Skocz do zawartości
IGNORED

Istnieje niesamowity bałagan na forum

Korwin

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem dokonać wpisu do założono kiedyś osobiście przez siebie wątku UHERY REPORT I CR MIT I RZECZYWISTOŚĆ okazało się to niemożliwe wyszukiwarka forumowa wyświetliła tylko dwa wpisy luźno z tematem związane.

Pozdrawiam

Zbyszek

Nazwałeś ten wątek trochę inaczej:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nazwałeś ten wątek trochę inaczej:

Ukryta Zawartość

Serdecznie za błyskawiczną pomoc dziękuję, ostatnio czuję się marnie, chyba mi "siadła" lewa półkula ta od myślenia analitycznego zacząłem od niewyraźnego obrazu w prawym oku , niedowładu prawej nogi i ręki., ale i tak powlokę się dzisiaj w Polskę [noblesse oblige] z czymś gustownym na ramieniu JVC CD 1635 Mark II lub Uher CR-240. ŹLE SIĘ DZIEJE W PAŃSTWIE DUŃSKIM < i nie tylko > trzeba rejestrować.

Pozdrawiam

Zbyszek

PS.

Ukryta Zawartość

Korwin spoko ja po tych zmianach na forum szukam lokalizacji tematów obserwowanych i nie znalazłem :) za to reklam nie nadążam wyłączać a Adblock ich nie blokuje . Jak ktoś podpowie gdzie są obserwowane będę wdzięczny a jak jeszcze ktoś zapoda sposób na wyłączenie reklam będę in heaven .

Korwin spoko ja po tych zmianach na forum szukam lokalizacji tematów obserwowanych i nie znalazłem :) za to reklam nie nadążam wyłączać a Adblock ich nie blokuje . Jak ktoś podpowie gdzie są obserwowane będę wdzięczny a jak jeszcze ktoś zapoda sposób na wyłączenie reklam będę in heaven .

Mam zaszczyt powlec wreszcie się spokojnie do łóżka co miałem nagrać to nagrałem, rano zacznę spokojnie szukać gdzie to zostało na wyjątkowo widocznym miejscu dokładnie przewinięte. opisane i położone,

Pozdrawiam i dzień dobry

Zbyszek

Najlepszy sposób, to ograniczyć wejścia.

Co do reklam, to ostatnio zauważyłem nawet burdel reklamujący się pod nazwą "klubu go go dla panów". Rozumiem jeszcze reklamy "branżowe" lecz burdel na audiostereo, to już chyba znaczna przesada.

pozdr

donic

Opublikowano · Ukryte przez audiostereo.pl, 28 Lipca 2011 - namawianie do ukrywania reklam
Ukryte przez audiostereo.pl, 28 Lipca 2011 - namawianie do ukrywania reklam

.......za to reklam nie nadążam wyłączać a Adblock ich nie blokuje . Jak ktoś podpowie gdzie są obserwowane będę wdzięczny a jak jeszcze ktoś zapoda sposób na wyłączenie reklam będę in heaven .

Adblock to mało, zainstaluj jeszcze NoScript.

Ja mam tylko tekst:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Opublikowano · Ukryte przez audiostereo.pl, 28 Lipca 2011 - namawianie do ukrywania reklam
Ukryte przez audiostereo.pl, 28 Lipca 2011 - namawianie do ukrywania reklam

Adblock to mało, zainstaluj jeszcze NoScript.

Ja mam tylko tekst:

dzięki wielkie :)

Na jakiej podstawie uznano, że audiofile będa chętni na usługi burdelu? Przecież cała kasa idzie na kable! :) Tutaj na burdel to już nie ma miejsca... ;)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Administratorzy

Obserwowane wątki są dostępne po prawej stronie forum w tzw. sidebarze. Box nazywa się Obserwowana zawartość.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Okazuje się że w forumowej wyszukiwarce lepiej mało niż dużo. Wpisać "uhery" z odhaczeniem boxu "Przeszukuj tylko tytuły" i znajduje od razu. Forumowa wyszukiwarka nie lubi za to np. dwóch wyrazów które w treści czy tytule wątku miały między sobą jeszcze "i" - jeżeli nie ma dokładnej frazy, głupieje.

Bo kazdy z nas ten g...... pasek po prawej stronie wylacza.

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

box obserwowana zawartość jest pusty jest tylko fora i info brak obserwowanych forów . Zabawne oserwowałem ze 30 wątków ba niektóre sam zakładałem teraz faktycznie ani wyszukiwarka nie umie ich znaleźć ani nie ma ich w obserwowanych . Kiedyś szukałem wątków syzyfowo jeden po drugim i tez nie znalazłem . W zwiazku z tym pytanie czy wątki z przed powiedzmy 3 lat są wykasowane z forum ? Przychylam się do zdania poprzedników obecna wyszukiwarka to raczej ukrywarka :) łatwiej znaleźć post przeglądając po kolei wątki bo wpisując dwa słowa wyszukiwarka jest niewidoma nie mowiąc już jak ktoś postawi w nazwie sprzętu myślnik nie ma szans na znalezienie takiego postu . Wpisywanie jednego słowa to też licha sprawa bo jak słowo popularne to wywali od cholery wątków . Także z wyszukiwarki praktycznie korzystać się nie da , obserwowane wcięło też jak widać przynajmniej u mnie .

• Administratorzy

Jacm: Był już temat o obserwowanych tematach i forach. Wyszukiwarka odnajduje go bez problemu. Oto link.

Dlaczego w moim wątku Zamach w Norwegii zmieniono autora i wyrzucono stronę?

To już pytanie do moderatorów.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Teraz, to ten prawy, brzydki jak cielak, pasek sam się aktywuje po zmianie zakładki.... - dobre wymuszenie czytania tego g....

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Dlaczego nie ma opcji ignorowania wpisow moderatorow?

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Teraz, to ten prawy, brzydki jak cielak, pasek sam się aktywuje po zmianie zakładki.... - dobre wymuszenie czytania tego g....

Tzn. ....z prawej struny wyskakują wnet......Harpuny!!!

Jacm: Był już temat o obserwowanych tematach i forach. Wyszukiwarka odnajduje go bez problemu. Oto

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

To już pytanie do moderatorów.

To już administracja nie odpowiada za moderatorów?Odbijanie piłeczki to się nazywa a tu piszą dorośli...przeważnie.

Ukryta Zawartość

• Użytkownicy+

audiostereo

Dlaczego w moim wątku Zamach w Norwegii zmieniono autora i wyrzucono stronę?

Nie ja to zrobiłem, więc trudno mi mówić o przyczynach. Mogę jedynie wyjaśnić sprawę techniczną (pisałem już o tym, w innym wątku) - nick widniejący przy tytule wątku, jest po prostu informacją o autorze pierwszego wpisu, a nie o autorze tematu. Jeżeli usuniemy pierwszy wpis, to nick autora następnego wpisu, będzie widniał przy tytule tematu itd. Istnieje też taka możliwość, że przeniesiemy wpis z innego tematu, do nowszego wątku. Wtedy taki wpis będzie automatycznie umieszczony według daty, a nick jego autora będzie widniał przy temacie wątku.

Podobna sytuacja będzie z ostatnim wpisem. Jeżeli go usuniemy, lub przeniesiemy z innego tematu nowszy wpis, to automatycznie nick jego autora będzie widniał po prawej stronie tematu.

Sam wiem że może to być mylące, tak więc staramy się unikać takich sytuacji. Być może warto by było zmienić ten mechanizm, ale to już zadanie dla administracji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.