Skocz do zawartości
IGNORED

Uniwersalny bufor (przedwzmacniacz) z tranzystorami FET

veteran

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

podbijam, mam nadzieje że nikt sie nie obrazi

co tam z zasilaczem Panie Veteranie ?

a co ,klienci na alle się dopytują?

DIY to przyjemność grzebania w sprzętach.

• 1 miesiąc później...
  • 3 tygodnie później...

Nie jarajcie się veteranem, kupiłem od niego kiedyś dac z wlutowanym scalakiem smd - miał zwarcie między nogami pod układem, odesłałem, veteran stwierdził, że scalak jest spalony. W końcu sam go przelutowałem i gra do dzisiaj.

Megadeth - A House Divided  🤘SENJUTSU🤘  α  Ω  β  λ  μ  ∅  ½  ²  €  $  π  Ⅵ Ⅵ Ⅵ  TWOYASTARA OF DEATH; TURBO - Blizny [2025]

• 3 tygodnie później...

czy ktos wie co sie dzieje z Veteranem ?

chcialem kupic od niego pare rzeczy ale strona niedziala, nie pojawia sie na forum, ktos cokolwiek wie ?

Też chciałbym wiedzieć, pół roku temu wysłałem mu płytki G.C. do sprawdzenia, piszę do niego ze strony Audiostereo jak również z "normalnej " poczty i nie otrzymuję odpowiedzi.

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

sprawdź odległość między końcówkami lutowanymi w płytkę (te z linku do TME mają 5 mm) a cała reszta (wysokość itp)przecież nie ma znaczenia

DIY to przyjemność grzebania w sprzętach.

koledzy, kto odpalał przedwzmacniacz na op-ampie z buforem FET na wyjściu w pętli sprzężenia zwrotnego?

Które ścieżki przecięliście i połączyliście? Wydaje mi się, że zrobiłem to dobrze a jednak coś nie tak.

• 2 tygodnie później...

Ponawiam pytanie o Veterana. Czy ktoś ma z nim może kontakt?

Wysłałem mu dawno temu do sprawdzenia selektor. Zero odpowiedzi na emaile, a dzisiaj patrzę strona www nie działa.

Ponawiam pytanie o Veterana. Czy ktoś ma z nim może kontakt?

Wysłałem mu dawno temu do sprawdzenia selektor. Zero odpowiedzi na emaile, a dzisiaj patrzę strona www nie działa.

Chyba tylko PJT ma z NIm kontakt, ja tez pisałem, ale bez odzewu, dziwna sprawa...

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

kontaktowałem sie w sprawie zamówienia ze stronki i kontakt jest, zapytalem o zasilacz i podobno jest juz prototyp, piszcie formulazem ze strony u mnie to zdalo egzamin

w sprawie nowego zamówienia może i kontakt jest... nowy dopływ gotówki... natomiast w innych sprawach - kontaktu brak

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.