Skocz do zawartości
IGNORED

"Polish Death Camps"

Gość partick

"Polish Death Camps" - USA zniesie wizy dla Polaków?  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy amerykańscy żydzi załatwią wizy Polakom?

2. 2. Czy Obama przez tą wpadkę przegra wybory prezydenckie?

• TAK
    • NIE
    • A kogo w USA obchodzą jakieś tam "Polskie obozy śmierci"?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Oto potęga pieniądza. Niemcy zapłacili komu trzeba i słowo German czy Germany nie pada w liście ani razu. Co naziści to pewnie jacyś bezpaństwowcy byli.

My z haraczem się ociągamy, więc będą sobie nami wycierać gębę przy byle okazji.

Trzeba oddac zagrabione mienie i zrobic reprywatyzacje to skoncza sie pomylki. Proste

Byłem tam i ze zdziwieniem stwierdziłem, że amerykanie jeżeli już wiedzą, że jest taki kraj jak Polska, to są przekonani, że to polacy mordowali. Przedtem to nawet mi sie w głowie nie zrodziła taka myśl, że do tego stopnia można zafałszować historię. Co do słuszności takiej tezy, to nasi starsi bracia w wierze są do niej święcie przekonani. Jak po raz pierwszy o tym usłyszałem, to był dla mnie całkowity szok. Z drugiej strony takie kształtowanie historii, które mozna nazwać antypolonizmem, ma swoje logiczne uzasadnienie. Dalej nie będę rozwijał tej myśli.

W ramach oburzenia polityką USA wobec PL od lat powinna Polska wprowadzić wizy dla obywateli USA. A nie tylko się płaszczymy licząc, że każdy incydent wywoła poczucie winy i da nam wizy, albo że jakiś jeden niewiele znaczący senator pociągnie spraw wiz dla Polski w Kongresie.

To nie leży w kompetencji RP tylko EU.

Niby dlaczego, póki co groźne jest to co wynika już z rządów tuskoidów.

Poza tym tuskoidy robią wszystko by owe twoje nocne mary się ziściły, więc o co chodzi?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Niby dlaczego, póki co groźne jest to co wynika już z rządów tuskoidów.

Poza tym tuskoidy robią wszystko by owe twoje nocne mary się ziściły, więc o co chodzi?

Co zlego widzisz w rzadach Platformy? moim zdaniem jeedt coraz lepiej.

Byłem tam i ze zdziwieniem stwierdziłem, że amerykanie jeżeli już wiedzą, że jest taki kraj jak Polska, to są przekonani, że to polacy mordowali. Przedtem to nawet mi sie w głowie nie zrodziła taka myśl, że do tego stopnia można zafałszować historię. Co do słuszności takiej tezy, to nasi starsi bracia w wierze są do niej święcie przekonani. Jak po raz pierwszy o tym usłyszałem, to był dla mnie całkowity szok. Z drugiej strony takie kształtowanie historii, które mozna nazwać antypolonizmem, ma swoje logiczne uzasadnienie. Dalej nie będę rozwijał tej myśli.

Dlatego powtarzam; zaorać i posadzić las...

Co zlego widzisz w rzadach Platformy? moim zdaniem jeedt coraz lepiej.

Ale byłoby k**wa przyśpieszenie gdyby jacyś normalni rządzili...

Jasne, że lepiej, jazda na całego, po równi pochyłej. Jednego nie można odmówić Tuskowi, jest bardzo dobrym, genialnym mówcą.

No co ty! Mówców to chyba na wiejskich weselach oglądałeś. Genialny to był Hitler, Churchill, de Gaulle, Kennedy. Dobrym mówcą jest Prezes aczkolwiek zagrywa głównie na ludzkich kompleksach.

Tusk dobrym mówcą? Jajcarz z ciebie.

Jestem Europejczykiem.

A gdzie tam. Nawet mówcą jest takim sobie. Ma to szczęście, że ludzie ze strachu przed kaczyzmem głosują na niego. Prędzej zaakceptują 30% VATu niż psychopatów u władzy.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Wybierają psychopatów działających po cichu i powoli nie czując jak ich "dożynają" omamieni propagandą.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 4 Czerwca 2012 - brak kultury
Ukryte przez Fr@ntz, 4 Czerwca 2012 - brak kultury

Znaczy nie odróżniasz Kaczyńskiego od Bieruta?

No cóż, to już raczej może być Choroba.

Znawca się odezwał. Udaje miszcza, a glupi jak boot.

Żartujesz, naprawdę?

...ale, ale to nie ten wątek ;)

Skąd wiesz, ćwierćinetligencie?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.