Skocz do zawartości
IGNORED

A. Lepper nie żyje

gelson

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _avw_

(Konto usunięte)

kiedys gdzieś sie muls przyznał że za solidarności spawał wagony do torów żeby eksportu do Rosjii nie było.

Toż on jak Lepper, który wysypywał zboże na tory , prawda że w odwrotnej intencji, żeby importu do Polski nie było.

Pewnie w dzieciństwie chcieli zostac maszynistami. Ale czy to "menszczyzni" ?

śmierć Leppera jest dziwna. Zauważcie że wszystkie tego rodzaju smrodliwe sensacje wydarzają się najcześciej na progu kampanii wyborczej albo jakich ruchawek w rządzie.

wpomnien czar

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

kiedys gdzieś sie muls przyznał że za solidarności spawał wagony do torów żeby eksportu do Rosjii nie było...>>>>>>.dobre.tak rodza sie legendy i bajki.i mnie sie to podoba.

a jeszce bardziej ta pamiec o prawdziwych.... maszynistach.

wydaje się,że nie ma różnicy wieś czy miasto,dla takiego celu a ty wiesz? ....Dla chlopa ze wsi to jest bardzo duza roznica.wnioskuje ze nie miał juz co robic ani sie pokazywac.... na wsi.albo liczy na ..powązki.czy raczej podwiązki.

śmierć Leppera jest dziwna. Zauważcie że wszystkie tego rodzaju smrodliwe sensacje wydarzają się najcześciej na progu kampanii wyborczej albo jakich ruchawek w rządzie.

wiec zle sie wstrzelił.jak mu było wszystko jedno, to mogl jeszcze troche poczekac.

Albo już na poważnie w jakimś programie publicystycznym, oburzony jakimiś słowami swojego rozmówcy, zganił go : "Panie, co pan tu za okrągłe bajki opowiada. Nawet ja takiej demagogii nie stosuję". Normalnie rozwalił mnie.

Wszystko się zgadza za wyjątkiem trzech rzeczy :-). Powiedział to Lepper do Tuska w Sejmie:

"To, co pan tu powiedział dzisiaj, to już takiego populizmu i takiej demagogii to ja nawet nie potrafię powiedzieć. Ale ja wiem dlaczego, bo to nie wy tu siedzicie dzisiaj i nie pan tam usiądzie. Niestety fotel prezydenta był blisko, nie ma go, nie ma go... Dwa dni przed wyborami był pan prezydentem. Na bilbordach pisało prezydent Tusk. W Krakowie premier z Krakowa, a dzisiaj jest premier z lubuskiego, a prezydent z Warszawy. No i nie ma was. I to jest to."

Zajął za to drugie miejsce w plebiscycie "Srebrne Usta" Trójki w 2005 roku.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Dla mnie sprawa jest zupełnie jasna i oczywista - Andrzej Lepper był w rządzie kaczyńskiego i zwyczajnie za dużo wiedział, dlatego popełnił "samobójstwo". Ciekawy jestem, czy jaruś oglądał film z "samobójstwa" swojego dawnego ministra; Adolf Hitler podobno kazał nakręcić film z egzekucji po spisku na jego życie...

nikt juz nie pamieta ze zaczał od tego ze przeinwestował, wział duże kredyty.zaczeły sie czasy Balcerowicza .on miał kłopoty i nie było innego wyjscia jak wziasc sprawy w swoje rence..

No chlop napewno zostanie w pamieci...czy pozytywnie to zalezy od kontekstu :)

A co do jego samobojstwa hmm... Ci od Olewnika tez sie "sami" wieszali. Widac im wieksza menda tym bardziej honorowa. Czyli swiat idzie w dobrym kierunku :)

Dla mnie sprawa jest zupełnie jasna i oczywista - Andrzej Lepper był w rządzie kaczyńskiego i zwyczajnie za dużo wiedział, dlatego popełnił "samobójstwo". Ciekawy jestem, czy jaruś oglądał film z "samobójstwa" swojego dawnego ministra; Adolf Hitler podobno kazał nakręcić film z egzekucji po spisku na jego życie...

Zwlaszcza ze jarka chca przed Trybunalem postawic w sprawie smierci Blidy, i tu Endriu moglby byc byc moze niewygodnym swiadkiem.

A moze sztuczna mgla go dopadla.

W kazdym badz razie nasz zakladowy Lepper ma sie dobrze w poniedzialek wraca do pracy po urlopie.

