Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wariacje na temat?

Trzeba mieć rzeczywiście wielki talent żeby gadać przez tyle minut i nic konkretnego nie powiedzieć.

Gdybyśmy mieli zdjęcia, to byśmy je pokazali. Gdyby były mocniejsze teleskopy, to byśmy więcej zobaczyli.

Zaraz przypomniał mi się jeden dialog z serialu "Zagubieni" :

- kto to zrobił ?

- oni

- jacy oni ?

- no, ci

- ci ?

- ci drudzy

- kto ?

- inni

Tadaaam !

I jeszcze to dyżurne zdjęcie robiące za test z wyobraźni. Kule jak... fiat punto?

Wiele człowiek w życiu widział, wiele słyszał i... nadal jest zaskakiwany.

Na szczególną pochwałę zasługuje tłumaczenie się, że widziany obiekt nie za bardzo przypomina to co przypomina, gdyż podsyłane zdjęcia są specjalnie kamuflowane ekstra algorytmem do kamuflowania. Tylko dlaczego śruby pominęli ? Albo rdzewiejący baniak ?

Fajny jest też często powtarzany tekst: ale to ja nie wiem co to jest :)

Wyjątkowa amatorszczyzna jak na takich amatorów badania marsjańskich sensacji.

Wrażenia po seansie: znowu się nabrałem.

ps: a koszulki nie kupię

Edytowane przez DeeS

Wiedza tych ludzi w tym Janusza Zagórskiego jest niekwestionowana. Jego doświadczenie w materii UFO/ET są bogate. Śmieszy mnie jak niektórzy dyletanci oceniają zawodowców. Cóż taki urok tych czasów.

Bez jaj. Amatorszczyzna aż w uszy szczypie.

Siedzę w tych klimatach od kilkudziesięcu już lat. Dłużej niż pan Zagórski. Teraz to dopiero jest badaczy. Bez liku, a każdy z taką wiedzą, że dech człowiekowi normalnie zapiera.

Czasami trzeba nazywać rzeczy po imieniu.

ps: a jaką to wiedzą podzielił się z nami w tym filmie pan Zagórski. Akurat prowadził tylko rozmowę z jakimś nawiedzonym badaczem. I o niego mi chodzi. Jak się pan Zagórski wypowie, to go wtedy ocenię.

ps: tak, urok czasów made in wikipedia

• Moderatorzy

na wszystkich filmach pełno tych lataczy, tylko że przez moment, bez świadków i nagrane na jednej kamerze.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

ps: a jaką to wiedzą podzielił się z nami w tym filmie pan Zagórski. Akurat prowadził tylko rozmowę z jakimś nawiedzonym badaczem. I o niego mi chodzi. Jak się pan Zagórski wypowie, to go wtedy ocenię.

Chyba nie znasz jego programów. Sięgnij do archiwum Niezależnej Telewizji. Jego wiedza jest imponująca.

*********************************************************************************************

*********************************************************************************************

W związku ze zbliżająca sie niedzielą.

Dla zainteresowanych pozytywnymi i pokojowymi przemianami kontynuacja medytacji-wizualizacji.

Cotygodniowa medytacja niedziela godz 21.00

Ruch Wyzwolenia Świata (Cotygodniowe Medytacje dla Wyzwolenia)

Po wielkim sukcesie Światowego Dnia Wyzwolenia i jeszcze większego sukcesu Restartu Siatki i Powrotu Bogini, będziemy kontynuować nasze starania na rzecz planetarnego wyzwolenia. Będziemy kontynuować spotkania w grupach dużych i małych, w parach, a także indywidualnie w każdą niedzielę aż nasza planeta zostanie wyzwolona. Ciemny Kabał potrzebował 25 000 lat do tworzenia Matriksa (Matrycy) i zniewolenia ludzkości. My potrzebujemy dużo mniej czasu, aby zniszczyć tę matrycę i pomóc w uwolnieniu ludzkości. To, co jest potrzebne to nasze zaangażowanie i ukierunkowana intencja podczas cotygodniowych medytacji w każdą niedzielę, aż ludzkość zostanie uwolniona. Przez regularną medytację tworzymy planetarną sieć Światła nie fizycznych płaszczyzn, które pomogą przemienieniu całej ciemności. Potrzebujemy 144 000 ludzi medytujących i wizualizujących, skupionych na osiągnięciu tego celu. Jeśli osiągniemy masę krytyczną ludzi na tej planecie, którzy bezwarunkowo skupieni są na Świetle, Światło przyjdzie. Najprawdopodobniej grupa oddanych medytacji dla Ruchu Wyzwolenia Świata będzie wzrastała z tygodnia na tydzień, aż zostanie osiągnięta masa krytyczna i nastąpi przełom.

