Skocz do zawartości
IGNORED

Oddam za darmo głośniki tonsil GDN 20/80

kutaxon23

Rekomendowane odpowiedzi

Przeciez to jaks sciema jest. Popatrzcie na jego inne tematy. Koles chce pozbierac dane adresowe.

Przciez kazdy by wolal wystawic na allegro, chocby po 5zł/szt to by 200zł mial za wszsytko, a nie kupe roboty z wysylanien, pakowanie, etc, etc..

El sueño de la razón produce monstruos.

Nie mam konta na allegro. Nie chce mi sie zawracac dupy z zakładaniem,

Mam inna propozycje. Niech ktoś przyjedzie do mnie i weźmie te 40 sztuk pod warunkiem że orzda je za darmo forumowiczom.

Nie mam konta na allegro. Nie chce mi sie zawracac dupy z zakładaniem,

Mam inna propozycje. Niech ktoś przyjedzie do mnie i weźmie te 40 sztuk pod warunkiem że orzda je za darmo forumowiczom.

Ale masz aparat fotograficzny ( komórkę ) masz . Utnij spekulacje i wklej zdjęcie . To też sprawia Ci kłopot? Rejestrować się nie musisz .

Zresztą tego i tak nie zrobisz bo proponowano Ci to wcześniej .

Mam 40 sztuk GDNów

A ja mam czterdziestu rozbójników i jestem Alibaba .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.