Skocz do zawartości
IGNORED

Wielcy nieobecni.

palton

Wielcy nieobecni.  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Komu przywrócić konto ?

• Qubric
      31
    • Dudivan
      21
    • Zydelek
      22
    • Jazz
      24
    • Electro
      12
    • Grynio
      9

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+

Qubrys nie daj się nabrać

Cir, masz dziwną manierę. Tak konstruujesz posty, że z podtekstu wynika iż osoba o której mowa - kłamie. Dziwna to przypadłość...

Whitesnake też zamilkł od dwóch m-cy, pomimo, że zagląda na forum. Czyżby kolejny zaszczuty ?

A bo on się schował skrzętnie i strasznie trudno go znaleźć :)))))))))))))))

Tu chodzi o uczciwość, a nie, żebym miał kogoś szukać. Dopóki ktoś nie nabroi, raczej nie ma powodu go prześwietlać.

Jeśli ktoś chce odzyskać dawne konto, to proszę na PW, lub w inny sposób mnie powiadomić. Jeśli sami znajdziemy klona, nie będzie wyboru, dostanie on bana.

Trwa nowe rozdanie, niemal każdy ma szansę na przywrócenie. Proszę tylko o stosowne zachowanie.

Mars , Parmenides , Fan Karajana , tych osób brakuje mi głownie w zakładce muzycznej.

Z wymienionych, Parmenides i Mars byli kilka dni temu na forum.

Mam nadzieję, że Fan Karajana, napisze na forum swój ulubiony cytat, który można wyczytać z jego "O mnie" :

Ulubiony cytat "Posłusznie melduję, że znowu jestem"

Cir, masz dziwną manierę. Tak konstruujesz posty, że z podtekstu wynika iż osoba o której mowa - kłamie. Dziwna to przypadłość... Whitesnake też zamilkł od dwóch m-cy, pomimo, że zagląda na forum. Czyżby kolejny zaszczuty ?

Źródło:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Copyright © Audiostereo.pl

palton manipulacja forumowa rzeczywistoscia w twoim wykonaniu zaczyna przekraczac granice dobrego smaku

dzialalnosc i maniery Kubrysia znam dluzej niz Ty wiec wiem co go obraża a co nie

nie musisz się obruszac za niego jak mamusia ktorej dziecku dokuczył inny dzieciak

whitesnake sie nie odzywa bo moze mu sie nie chce, zadzwoń zapytaj :) pomóż koledze moze musi sie przełamać

moze jakas terapia zbiorowa ?

podobny temat ciagnąłes rok czy dwa lata temu, cos ci to dało ? jakies efekty ?

ludzie sa ludzmi i raz maja ochote a raz nie

forum to nie praca ,tu nie trzeba ludzi sztucznie motywowac ani zachecac na tym polega fenomen forum

daj ludziom pomysl, idee a zobaczysz naturalny odzew a nie grzebanie w nieboszczykach aby zrobic jakis ruch

Ukryta Zawartość

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Użytkownicy+

Zawsze dostrzegasz czarną wersję ...

Tu chodzi raczej o amnestię, niż wspominki. Chociaż te ostatnie, to nic złego. Zdaje się, jesteś jednym z nielicznych z takim myśleniem. Chcesz być oryginalny, czy zwyczajnie złośliwy?

Tu chodzi raczej o amnestię, niż wspominki. Chociaż te ostatnie, to nic złego. Zdaje się, jesteś jednym z nielicznych z takim myśleniem. Chcesz być oryginalny, czy zwyczajnie złośliwy?

moge byc jednym z nielicznych ,trudno jakos sobie dam rade z tym piętnem :)

owszem zawsze widze wszystkie zle strony chyba mam to z pracy ale dlatego jestem zawsze przygotowany na nie

równiez jestem złośliwy dlatego proponowałem zakładke z płatnym zniczem za poleglych jak na e-cmentarz

czy trzy razy to samo to cos znaczy ?

OK :)

to o co sie teraz sprzeczamy ?

• Użytkownicy+

Trzy razy, bo pisałem z tel. Sam nie wiem czemu tak się stało.

