnie to zaraz made in china. Skoro te Sulki takie dobre to dlaczego chcesz je sprzedać?

Otwórz obudowę i się przyglądnij po komponentach. A tak poważnie nie mówię że tak nie jest.

Ja mam u siebie w systemie kable SULEK i ich używam. Nie sprzedaje swoich kabli :)

Edytowane przez hifi nowy

Nie nie jestem handlarzem

To tylko pomoc w sprzedaży znajomym :)

Ukryta Zawartość

Pzdr

Ukryta Zawartość

Sly. Czepiasz się. Oczywiście że kolega sprzedaje kable pana Sułka a nie swoje. To tak trudno zrozumieć? :-)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

To tylko pomoc w sprzedaży znajomym :)

To dobre.

Nie zauważyłem.

Trzeba by do tego dodać jeszcze allegro.

Stare i nowe :)

Gość jt211

(Konto usunięte)

Ja tam myślę że do nazwy Sulek Audio wkradł się błąd prawidłowo powinno być Sułek Audio. Taka nazwa była by bardziej wciągająca sonicznie i wyjaśniająca nam wszystko.Czas chyba też na złożenie życzeń Smacznego Jajca !!!

Ma po prostu bardzo dużo znajomych :)

Pzdr

Na przesłanej liście 70% to lampy - niezłe.

Kto bogatemu zabroni ;)

80% znajomych ma lampy - niezłe

Pzdr

Proponuje jeszcze raz przeczytać poprzedni wpis- tym razem ze zrozumieniem ;)

16 z 30 to chyba nie jest 80% :)

Edytowane przez stefek

• Pokaż nowe odpowiedzi