Skocz do zawartości
IGNORED

Topowe kable zasilające ?

Rekomendowane odpowiedzi

Ma ktoś kalkulator- będziemy liczyć dokładnie. Bo to bardzo istotne w temacie "Topowe kable zasilające ?"

Napisałem 70% nie 80;)

Edytowane przez hifi nowy

Ma ktoś kalkulator- będziemy liczyć dokładnie. Bo to bardzo istotne w temacie "Topowe kable zasilające ?"

Napisałem 70% nie 80;)

Istotne jest, że Szanowny Kolega prowadzi tutaj rodzaj "handlu obwoźnego", a to nam się po prostu nie podoba

Tyle w temacie

Pzdr

dobra.... pośmiali się, jaja wielkanocne zrobili

ważne żeby kilka osób mogło sprawdzić - czy te kable rzeczywiście takie dobre.

a co do sprzedaży - jakoś trzeba sobie na początku radzić z dystrybucją.

jeśli są dobre - to będzie dobrze :)

trochę to czasu zabierze, ale będzie

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Otwórz obudowę i się przyglądnij po komponentach. A tak poważnie nie mówię że tak nie jest.

Ja mam u siebie w systemie kable SULEK i ich używam. Nie sprzedaje swoich kabli :)

Swoich nie sprzedajesz, nie handlujesz, to czyje sprzedajesz? Bo to, że je sprzedajesz nie jest tajemnicą. Więc o co chodzi?

Sly. Czepiasz się. Oczywiście że kolega sprzedaje kable pana Sułka a nie swoje. To tak trudno zrozumieć? :-)

Wiem, tępy jestem. Ale pisał, że nie handluje, czyli kłamał!

handel to tanio kupić, drogo sprzedać :)

może nie kupuje (tanio)? :)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

dobra.... pośmiali się, jaja wielkanocne zrobili

ważne żeby kilka osób mogło sprawdzić - czy te kable rzeczywiście takie dobre.

a co do sprzedaży - jakoś trzeba sobie na początku radzić z dystrybucją.

jeśli są dobre - to będzie dobrze :)

trochę to czasu zabierze, ale będzie

To powinien napisać jak jest, że handluje i ok, wtedy na niebiesko. A tak to co? Wstydzi się tych kabli? Czy może tego, że handluje? Ludzie rozszyfrowali go raz dwa. Miał ponoć fatalne opinie na Allegro to założył kolejne konto. Tu też udaje pasjonata. Nie lubię gdy ktoś wciska kit i innych uważa, za głupszych od siebie. Co jakiś czas zachwala rzeczy, którymi handluje. Nie jest to w porządku. Z zasady należy unikać takich handlarzy-transwestytów bo ni to handlarz ni pasjonat.

Kolega prowadzi tutaj rodzaj "handlu obwoźnego", a to nam się po prostu nie podoba

O to to :)

to bardzo istotne w temacie "Topowe kable zasilające ?"

Bardzo istotne jest to w kontekście Twoich wpisów na forum,zaczynając zresztą od pierwszego wpisu w temacie Veluma,

potem Systems and Magic,dalej jak to kulky powaliły Finite Elemente,teraz Sulek Audio.

Łatwo jest prześledzić Twoją forumową działalność,bo wpisów jest mało,można to także porównać,do akurat prowadzonej przez Ciebie sprzedaży,

i jest to niestety ISTOTNE biorąc pod uwagę rodzaj i sposób Twojego pisania tutaj.

Nie przeszkadza mi to,że ktoś zachwala to co akurat posiada,

nie przeszkadza mi także to,że ktoś zachwala akurat to czym handluje,

nie przeszkadza mi to,że pomagasz firmie "hifi ja i ty" sprzedawać to co akurat ma w ofercie (firma zresztą bardzo fajna,świetny kontakt polecam)

Natomiast przeszkadza mi to w jaki sposób to robisz.

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

To powinien napisać jak jest, że handluje i ok, wtedy na niebiesko. A tak to co? Wstydzi się tych kabli? Czy może tego, że handluje? Ludzie rozszyfrowali go raz dwa. Miał ponoć fatalne opinie na Allegro to założył kolejne konto. Tu też udaje pasjonata. Nie lubię gdy ktoś wciska kit i innych uważa, za głupszych od siebie. Co jakiś czas zachwala rzeczy, którymi handluje. Nie jest to w porządku. Z zasady należy unikać takich handlarzy-transwestytów bo ni to handlarz ni pasjonat.

Z pozdrowieniami Świątecznymi

O to to :)

Bardzo istotne jest to w kontekście Twoich wpisów na forum,zaczynając zresztą od pierwszego wpisu w temacie Veluma,

potem Systems and Magic,dalej jak to kulky powaliły Finite Elemente,teraz Sulek Audio.