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

"1 Daniel Podrzycki, "zginal w wypadku samochodowym" przed wyborami w 2005 r. 2 Marek Karp, zginął w wyniku obrażeń spow. "wypadkiem samochodowym", drogę zajechało mu auto o białoruskich numerach 3 Marian Goliński, zginął w "wypadku drogowym", zjechał na drugi tor wprost na tira o rosyjskich rejestracjach 4 Grzegorz Michniewicz, doradca premiera i Arabskiego, "powiesił się" na kablu od odkurzacza (!!) 5 Eugeniusz Wróbel, "zamordowany" przez chorego psychicznie syna (którego żona nota bene jest psychiatrą i przez ponad 20 lat nie zauważyła złego stanu psychicznego swojego dziecka. SIC!) 6 Stefan Zielonka, utopiony, dokumenty które miał przy sobie natomiast cudem ocalały 7 bp Mieczysław Cieślar, "zginął w wypadku samochodowym" dokładnie 18.04.2010 r, miał być następcą Adama Pilcha, który zginął w Smoleńsku, 8 Krzysztof Knyż,operator Faktów, pokazał na żywo w TVNie wraz z W. Batorem jak TU 154 ląduje w całości. Potem ślad po operatorze zaginął. 9 Marek Dulinicz,szef grupy archeologicznej ze Smoleńska, "zginął w wypadku samochodowym" 10 Dariusz Ratajczak, dr historii, skazany za klamstwo oswiecimskie, jego rozkladajace sie cialo znalezione w samochodzie. Miesiac po katastrofie w Smoleńsku. Ostatnie siedem osób "zginęło" 1-4 miesiące po katastrofie w Smoleńsku i były w tę sprawę mocno zaangażowane. Wczoraj "samobójstwo" popełnił Lepper. Ciekawe, kogo teraz dosięgną macki POlskiej sprawiedliwości. PRZESTAŃCIE PATRZEĆ, ZACZNIJCIE WIDZIEĆ!!!!"

tomek7776

Dorzuć jeszcze te 5 tys. ludzi którzy giną rokrocznie na naszych drogach.

Dla mnie ciekawsze od smierci Leppera są kulisy powstania Samoobrony i jej żródła finansowania.

tomek7776

Dorzuć jeszcze te 5 tys. ludzi którzy giną rokrocznie na naszych drogach.

Dla mnie ciekawsze od smierci Leppera są kulisy powstania Samoobrony i jej żródła finansowania.

Pierszy z tej listy konkurował z jarusiem w wyborach prezydenckich - przypadek? Ja tutaj w przypadek nie wierzę...

"Był kandydatem Polskiej Partii Pracy w wyborach prezydenckich w 2005. Poparcia udzieliły mu Antyklerykalna Partia Postępu "Racja", Komunistyczna Partia Polski, Nowa Lewica, Nurt Lewicy Rewolucyjnej, Ogólnopolski Związek Bezrobotnych, Organizacja Młodzieżowa Polskiej Partii Socjalistycznej, Polska Partia Socjalistyczna, Pracownicza Demokracja, Stowarzyszenie Osób Bezrobotnych i Byłych Pracowników Państwowych Gospodarstw Rolnych, Wolny Związek Zawodowy "Sierpień 80" - Konfederacja oraz antyklerykalny tygodnik Fakty i Mity. Współpracował także z Instytutem Schillera.

Jego komitet wyborczy został zarejestrowany 1 sierpnia 2005.

Zmarł podczas kampanii wyborczej w wyniku obrażeń odniesionych w wypadku drogowym. Pochowany został na cmentarzu w Dąbrowie Górniczej."

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Meloman - zaczynam obawiać się o Twoje życie - wiesz, że Kaczyński śledzi internet?

Nie narażaj się. Hitlerowcy z Paragwaju i Argentyny też nie próżnują. Słyszałeś o "Odessie"?

Byłoby mi przykro, gdyby zabrakło Twoich inteligentnych wpisów.

skynek czy ty myslisz...tylko w sobote???

Tylko w sobotę i w niedzielę. Myślenie w tygodniu mnie męczy. W tygodniu odpoczywam. Nie myślę.

Pasę się na zielonych łąkach Pana.

"1 Daniel Podrzycki, "zginal w wypadku samochodowym" przed wyborami w 2005 r. 2 Marek Karp, zginął w wyniku obrażeń spow. "wypadkiem samochodowym", drogę zajechało mu auto o białoruskich numerach 3 Marian Goliński, zginął w "wypadku drogowym", zjechał na drugi tor wprost na tira o rosyjskich rejestracjach 4 Grzegorz Michniewicz, doradca premiera i Arabskiego, "powiesił się" na kablu od odkurzacza (!!) 5 Eugeniusz Wróbel, "zamordowany" przez chorego psychicznie syna (którego żona nota bene jest psychiatrą i przez ponad 20 lat nie zauważyła złego stanu psychicznego swojego dziecka. SIC!) 6 Stefan Zielonka, utopiony, dokumenty które miał przy sobie natomiast cudem ocalały 7 bp Mieczysław Cieślar, "zginął w wypadku samochodowym" dokładnie 18.04.2010 r, miał być następcą Adama Pilcha, który zginął w Smoleńsku, 8 Krzysztof Knyż,operator Faktów, pokazał na żywo w TVNie wraz z W. Batorem jak TU 154 ląduje w całości. Potem ślad po operatorze zaginął. 9 Marek Dulinicz,szef grupy archeologicznej ze Smoleńska, "zginął w wypadku samochodowym" 10 Dariusz Ratajczak, dr historii, skazany za klamstwo oswiecimskie, jego rozkladajace sie cialo znalezione w samochodzie. Miesiac po katastrofie w Smoleńsku. Ostatnie siedem osób "zginęło" 1-4 miesiące po katastrofie w Smoleńsku i były w tę sprawę mocno zaangażowane. Wczoraj "samobójstwo" popełnił Lepper. Ciekawe, kogo teraz dosięgną macki POlskiej sprawiedliwości. PRZESTAŃCIE PATRZEĆ, ZACZNIJCIE WIDZIEĆ!!!!"