Badania naukowe potwierdziły pozytywny wpływ masowych medytacji w ludzkim społeczeństwie, więc to co robimy, ma naprawdę wpływ i wymierne efekty.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Instrukcje:

1. Zrelaksuj swój umysł i ciało, obserwuj swój oddech przez kilka minut.

2. Wyobraź sobie słup elektrycznego niebieskiego Światła emanującego z Centralnego Słońca Galaktyki, które przechodzi przez Twoje Ciało do centrum Ziemi. Należy utrzymywać ten słup Światła przez kilka minut. Następnie wizualizuj wszystkie negatywne jednostki na Ziemi usuwane z planów eterycznego i astralnego razem z ich wszystkimi negatywnymi duchowymi technologiami i magicznymi narzędziami, będące eskortowanymi do Światła przez nie fizycznych wolnościowych wojowników Światła. Wizualizuj jak ten proces odbywa się na całym świecie w pokoju i gładko. Wizualizuj świat, który w końcu jest wolny od duchowej niewoli, wolny od wszystkich złych Archontów, Reptylian, demonów, żywiołaków i innych negatywnych nie fizycznych istot. Wizualizuj wibrację eterycznego i astralnego planu, która staje się lżejsza i jaśniejsza, dopóki wszystkie ciemne istoty całkowicie nie znikną i pozostanie tam tylko Światło.

3. Wizualizuj, jak fizyczni członkowie ciemnego Kabała, tacy jak główni bankowi kryminaliści Rothschildowie i Rockefellerowie oraz inni członkowie Kabała, jak Henry Kissinger, George Bush, Jezuici itd., pokojowo poddają się i ustępują ze swoich stanowisk władzy, uwalniając system finansowy i środki masowego przekazu. Wizualizuj, jak cywilna władza aresztuje tych członków Kabała, którzy nie chcą się dobrowolnie poddać. Wizualizuj, że ten proces ma miejsce na całym Świecie i przebiega pokojowo i płynnie. Wizualizuj Świat wreszcie wolny od finansowego niewolnictwa, wolny od wszelkich dyktatorów i skorumpowanych polityków.

Wizualizuj jasną nową przyszłość dla ludzkości, z nowym i sprawiedliwym systemem finansowym. Wizualizuj jak długi zostały anulowane, zostały uwolnione i podzielone bogactwa między ludzkość, wprowadzone zaawansowane technologie, uzdrowienie ekosystemu i uwolnienie ludzi od wszelkiego ucisku.

4. Wizualizuj jasny duchowy złoty wiek z aniołami, wróżkami, delfinami, jednorożcami, duchowymi przewodnikami i innymi istotami Światła zamieszkującymi eteryczne i astralne poziomy. Wizualizuj, jak wszelkie rany ludzkości są uzdrawiane, a cała ludzkość jest inspirowana i prowadzona przez połączenie z ich własną duszą i Źródłem.

Dokładne terminy dla różnych stref czasowych w każdą niedzielę (poniedziałek wcześnie rano dla krajów wschodnich)

:9:00 am HAST Sunday (Hawaii)

11:00 am AKDT Sunday (Alaska)

12:00 pm PDT Sunday (Los Angeles)

1:00 pm MDT Sunday (Denver)

2:00 pm CDT Sunday (Houston)

3:00 pm EDT Sunday (New York)

4:00 pm BRT Sunday (Rio de Janeiro)

8:00 pm BST Sunday (London)

9:00 pm CEST Sunday (Paris)================== P O L S K A = GODZ. 21.00 ==================

9:00 pm SAST Sunday (South Africa)

10:00 pm EEST Sunday (Bulgaria)

11:00 pm MSK Sunday (Moscow)

12:30 am IST Monday (India)

3:00 am CST Monday (Beijing)

4:00 am JST Monday (Tokyo)

5:00 am AEST Monday (Sydney)

Dla Polski Niedziela godzina 21.00

Proszę robić wizualizację zgodnie z instrukcją i nie zmieniać jej, w przeciwnym, razie nie będzie pożądanego efektu.

Jeśli chcesz robić tę medytację dodatkowo codziennie lub kilka razy w tygodniu, poza naszą wspólną niedzielną, to jak najbardziej zapraszamy do tego. Oprócz tego, będziemy mieli specjalne medytacje masowe w określonych dniach, kiedy ważne portale zostaną otwarte.