Nie ma o co kopii kruszyć. Zaznaczyłeś swoje zdanie, skupmy się teraz na temacie.

jesli tematem maja byc wspominki po nieobecnych to ja dziekuje co juz wyjasniałem

jesli tematem ma byc zachecenie zbanowanych do powrotu do starych kont to chyba trezba to zrobic w sposób bardziej otwarty czyli np przypnij ankiete bo je akurat widac z pytaniem do forumowiczów czy jest zapotrzebowanie na powrot do starych kont- wtedy kazdy chetny zauwazy i moze sie odezwie na PW

• Użytkownicy+

jesli tematem maja byc wspominki po nieobecnych to ja dziekuje co juz wyjasniałem

jesli tematem ma byc zachecenie zbanowanych do powrotu do starych kont to chyba trezba to zrobic w sposób bardziej otwarty czyli np przypnij ankiete bo je akurat widac z pytaniem do forumowiczów czy jest zapotrzebowanie na powrot do starych kont- wtedy kazdy chetny zauwazy i moze sie odezwie na PW

Jeśli ktoś ma chęć na to pierwsze (rozumiem, że Ty nie), to proszę bardzo. Temat specjalnie, nie został skonstruowany precyzyjnie, chciałem zobaczyć, gdzie mnie zaprowadzą forumowicze :)

Jednak nacisk kładę, na drugą część Twojej wypowiedzi, czyli zniesienie banów dla wartościowych forumowiczów, którzy najczęściej piszą pod klonem. Nie ma co, podtrzymywać fikcji, tym bardziej, że nad klonem w razie wykrycia, wisi groźba zawieszenia konta. Może to też powodować ograniczenie w pisaniu.

Opublikowano · Ukryte przez palton, 19 Lutego 2012 - Wpis nie na temat.
Ukryte przez palton, 19 Lutego 2012 - Wpis nie na temat.

Foxbat nie pisze, bo ... zaszczuł McGyvera. Poza tym, musi się pilnować, więc woli nie pisać ...

Że niby co muszę? Jesteś ostatnia osoba, która może mi napisac co ja muszę, a co nie...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Opublikowano · Ukryte przez palton, 19 Lutego 2012 - Wpis nie na temat.
Ukryte przez palton, 19 Lutego 2012 - Wpis nie na temat.

ze niby co musze? jestes ostatnia osoba, ktora moze mi napisac co ja musze, a co nie...

A to nie wiesz, że Palton zna nasze wszystkie myśli i pragnienia i wie co dla nas dobre, a co złe?

• Użytkownicy+

Czemu temat został "przypięty" ?

Cir z 16.30:

Dobry pomysł, więc zastosowałem się do rady.

Opublikowano · Ukryte przez palton, 12 Lutego 2012 - Wpis nie na temat.
Ukryte przez palton, 12 Lutego 2012 - Wpis nie na temat.

Szkoda, ze administracja/wlasciciele tego forum nie maja czegos z filmowego kapitana Wagnera, bo naszego forumowego von Nogay'a niestety musimy tolerowac :P

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

O.... cuda!! Ktoś zniknął wpis Foxbata z fragmentem C.K. Dezerterów....

Jak to sie mogło stać?

Czy znana jest przyczyna owego zniknięcia?

O.... cuda!! Ktoś zniknął wpis Foxbata z fragmentem C.K. Dezerterów....

Jak to sie mogło stać?

Czy znana jest przyczyna owego zniknięcia?

oj tam, jakiś błąd systemu.

Widzę, że ktoś jeszcze usiłuje poprawiac błędy ortograficzne i niezbyt dokładnie to robi....

Dziwne, bo w końcu to tylko literówki były. Takich wpisów jest mnóstwo. Ciekawe dlaczego akurat ten zainteresował naszego znawcę pisowni?

Bo to film tylko dla doroslych, na szczescie zdazylem obejzec:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

cyt."Użytkownik palton edytował ten post dziś, 19:40

Powód edycji: Musisz pisać poprawnie, jeśli chcesz się wypowiadać, w moich tematach. Z góry dziękuję."

Jak to nazwać? hmmm..., o jej, o jej, cacy, cacy, jaka dziewczynka śliczna.

R.u.s.t.

Nikt tak pięknie i jednocześnie bez patosu nie opisywał brzmienia gratów jak on. Wielka klasa na forum. Bodajże od pięciu lat nieaktywny. Szkoda. Mam nadzieję, że żyje.

Oczywiście, także StefanB.

Xavian XN 250 EVO | Sony TA-N7 | Wiim Pro Plus | AQ Midnight 2 | Sun Audio Reference | Tomanek TAP8

Mi brakuje qb_1, lolo i lacrimosy.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.