Skocz do zawartości
IGNORED

Do Lukara ciąg dalszy...................

gutekbull

Rekomendowane odpowiedzi

Mnoży się pełno wątków każdy, no może nie każdy wpisuje co mu ślina na język przyniesie. Powoli się gubię w tym bałaganie. Dlaczego nikt nie korzysta z wyszukiwarki ? Po co wpisywać nowy wątek ,skoro temat był już wiele razy omawiany ? Przecież w tych starych wątkach jest skarbnica wiedzy audiofilskiej. Są nowi młodzi ludzie na forum, ja rozumiem każdy chce zaistnieć :-))

Mam pytanie do Lukara :

czy jest możliwe ograniczenie liczby wątków i spowodowanie, aby sięgano-odgrzewano stare tematy traktujące o tym samym ????

https://www.audiostereo.pl/topic/9238-do-lukara-ci%C4%85g-dalszy/

Pit,

Jaka zrobiles sobie zupe? Wczoraj zjadlem dobra pieczen naszpikowana czosnkiem, majerankiem i innymi roznym przyprawami, ktorych polskich nazw nie znam. Czasem brakuje mi polskich smietanek o roznych zawartosciach tluszczu. I swiezych buleczek z pobliskiego spozywczego. O czym byl ten watek?

Pit, OK. Przywiez co ci wygodnie. Bede musial jednak przed twoja wizyta wpasc na Wolumen po transformator do Marantza. A propos Maranza, on bedzie do wziecia pod koniec lipca po atrakcyjnej cenie.

Szanowni koledzy, wpisuję się jako człowiek, który zdecydowanie więcej bierze niż daje na forum, jak zapewne większość, bo i w tym zakresie "niewie ci mogę dać, bo sam niewiele mam". Ale z drugiej strony to fantastyczna rzecz, że mozna skorzystać z porad naprawde łebskich facetów w sieci. Taka postawa potrafi naprawdę zasiać wirusa audiofilii. Jeśli zaś chodzi o powtarzające się wątki, to nie uważam odgórnych ograniczeń za najlepszy pomysł. Sam staram się przed zadaniem pytania studiowac pilnie wcześniejsze wypowiedzi, ale choć wątki takie wcześniej były, to nierzadko nie ma w nich żadnych pomocnych konkretów.

Pitdog wrócilem , zjadłeś całą zupkę ? :-))

O tym wzmaku mówiłem poważnie.

Gdyby każdy zanim zapoda nowy temat ,użył wyszukiwarki , forum byłoby bardziej treściwe, a tak jest dużo "śmiecia"

->beszti

Litości! Zmusić do przeczytania ponad 9 tys wątków?? Ile to czasu trzeba...

Zgadzam się, że trochę nużące jest to powtarzanie się wątków, ale nie widzę sposobu ograniczenia.

Zaglądam na forum po małej nieobecności, a tu jakie pozytywne zmiany zaszły!

m.in. nowy adres strony, stronicowanie wątków - fajna sprawa.

Dobra robota. Gratulacje Lukar!!

Pozdrawiam wszystkich!

ps. jeszcze troszkę mnie nie będzie na forum

• 3 tygodnie później...

Lukar -> odnawiam ten wątek na skutek pewnej dyskusji o metodach zapobiegania trollom na tym forum. Propozycja dotyczy wprowadzenia mechanizmu, który umożliwia danemu użytkownikowi filtrowanie wpisów tych z forumowiczów których nie zamierza się czytać (ze względu na niechęć do danego osobnika i jego wypowiedzi). filtr powinien być indywidualny, każdy odrzuca tego kogo chce nawet jeżeli inni czytają wpisy tej osoby. Lukar prosimy o ustosunkowanie się do tego typu rozwiązania.

Tak sobie siedze na tym forum od jakiegos czasu i co ktos wyskoczy z oferta, ze np "aaa jak mam przypadkowo taki a taki kabelek do sprzedania" to zostaje maxymalnie zjechany i odeslany do dzialu ogloszen. Poniekad slusznie - od tego ten dzial jest. Ale nie mozna w nim ani zamieszczac fotek, ani dyskutowac na temat produktu, a to przydatne zwlaszcza jesli jest DIY.

Wiec mam pomysl - czemu obok zakladek STEREO, KINO, MUZYKA.. nie moze byc zakladki OGLOSZENIA. Tam by spokojnie oferowali swoje uslugi domowi producenci podstawek czy sprzetu. Podobnie jest to zrobione np na znanym mi forum o sztukach walki i sprawdza sie swietnie.

Taka moja sugestja i tyle mojego.

Pozdrawiam,

Dizzy

Może fajnie by było jakby powstała jakaś zakładka ,,poszukiwane,, była by to zakładka o poszukiwanych recenzjach, testach, skanach z gazet itp. widzę że czasami pokazują się takie pytania, może by je gdzieś ulokować ? A jeśli nie wypali to mógłby ktoś założyć jakiś ,,specjany,, wątek ,,poszukiwane,, ? Jeśli piszę od rzeczy to pomincie moją propozyje :) jakoś to zniosę.

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.