No to jeszcze Sekuła, który strzelał sobie kilka razy w glowę, Papała, Geremek, Blida, Lepper, Samolot smoleński.

Wynika z tego, że zawód "polityk" w Polsce jest bardziej niebezpieczny niż strażak czy policjant.

Jeszcze, Amy Winehouse , Edward Zentara, Charles ''Bubba'' Smith, Peter Falk.

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

Tak jak było do przewidzenia pojawiają się różne teorie nt samobójstwa Leppera.

Kojarzy się wydarzenia jak rzekomo "spełniające się przepowiednie" Nostredamusa przypisując fakty do teorii, do założeń.

Dlaczego Andrzej Lepper postanowił w tak dramatyczny sposób zakończyć swe bujne przeciez życie właśnie w dniu gdy w prokuraturze zeznawal Jarosław Kaczyński ? Zeznawał w sprawie nadużyć popelnionych podczas akcji CBA w sprawie afery gruntowej.

Ten dramatyczny splot zdarzeń to nie przypadek. To dramatyczny przekaz Andrzeja Leppera pozbawionego władzy i kariery w wyniku, jak się wydaje zaplanowanej wspólnie z CBA w gabinecie Jarosława Kaczyńskiego akcji służb specjalnych z udzialem tajnych agentów, specjalistycznego sprzętu podsłuchowego oraz kontrolowanej lapówki.

Ukryta Zawartość

P.S.

Zaskakuje ilość "przyjaciół" Andrzeja Leppera. Co druga gadająca głowa w telewizji mówi o zmarłym - przyjaciel.

Ukryta Zawartość

Jest taka jeszcze wskazówka: Na tyłach budynku w którym się Andrzej Lepper "powiesił" ktoś całkiem niedawno zbudował na prędce rusztowanie, takie jakich używa się do remontu. To potężny budynek a rusztowanie jest małe, akurat w miejscu gdzie są okna biura Leppera.

"A little knowledge inclineth men's minds toward atheism, but greatness of knowledge bringeth men's minds back again to God" Lord Bacon

Wiadomo, mgły nie było ani sztucznej ani nie sztucznej.

"A little knowledge inclineth men's minds toward atheism, but greatness of knowledge bringeth men's minds back again to God" Lord Bacon

Rzeczowo i na TEMAT:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Rzeczowo i na TEMAT:

Ukryta Zawartość

Az tak sie zaczelem zastanawiac w sobie. Naprawde tracicie czas na czytanie o polityce? Bo ja to wytrzymalem 6 pierwszych zdan.

Ukryta Zawartość

?👈

samobojstwa sa najczestszą forma zalatwiania "sprawy" na polskiej wsi od kilkudziesieciu lat

proponuje pozyskac takie dane i wtedy sprawa robi sie prosta

zwykle przyczyna kłopoty z kasą ,wóda, mentalność kto nie wierzy niech sobie sprawdzi

katolicyzm nie ma nic do tego taka jest statystyka

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Jakie życie - taki zgon.

Szkoda tylko, że tak późno.

Nie poprawnie politycznie wpis. Ale cóž, mógl zmienic zycie zamiast zakonczyc.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość skynyrd

(Konto usunięte)
Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 7 Sierpnia 2011 - nie na temat
Ukryte przez Fr@ntz, 7 Sierpnia 2011 - nie na temat

samobojstwa sa najczestszą forma zalatwiania "sprawy" na polskiej wsi od kilkudziesieciu lat

proponuje pozyskac takie dane i wtedy sprawa robi sie prosta

zwykle przyczyna kłopoty z kasą ,wóda, mentalność kto nie wierzy niech sobie sprawdzi

katolicyzm nie ma nic do tego taka jest statystyka

Cir - a lancaster nie chce popelnić samobójstwa?... internetowego

Na kablu usb? :) pozdrów go ode mnie i życz dużo zdrowia.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

No to będziemy mieć legendę... jak o Piaście Kołodzieju

http://www.tvn24.pl/-1,1713174,0,1,o-lepperze-powinny-powstawac-prace-naukowe,wiadomosc.html

Gość rochu

(Konto usunięte)

No to będziemy mieć legendę... jak o Piaście Kołodzieju

http://www.tvn24.pl/-1,1713174,0,1,o-lepperze-powinny-powstawac-prace-naukowe,wiadomosc.html

Chyba z kryminologii.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.