WORLD LIBERATION MOVEMENT (Weekly Liberation Meditations)

2012: Global Meditation (Światowa medytacja)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość stary bej

(Konto usunięte)

Podkołdernik jadowity, i cichacz kanapowy są niewidzialni. ale drążąc temat wszelkimi dostępnymi metodami, stwierdza się że, wersję dwubulgotaniana waniennego jednak można zaobserwować.

Wniosek badań jest oczywisty, ważne są dwa czynniki - środowisko i obserwator.

I kolejny wniosek - coś co nie poddaje się weryfikacji na drodze obserwacji wynikającej z doświadzczenia, nie można jednoznacznie uznać za pewnik.

Ale piździora... :)

Przepraszam za wyrażenie ale Arton - miałem Ciebie za bardziej...

Nie rozumiem tylko dlaczego skupujesz te Black Gate skoro ONI pewnie mają taką technologię że kondensatorów nie trzeba :)

Ale piździora... :)

Przepraszam za wyrażenie ale Arton - miałem Ciebie za bardziej...

Nie rozumiem tylko dlaczego skupujesz te Black Gate skoro ONI pewnie mają taką technologię że kondensatorów nie trzeba :)

Masz coś do powiedzenia czy sprzedania?

Masz coś do powiedzenia

Napisania.

Wątek przypomina nagonkę " wczesnego " chrześcijaństwa :)

czy sprzedania?

Już sie mie pytałeś.

Moje Black Gate sprzedane.

Ale pojawiają się na allegro.

A swoją drogą skoro " już tu są " to gdzie są ?

No chyba nie napiszesz że przy znacznie lepiej rozwiniętej technologi nie mogą jednego dnia zrobić przekazu w radiu i telewizji ?

Chyba nie mają się czego obawiać z naszej strony przy tak wyprzedzającej naszą technologii ?

Pranie mózgu głupotami i tyle...

Tak myślałem nie masz nic do przekazania. Szkoda. Z tymi Black Gate to chyba masz jakiś problem. Przy nieco wyższej świadomości wiedział byś o istnieniu cywilizacji na różnych poziomach rozwoju. Zachęcam do zgłębiania tych tematów.

****************************************************************************************************************

Poniższy wpis jest kontynuacją tematu portal. Naukowcy odkrywają pomału to co inni już wiedzą.

Dzięki danym, jakie zebrało pięć satelitów THEMIS należących do NASA okazało się, że faktycznie coś złego dzieje się z ziemską magnetosferą. Wcześniej donosiliśmy o tym, że do podobnych wniosków doszli naukowcy ESA.

Specjaliści z NASA mówią już o dowodach na tworzenie się specjalnych magnetycznych portali między ziemskim i słonecznym polem magnetycznym. Jeszcze niedawno każdy, kto wspominał o takiej możliwości był wyśmiewany, teraz wielu naukowców musiało zmienić swoje poglądy na temat interakcji między polami magnetycznymi w przestrzeni kosmicznej.

Naukowcy już od jakiegoś czasu podejrzewali, że Ziemia i Słońce muszą być jakoś połączone. Ziemska magnetosfera (magnetyczna bańka, która otacza naszą planetę) jest wypełniona słonecznymi cząstkami, które pochodzą z wiatru słonecznego penetrującego planetarną magnetyczną tarczę. Dotychczas naukowcy uważali, że związek taki jest stały, i że wiatr słoneczny może przenikać w pobliże Ziemi w dowolnej chwili. To był błąd, komunikacja nie jest stała. Wręcz przeciwnie, często jest ona krótkie, nagła i bardzo dynamiczna.

Zasada formowania się zjawisk w postaci tak zwanych przepływów mocy jest następująca: od strony Ziemi (najbliżej Słońca), pole magnetyczne naciska na słoneczne pole magnetyczne. Co około osiem minut, te dwa pola jednoczą się tworząc portal, przez który mogą przepływać cząstki elementarne. Portal ma formę cylindra magnetycznego o szerokości Ziemi. Kompleks czterech satelitów ESA oraz pięć modułów THEMIS należących do NASA przeleciały przez te anomalie i otoczyły je, określając ich wielkość i zdolność zatrzymywania cząstek elementarnych przechodzących przez nie. Niektórzy naukowcy w magnetyczne portale uwierzyli dopiero, gdy nadeszły pierwsze potwierdzające je dane.

