Skocz do zawartości
IGNORED

Życie intymne audiofila

gutten

Rekomendowane odpowiedzi

thieli28 - nie narażaj się ;>

te szpaki szajsstras chcesz porównywać do Magdaleny??????????????????

Papamek - toż to Magda K. i nagrywa dla DG.

więcej nie powiem żebyś się jeszcze troche postresował i odnalazł ją w konću ;)))))))

Już wiem - Magdalena Kozena :)

Chociaż tu jakieś gorsze światło...

[obrazekLUKASZ-144883_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No, tu juz oczy lepsze. I zielone. Choć nie jest to pewne, bo całe zdjęcie zazielenione. Tylko że tu z kolei brwi ma za bardzo wytrymowane. Ale w ogóle to fajna kobitka. andrea, jestem z Tobą!

Kiedyś poznałem ciemnej karnacji, smukłą brunetkę, o zielonych jak "niewiemco" oczach. Eeeeech, co to była za sztuka... Takiego zestawienia koloru cery, tych niesamowicie zielonych oczu i czarnych włosów nie widziałem już nigdy. I wszystko miała naturalne. Szok ! Co ja piszę ;-)) Czy muszę dodawać, że była nieziemsko ładna (?)

Fotki nie mam :-(((

jozwa-> a pewnie trzymal! Tylko ze chwycil za wlosy, no i peruka mu w reku zostala, a jak biegla to potknawszy sie - wypadly soczewki... no a potem to juz jej nie poznal.... moze zreszta i biust odpadl, ale juz tak daleko idacych dywagacji nie bede tu prezentowal....

-> jozwa maryn: a myślisz, że nie chciałem i nie przymierzałem się, hehe ? No, ale była już zajęta :-(((

-> LeStat, iwo: Łeee, zawsze wiecie lepiej. Ślinka Wam pociekła to i zazdroście, że widziałem takie CUDO, a Wy- nie ! Hehehehe Żałujta :-)))

Pozdr.

• Redaktorzy

eee tam, nie ma czego żałować "bo to (pewnie) zła kobietq była".

Jak taki ideał, to zastanów się ile by potrzebowała kasy na kosmetyki, żeby taki stan jak najdłużej utrzymać.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

• 2 tygodnie później...

->mysza

E, nieee... Ale nie bardzo nam na tym forum wypada roztrząsać rzecz bardziej szczegółowo i zastanwiać się, czy lepsze są takie czy inne ... końcówki, jaka długość jast optymalna, ile warto dać za..., co się komu snuje po podłodze, a kto co ma jędrne i sprężyste... W podstawowym temacie wgłębiamy się w takie szczegóły i detale. Gdyby to było forum erotopersonów, to ho ho!! Napisało by się niejedno, i wgłębiało ;)) !!

• 3 lata później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.