Skocz do zawartości
IGNORED

Forumowicz roku

stary audiofil

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie. Tytuł forumowicza roku należy sie użytkownikowi bmiara. Za tą wypowiedź:

Odtwarzacz blue-ray za 1000 zł, ma lepszą elektronikę i mechanikę, więcej możliwości, lepszej jakości elementy i ergonomie w porównaniu do cd za 15 tysięcy. To tak jakby ceną Audi A8 było 80 tysięcy, a cena Mondeo to 1,2 miliona zł

I wszystko jasne.

Tak na marginesie to moderacja mogłaby na koniec roku podawać statystyki dotyczące aktywności Forumowiczów np. ilość postów,założonych tematów,ilości banów itp.

Część tych informacji dostępna jest na bieżąco:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Można np. wyszukiwać poprzez "Zaawansowane Filtry".

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Mój typ to rochu.

Czy można piętnować analfabetyzm na forum, będąc przy okazji "miszczem" ortografii?

Oczywiście można, przy okazji banując tych, którym przeszkadza "miszczostwo" rocha.

No tak, ale ja jestem zdaniem rocha klonikiem, bo nie mam na koncie

ponad 8000 wpisów o wszystkim i niczym.

Slow Lane,

Aby dostać wyróżnienie w kategorii "debiut roku" musisz nieco popracować i bardziej się przyłożyć.

Nie liczyłbym na to: brak czasu. Mnie, jako czytelnika, również razi poziom ortografii na forum,

więc liczę, że popracujesz nad tym.

Powodzenia w zdawaniu życzę.

Dziękuję za troskę.

No to ja pojadę "klasykiem", i zaserwuję Ci cytat z maturalnej ściągi:

"Głupiś jest, Rochu, wiedz o tym raz na zawsze i w dysputy się nie wdawaj,

a mnie się trzymaj za połę, to jeszcze na człowieka wyjdziesz, bo to wiedz,

że już niejednego promocja przeze mnie spotkała."

Kto to powiedział?

Dziękuję za troskę.

No to ja pojadę "klasykiem", i zaserwuję Ci cytat z maturalnej ściągi:

"Głupiś jest, Rochu, wiedz o tym raz na zawsze i w dysputy się nie wdawaj,

a mnie się trzymaj za połę, to jeszcze na człowieka wyjdziesz, bo to wiedz,

że już niejednego promocja przeze mnie spotkała."

Kto to powiedział?

Zagłoba do Rocha Kowalskiego

ps.Panie szlachcicu dziękuję za odpowiedż...lecz bez takich skojarzeń,tylko ściśle tematycznie proszę

Gość rochu

(Konto usunięte)

Zagłoba do Rocha Kowalskiego

ps.Panie szlachcicu dziękuję za odpowiedż...lecz bez takich skojarzeń,tylko ściśle tematycznie proszę

A konkretnie Potop - pod koniec tomu pierwszego, po ucieczce Zagłoby z niewoli u Radziwiłła.

Ja swoją lekcję odrobiłem jakieś 30 lat temu, a pan szlachcic musi z bryków na internecie korzystać.

Hi, hi..

Opublikowano · Ukryte przez palton, 7 Listopada 2011 - Wpis nie na temat, oraz obraźliwy.
Ukryte przez palton, 7 Listopada 2011 - Wpis nie na temat, oraz obraźliwy.

Drugi typ rochu: duzo pisze.ale.typko czasem.na.temat... i robi za.wszystkich ma chyba zadatki na.hitlera... moja.2 propozycja rochu to negatywna propozycja

chwilowy brak działalności w audio.

A konkretnie Potop - pod koniec tomu pierwszego, po ucieczce Zagłoby z niewoli u Radziwiłła.

Ja swoją lekcję odrobiłem jakieś 30 lat temu, a pan szlachcic musi z bryków na internecie korzystać.

Oj Rochu, wstrętny ten internet... Wiedziałem, że wklepiesz prawidłową odpowiedź.

Jak się tu pomylić, gdy obok "Potopu" stoi Encyklopedia i Biblia Jakuba Wujka.

Chyba się sklonuję i oddam drugi głos na Twoją "promocyję".

Masz trzy książki w domu?

Zamożny jesteś.

Zdaję sobie sprawę, że swój kapitał symboliczny budujesz w oparciu o książki posiadane, a niekoniecznie przeczytane.

Przynajmniej masz czym walczyć z pogłosem w pomieszczeniu. Zrób sobie pułapki basowe z Kapitału Marksa. Rewelacja.

Uważaj, bo z roztargnienia, zamiast w banku zrobisz lokatę u pani Lidki, w bibliotece.

Jestem biedakiem, bo mój stan posiadania to trzy książki, co tydzień inne, od pani Lidki. Pozdrowię ją od ciebie.

stary audiofil'u, nie ma ludzi idealnych, nie twierdze ze XYZ mial zawsze racje, ale slepe testy zmienily "uklad sil" tych, ktorzy ich sprobowali.

