Skocz do zawartości
IGNORED

Artysta w żałobie - list otwarty.

Gość partick

Żałoba Narodowa  

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy popierasz ogłoszenie Żałoby Narodowej?

Rekomendowane odpowiedzi

il Dottore z ust mi to wyjąłeś :-)

Przepraszam bardzo, z całym szacunkiem dla zabitych w tej katastrofie i ich rodzin, ale w każdy weekend na polskich drogach ginie więcej osób, niż w tej katastrofie. I jakoś to narodem nie wstrząsa i nie powoduje spazmów BULU u jego Światłych Przywódców. Czym się różni śmierć w aucie od śmierci w pociągu? Otóż: nie jest tak MEDIALNA! I dlatego polski rząd nie lata helikopterem na miejsce każdego wypadku. Specjaliści od PR zaraz by im to zresztą odradzili, wykazując brak przełożenia "VIP disaster tourism" na słupki poparcia w tym przypadku... A ja myślę, że sprawiedliwość musi być i może Gajowy powinien łączyć się w BULU również z rodzinami tamtych ofiar a Polska powinna pozostawać w stanie żałoby PERMANENTNEJ!

Audiofilizm mnie nie interesuje, jedynie dobry sprzęt i jeszcze lepsza muzyka ;)

mi się nie chce dyskutować z kimś, kto nie ma bladego pojęcia, o czym pisze. Ignorancja to siła - pamiętaj.

Ignorant to ten, co nie zna słowa KOSZTORYS i nie umie się do tego przyznać. A potem ma pretensje, że kumplowi nie chcą dać za darmo czegoś, co mu się "NALEŻY!"

Udowodnij, że masz jakiekolwiek pojęcie w jakiejkolwiek sprawie, którą poruszyłeś na tym FOrum

nie powoduje spazmów BULU u jego Światłych Przywódców. Czym się różni śmierć w aucie od śmierci w pociągu? Otóż: nie jest tak MEDIALNA! I dlatego polski rząd nie lata helikopterem na miejsce każdego wypadku

Jakoś nie zauważyłem, żeby Pan Prezydent robił sobie reklamę przy okazji katastrofy. Przyleciał, zobaczył pociągi, odwiedził rannych w szpitalu, ogłosił żałobę i tyle. W telewizji widziałem z tego migawkę może 30 sekund.

I teraz proszę sobie wyobrazić wrzask jaki podniósł by się gdyby tego nie zrobił. Już widzę "Wazelinowego Bawoła" Hofmana, Błaszczaka, Ziobrę i innych jak pytają "Gdzie jest Prezydent? Gdzie jest Premier? Dlaczego się schowali? Państwo w rozsypce" itp. itd.

Ludzie oczekują takich a nie innych zachowań i można uznać to za pewien rytuał. Jak uznają że żałoba narodowa w takim przypadku to przesada to OK, ale chyba w tej chwili oczekiwania są inne.

Jestem Europejczykiem.

Użytkownik Shrek777 dnia 06.03.2012 - 17:02 napisał

To chyba dość kiepscy Ci muzycy skoro tylko dwa dni żałoby spowodują iż nie będą mieli na chleb.

Może powinni się przekwalifikować ?

Ci muzycy (moi znajomi) nie zajmują się szeroko pojętą sceną. Ich osobiście problem nie dotyczy, jedynie utożsamiają się z tą grupą.

A tak poza tym to ujawniłeś prostotę swojego intelektu pisząc takie coś. Przypominasz mi tego żłoba toptwenty, który jednego znajomego mi filmowca chciał uczyć, jak się robi filmy. A faktycznie, to czasem po prostu trzeba trochę skromności i zamknąć kłapaczkę, bo jakaś kupa z niej wyleci.

Powinieneś mi podziękować, bo dzięki prostocie mojego intelektu wszyscy mogą ocenić twój geniusz intelektualny.

Ponieważ jestem litościwy, nie ocenię twoje wypowiedzi w IQ, ocenę twojego geniuszu intelektu, kultury osobistej i tak cokolwiek krytycznego bym o tobie napisał - sam napisałeś więcej, a praktycznie wszystko. Poza tym każdy może sam ocenić kolegę "geniusza"

Lol.

zaloba narodowa nie jest nakazem .Jest proba uszanowania rozmiaru zaloby.Niektorym myli sie szopka z budkom.Porownywanie wypadkow samochodowych do katastrof to przypomina.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

zaloba narodowa nie jest nakazem .Jest proba uszanowania rozmiaru zaloby.Niektorym myli sie szopka z budkom.Porownywanie wypadkow samochodowych do katastrof to przypomina.

Normalnie dramatyzujesz!

Rodziny ofiar być może najbardziej ukoją nie podniosłe intencje osób publicznych, ale sensowne odszkodowanie i zadość uczynienie (w PLN)!

ŻN przewidziano na wypadek śmierci Prezydenta RP, klęski obejmującej pół Polski czy katastrofy o dużo większych skutkach, etc.!

Doskonale rozumiem - PO jest OK!

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

twoja doskonalosc niestety nie jezd...doskonała.

Jeżeli pisałeś do mnie: Twoja (nie)doskonałość jest skończona!

Jeżeli pisałeś do kogoś innego, ocena Twojej (nie)doskonałości) musi jeszcze poczekać!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.