Łatwo jest prześledzić Twoją forumową działalność,bo wpisów jest mało,można to także porównać,do akurat prowadzonej przez Ciebie sprzedaży,

i jest to niestety ISTOTNE biorąc pod uwagę rodzaj i sposób Twojego pisania tutaj.

Nie przeszkadza mi to,że ktoś zachwala to co akurat posiada,

nie przeszkadza mi także to,że ktoś zachwala akurat to czym handluje,

nie przeszkadza mi to,że pomagasz firmie "hifi ja i ty" sprzedawać to co akurat ma w ofercie (firma zresztą bardzo fajna,świetny kontakt polecam)

Natomiast przeszkadza mi to w jaki sposób to robisz.

Z pozdrowieniami Świątecznymi

Sprzedawałeś własne rzeczy a wcześniej nakręcając temat na forum jakie to super kable też jesteś handlarzem. Czy nawet "handlarzem" nie jesteś. Zapomniałeś już jak sam robisz - szczyt hipokryzji .

To powszechna praktyka obserwując forum. To wszyscy są handlarzami. Czy u jednych to tolerujemy a innych negujemy.

Nigdy nie nakręcałem na coś co sprzedawałem. Różne rzeczy sprzedawałem bo często zmieniam kable i sprzęty, a systemy mam 3. Poza tym nigdy nie handlowałem na zasadzie obwoźnej dystrybucji. Audio nie jest dla mnie źródłem dochodu. A dla ciebie jak widać jest, mimo że kłamiesz, iż nie jest. To zasadnicza różnica.

Edytowane przez sly30

Może dlatego,że jeszcze nie rozpakowane ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Veluma także ilość mocno ograniczona,trzeba się spieszyć,bo wykupią :)

Ukryta Zawartość

Kolega to się własnego cienia chyba boi wszędzie widzi, że HIFI nowy handluje pod różnymi nickami. Może cała giełda hifi jest jego. Warto prześledzić lub pójść na leczenie. Ten jad zabija.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nigdy nie nakręcałem na coś co sprzedawałem. Różne rzeczy sprzedawałem bo często zmieniaj kable i sprzęty, a systemy mam 3. Poza tym nigdy nie handlowałem na zasadzie obwoźnej dystrybucji. Audio nie jest dla mnie źrodłem dochodu. A dla ciebie jak widać jest, mimo że kłamiesz iż nie jest. To zasadnicza różnica.

Sprzedajesz więc jesteś handlarzem. Nie ma równych i równiejszych. Na niebiesko.

Kolega to się własnego cienia chyba boi

Nie boję się,dlatego piętnuję takie sytuacje.

Naprawdę nic Ci już tutaj nie pomoże,tego nie da się odkręcić :)

Udajesz głupiego czy po prostu jesteś taki tępy?

Przestań obrażać innych- nie masz do tego podstaw. Uważasz innych za głupszych od siebie. masz jakiś kompleks czy jak?

HIFI nowy handluje pod różnymi nickami

Jeśli się mylę,podaj mnie do sądu.

Na PW mogę Ci podać wszystkie moje dane potrzebne do tego.

hifi nowy

Nie pisz mi tu pierdół o prawdzie muzycznej w przypadku tak garażowej roboty. Napisłem już - żenująco prymitywna kryptoreklama.

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

To powinien napisać jak jest, że handluje i ok, wtedy na niebiesko. A tak to co? Wstydzi się tych kabli? Czy może tego, że handluje? Ludzie rozszyfrowali go raz dwa. Miał ponoć fatalne opinie na Allegro to założył kolejne konto. Tu też udaje pasjonata. Nie lubię gdy ktoś wciska kit...

Znam jednego specjalistę od kitu :-)

Wstyd mi za Was jesteście ludźmi małej wiary.

Nie jest dobrze (także dla towaru) jeśli zachwala go ten, który właśnie go sprzedaje. Niech niosą wiarę ci, którzy go kupili i (przynajmniej na razie) - nie zamierzają sprzedawać. Zdaje się że też wyznawałeś tę zasadę - prznajmniej w stosunku do vipa wszystkich vipów :-) . Są równi i równiejsi?

Edytowane przez audiograde

No to jak to jest. Jest jakiś facet "Nowy hi-fi" od roku na forum i on dostaje kable do sprzedaży i jeszcze się wymądrza. A ja długoletni VIP nie dostaję ani propozycji do testów ani do sprzedaży. To co to za marketing? A może to kablowy Amway?

Jak żyć?

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

No to jak to jest. Jest jakiś facet "Nowy hi-fi" od roku na forum i on dostaje kable do sprzedaży i jeszcze się wymądrza. A ja długoletni VIP nie dostaję ani propozycji do testów ani do sprzedaży. To co to za marketing? A może to kablowy Amway?

Jakbys miał sklizboksa to byś dostał na test redaktorski. A tak jajon zbity :)

-kocham pana, panie Sułku.

- wiem, ciiichoo....

Z takim avatarem to raczej Harpie...
  • Pokaż nowe odpowiedzi