Po tych ślepych testach dostałem sraczki-tylko je czytając,a Ty byłeś może uczestnikiem tej wspanialej konfrontacji wzmacniaczy poprzez te testy?

W czym xyz miał rację?.....w tym że był idiotą idealnym w niczym innym,ale nie jest to temat o idiocie roku tylko o ewentualnych forumowiczach roku.

stary audiofil

Apeluję do Ciebie jako do założyciela wątku o zdyscyplinowanie Forumowiczów.Dyskusja zamieniła się w zwykłą pyskówkę i obrzucanie się błotem.Moża jakieś bany spowodowałyby powrót do merytorycznej wymiany opinii?

stary audiofil

Apeluję do Ciebie jako do założyciela wątku o zdyscyplinowanie Forumowiczów.Dyskusja zamieniła się w zwykłą pyskówkę i obrzucanie się błotem.Moża jakieś bany spowodowałyby powrót do merytorycznej wymiany opinii?

Dobrze prawisz na serio.....jestes kandydatem na moderatora po prostu pewniakiem.bo w moderacji jest rozłam....yamnicka wyrzucili,józwa ciągle śpi,

mlb przeprowadzkę chyba ma,frantz to bardziej recenzent niż moderator z Józwą blokuja etaty moderatora-a kujawiaki rządzą. Widzisz masz szansę!!

Poza tym nikt nikomu nie ubliża nie ma wyzwisk...a Ty może jak Kaczyński od małego w muszce a teraz zachęcasz mnie do jakichś tam apeli.

Daj zyć...to nie watek polityka.

Gość rochu

(Konto usunięte)

stary audiofil'u, nie ma ludzi idealnych, nie twierdze ze XYZ mial zawsze racje, ale slepe testy zmienily "uklad sil" tych, ktorzy ich sprobowali.

Pleciesz głupstwa.

Nie zmieniły żadnego układu sił.

Pokazały jedynie ilu skończonych kretynów jest na tym forum, zdolnych na wiarę uwierzyć w te nieszczęsne testy, bez jakiegokolwiek osobistego doświadczenia w tym zakresie.

Dobrze prawisz na serio.....jestes kandydatem na moderatora po prostu pewniakiem.bo w moderacji jest rozłam....yamnicka wyrzucili,józwa ciągle śpi,

mlb przeprowadzkę chyba ma,frantz to bardziej recenzent niż moderator z Józwą blokuja etaty moderatora-a kujawiaki rządzą. Widzisz masz szansę!!

Poza tym nikt nikomu nie ubliża nie ma wyzwisk...a Ty może jak Kaczyński od małego w muszce a teraz zachęcasz mnie do jakichś tam apeli.

Daj zyć...to nie watek polityka.

stary audiofilu, humorek dopisuje ale jak widać nie wszystkim:)

Poczytałem tego xyz, bo rochu mocno go promuje i tu się z nim zgadzam. XYZ wyciągnął błędne wnioski na podstawie

rzeczywistych przesłanek i ogłosił to światu. To za mało na tytuł forumowicza roku.

Nic w tym dziwnego, że w badziewnym systemie np. Kondo i Klotz "zagrały" tak samo.

Jest to możliwe. Ubolewać należy nad faktem, że ktoś uznał, że skoro tak, to znaczy, że kable "zawsze grają" tak samo.

Taka wiara jest wygodna, gdy nie ma się kasy na sprzęt czy kaucję, by sprawdzić to samemu.

Bez dwoch zdan mysioperz, oby wiecej takich forumowiczow:)

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

Kiedy czytam ten temat, to przychodzi mi na myśl dowcip: Dżungla. Zebranie zwierząt. Lew postanowił podzielić zwierzęta na piękne i mądre. Piękne miały stanąć po lewej stronie, a mądre po prawej. Na środku została żaba.Lew pyta:

-A ty czemu stoisz na środku?

Na to żaba:

-Przecież się nie rozdwoję

Uważam, że bez podania kryteriów wyboru:

- Najbardziej rzeczowe odpowiedzi

- Autor największej liczby postów

- Autor najciekawszego tematu

- ... Nie można dokonać żadnego wyboru.

Choć łączyć powinna nas wspólna pasja muzyka i jej słuchanie, to widzę że kłócicie się na forum, docinacie jeden drugiemu i jeszcze chcecie wybrać najlepszego?

Osobiście dokonałbym jednego tylko wyboru w kategorii uroda - "mysioperz" za niezaprzeczalne piękno i czar.

Pełna zgoda.

Osobiście dokonałbym jednego tylko wyboru w kategorii uroda - "mysioperz" za niezaprzeczalne piękno i czar.

We wcześniejszym wątku zgłosiłem te kandydaturę,ale naszła mnie refleksja.Otóż obawiam się czy misioperz nie poczułaby się urażona/dotknięta zgłoszeniem "tylko" w kategorii"uroda"?!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.