Skocz do zawartości
IGNORED

Najlepsze waszym zdaniem radia

Tomas73

Rekomendowane odpowiedzi

mozna wpisac wykonawce zespol gatunek i sluchac dla mnie radio nr 1

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Sharp AQUOS 80" Full LED LC-80LE645E .......Benq w1070 120" ... clone Pro-Ac d100 kino+ tannoy mercury 7.4 stereo... 4K... 4k ultrabox+

https://www.audiostereo.pl/topic/85984-najlepsze-waszym-zdaniem-radia/
Gość JacekMadera

(Konto usunięte)

To nie jest stacja radiowa tylko elektroniczna szafa grająca!!! Stacje radiowe to np. Polskie Radio programy 1,2,3, państwowe stacje regionalne (Radio Merkury, Radio PiK), RMF Classic... Nie nazywajmy stacjami radiowymi kanałów, które nadają tylko muzykę a nie ma tam "żywego" człowieka prowadzącego program, prezentującego reportaże, rozmawiającego z ludźmi...

niech i tak będzie ze to szafa chociaz to cos nazywa się radio internetowa TUBA FM,chodziło mi ogólnie o muze nadawaną na fm lub w sieci -jakies propozycje?

ps.na tuba fm tez są radia na zywo wchodzisz w opcje RADIA TUBY i masz na zywo między innymi radio BAOBAB i wiele innych

Sharp AQUOS 80" Full LED LC-80LE645E .......Benq w1070 120" ... clone Pro-Ac d100 kino+ tannoy mercury 7.4 stereo... 4K... 4k ultrabox+

Wrocławskie Radio RAM! Sprzedałem je kilku znajomym w Polsce, i stali się wiernymi słuchaczami. Żywi ludzie puszczają dobrą muzykę dla żywych słuchaczy. Mnie bardzo ożywia...

muzyka łagodzi obyczaje

mozna wpisac wykonawce zespol gatunek i sluchac dla mnie radio nr 1

Ukryta Zawartość

Coś zatem jak Youtube, czy coś przeoczyłem? Wpisałem Dark Side of the Moon na próbę i zobaczyłem 3 hałaśliwe reklamy. Tylko. Pierwszy kontakt bardzo nieudany.

Ukryta Zawartość

Coś zatem jak Youtube, czy coś przeoczyłem? Wpisałem Dark Side of the Moon na próbę i zobaczyłem 3 hałaśliwe reklamy. Tylko. Pierwszy kontakt bardzo nieudany.

Wpisz po prostu Pink Floyd ,takich cudow zeby szafa szukala po tytule jeszcze nie ma he he ,moze kiedys

Trójka

Dwójka

Radio BIS

JAZZ Radio z Warszawy

Radiostacja

BIS to ex Radiostacja? nie pamiętam jak to było. Szkoda że wiele radyj i audycji juz nie ma ale tak to jest jak chodzi o pieniądze i zmiany szefa właściciela itp.skąd to znamy.

Pozdrowionka dla wielu prezenterów i DJów :)

Gość glubisz

(Konto usunięte)

Zdaje się że to bardziej coś jak last.fm.

Sory, pomyliło mi się z tematem: "Rateyourmusic.com Czy korzystacie?" - bardzo podobne w pewnym sensie...

Od zarania Trójka, ale od wielu lat Dwójka (jednak klasyka i jazz)i oczywiście Radio PIN, bo prócz paru "dyżurnych lokomotyw" w ich programie jest wiele nowych wersji różnych tematów klasycznych, ostatnio zwanych, nie znoszę tego słowa - coverami. To są jednak żywe radia, choć nie zawsze z ramówką, za to często trudno przewidzieć następny utwór.AB.

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

Trójka, Dwójka,...

Ooo. Simon podał...;)

Simon. Co to za Avatar? Mógłbyś jakieś powiększenie?

Grzegorzu miałem go zmieniać ale cos sie nie da. To ostatnia płyta Ozric Tentacles-The Yumyum Tree.Okładka

Może i męczą ten sam klimat ale to mi się podoba bo to świetny klimat, a zarazem jest dużo stylów nawet dub,reggae czy drum'n'bass w jednej piosence,Nieżle jak na stary psychodelic rockowy zespół albo space rockowy.

Zdaje się że to bardziej coś jak last.fm.

Sory, pomyliło mi się z tematem: "Rateyourmusic.com Czy korzystacie?" - bardzo podobne w pewnym sensie...

tak tylko ze last.fm. jest płatne a TUBA póki co jeszcze nie

Witam jestem świeży na forum, słucham głównie drum and bass, ale stacja, którą wam polecę to

Ukryta Zawartość

Najlepszy kombajn do wyszukiwania stacji radiowych, grających muzykę w rewelacyjnej jakości to

Ukryta Zawartość

Po prawej w tej małej zakładce możemy wybierać rodzaj stuffu:)

Ja słucham przez foobara bo jakość w/g mnie najlepsza.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witam jestem świeży na forum, słucham głównie drum and bass

sorki stary ale zle trafiłes, takiej sieczki nikt tu nie słucha to nie jest forum dance-techno łubudubu,to cos nie ma nic wspolnego z hi-end a tymbardziej z audiofilizmem

Tomas73 posłuchaj dobrego drum and bass lub techno to może zmienisz zdanie.

tak na pewno he he i zostane jeszcze Dj w nocnym klubie

Dziwne, że jeszcze nikt nie wymienił: Maryja.

Puszczają to, czego gdzie indziej ze świecą szukać: Księdza Stefana Ceberka, Magdę Anioł, nowopolityczne przeboje Andrzeja Rosiewicza, Księdza Janusza Jezuska, zespół Trim...

Trójka

Dwójka

Radio BIS

JAZZ Radio z Warszawy

Radiostacja

BIS to ex Radiostacja? nie pamiętam jak to było. Szkoda że wiele radyj i audycji juz nie ma ale tak to jest jak chodzi o pieniądze i zmiany szefa właściciela itp.skąd to znamy.

Pozdrowionka dla wielu prezenterów i DJów :)

Radiostacja to nie BIS. Dziś po Radiostacji w Wawie mamy Planeta FM lub jakoś tak - sieczka. BIS to stacja Polskiego Radia, chyba obecna "czwórka" albo Euroradio, ale tu sam się pogubiłem.

Jazz Radia to nie ma już od dwóch lat bodajże. Po części jego ludzie stworzyli internetowe radiojazz.fm

Pozdrawiam

Elementarna empatia: nie mów drugiemu, że urządzenie, które ma dopiero tydzień, jest kiepskie.

• 1 miesiąc później...

Ukryta Zawartość

radio swiss jazz

jedyne obecnie radio którego słucham...z satelity przez przetwornik po spdif znakomita jakosć jak na radio....komputerek raczej nie....

polecam,brak reklam i innych pierdół ;) wyłacznie i absolutnie znakomicie dobrana muzyka.

Ukryta Zawartość

• 4 lata później...

Najlepsze radio internetowe to oczywiście polskie radiojazz.fm, a najlepsza audycje w nim to "Jazz do tańca", prowadzona przez jednego z członków naszej społeczności i nadawana w poniedziałki o 18-ej i powtarzana w niedziele o 12-ej.

Słucham kilku stacji: jazz: WDCB 90.9FM, rock/pop/alternatywa: WXRT 93.1FM, klasyka: WFMT 98.7FM

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Parker's Mood

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.