Jimmy Reeder z University of New Hampshire z pomocą symulacji komputerowych wykazał, że cylindryczne portale zazwyczaj tworzą się w rejonie równika Ziemi, a potem przenoszą się w kierunku bieguna. W grudniu przepływy mocy idą do bieguna północnego, a w lipcu do bieguna południowego.

W tej chwili, wiele pytań pozostaje nie odpowiedzianych. Na przykład, dlaczego portale tworzą się, co 8 minut? Czy to ma związek z czasem fotonów potrzebnym na dotarcie do Ziemi ze Słońca? Nie wiemy też nic na temat tego jak kształtują się pola magnetyczne wewnątrz takiego magnetycznego cylindra? Warto też zwrócić uwagę, że słynne relatywistyczne zdarzenie protonowe z 20 stycznia 2005 roku powstało właśnie dzięki rozpędzeniu protonów w portalu magnetycznym łączącym Ziemię i Słońce. Zrozumienie tych procesów spowoduje, że będziemy bardziej świadomi kolejnych zagrożeń dla naszej planety.

Ciekawe co nasz czeka w najbliższym czasie. Biorąc pod uwagę, że internet mamy tak naprawdę od społeczności Galaktycznej to czekają nas duże interesujące zmiany w najbliższym czasie.

Nie twierdzę że jesteśmy sami .

Sam z rodzicami wiele lat temu " goniłem " samochodem coś co zawisało w powietrzu i zmieniało swoją pozycję o kilka kilometrów w ułamku sekundy bez rozpędzania czy zwalniania.

Ale...

Już tu są , już nadają i inne pierdoły.

Załóżmy że tak jest . Skoro są to musi być w tym jakiś cel.

Złoża , ropa , woda ? Skoro są tak rozwinięci a co za tym idzie sprytni to by nam to dawno temu odebrali a nie rzucali się na resztki.

Chcą nam pomóc w czymś bezinteresownie ?

Może , tylko gdzie do cholery byli przez ostatnie 1000 lat wojen , ludobójstwa czy chorób ?

Wtedy byli nam potrzebni , teraz to niech się cmokną w pompę.

Może coś ma przywalić w ziemię i będzie to jej zagłada. Ale znowu idąc tym tropem to by wybrali grupę ludzi i przenieśli ich na inną planetę bez szumu i dodatkowej paniki

Edytowane przez muda44

Sam z rodzicami wiele lat temu " goniłem " samochodem coś co zawisało w powietrzu i zmieniało swoją pozycję o kilka kilometrów w ułamku sekundy bez rozpędzania czy zwalniania.

No patrz wielu by Cie uznalo swirem bo przeciez to niemozliwe i koniec kropka :)

A moze jestesmy czyms na ksztalt zoo

Strasznie to zaboli tych zadufanych w sobie homosapiens ale logicznie by sie ukladalo... zwlaszcza rys historyczny by pasowal :)

Edytowane przez Robert Gdansk

No patrz wielu by Cie uznalo swirem bo przeciez to niemozliwe i koniec kropka :)

Trwało to kilkanaście minut .

Obserwowane z samochodu ( ja i rodzice ) oraz w połowie " drogi " wyszliśmy z samochodu żeby na to popatrzeć. Znikło ( zmieniło miejsce ) ponownie jak się zbliżaliśmy .

A moze jestesmy czyms na ksztalt zoo

Strasznie to zaboli tych zadufanych w sobie homosapiens ale logicznie by sie ukladalo... zwlaszcza rys historyczny by pasowal :)

Spoko.

Tylko po co by psuli sobie zabawę " zniżając się " do naszego poziomu ?

w ubiegłym roku, gdy byłem na Markusie M. w Gdańsku, podczas koncertu widziałem trzy takie na niebie

jeśli ktoś zobaczy podobne obiekty nie będzie miał wątpliwości, że zobaczył coś innego niż normalnie widać na niebie (tam nad Zatoka wciąż coś lata)

i co z tego że widziałem, mam Was przekonywać że macie uwierzyć?

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Ale...

Już tu są , już nadają i inne pierdoły.

Załóżmy że tak jest . Skoro są to musi być w tym jakiś cel.

Złoża , ropa , woda ? Skoro są tak rozwinięci a co za tym idzie sprytni to by nam to dawno temu odebrali a nie rzucali się na resztki.

Odpowiedź jest prosta - są tu po to żeby wysysać ludzką krew :)

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.