Skocz do zawartości
IGNORED

EURO 2012 obstawiamy wyniki.

Gość rydz

Rekomendowane odpowiedzi

Możemy teraz usiąść z ruskimi i się wspólnie upić. To nam najlepiej wychodzi.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Opublikowano · Ukryte przez misiomor, 16 Czerwca 2012 - odnosi się do usuniętego posta
Ukryte przez misiomor, 16 Czerwca 2012 - odnosi się do usuniętego posta

Jasna Panienka (mężatka z dzieckiem z nieprawego łoża) znowu nas olała ciepłym siurem.Wiara,nadzieja i dupa Jasiu!

Pierdzielisz, to Smuda i spólka olali Jasna Panienkę i przerżnęli mistrzostwa w sposób...ech to jest patologia.

SZPAKOWSKI ......@!&%$!!

LATO LATO za 5 dniiiiiiiiiiiiiiii

787375-13422125-640-360.jpg

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

ja wiedziałem że tak będzie :) jak śpiewał Kazik :)

ja mało tego pozwoliłem sobie nie oglądać żadnego meczu. Ale polscy kibice są fajnymi idealistami i już zapomnieli, że dopiero co koperta leżała ale Grzesiu Lato nie podniósł i inne takie. Sport jest obsrany i trzeba bojkotować ile wlezie.

Nie powiem że się cieszę, ale ta sytuacja ma swoje zalety.

Po pierwsze - może ten i ów zastanowi się nad polskim podejściem do rozwoju zdolnej młodzieży w kierunku skutecznej rywalizacji z najlepszymi o wysokie stawki - niekoniecznie w sporcie, polskie firmy również dołują na świecie, zwłaszcza w hi-tech. Zwycięstwo byłoby tylko pudrowaniem syfa i fałszowaniem prawdziwego obrazu sytuacji. Łączna wartość polskiej reprezentacji na rynku transferowym, czy jej ranking FIFA jednak nie skłamały.

Druga rzecz - może wreszcie u niektórych zachwieje się odwieczna wiara w cwaniaka - Dyzmę który zwykłym kombinatorskim sprytem wygra z najlepszymi.

eee gralismy dobrze 45 min to i tak postep bo zwykle gramy dobrze 20min ...jeszcze 10 -15 lat .....i juz

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

smuda podziękował piłkarzom, ekipie, pzpn, kiicom za doping!

Nawet smudas nie przeprosił za zawiedzione nadzieje:(

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Opublikowano · Ukryte przez misiomor, 16 Czerwca 2012 - j.w.
Ukryte przez misiomor, 16 Czerwca 2012 - j.w.

Pierdzielisz, to Smuda i spólka olali Jasna Panienkę i przerżnęli mistrzostwa w sposób...ech to jest patologia.

Czesi też ją olali i wygrali.Kto lepiej olewał?:)

oni dupku nie olewali bo to asceci, ale taki głąb pewnie różnicy nie dostrzeże...

Ale Ona Czechów nie olała mimo wszystko.

W sumie powinniśmy się cieszyc:)

Przegrana skaca agonie, bo teoretycznie kolejny mecz miał być z niemcami:)

Paul ależ mylisz mnie z tymi baranami z boiska.

Na hale te barany

Pasą się pasą

Barany wełniane

Chmury białe

Tak jak na patelni

Na niebieskiej łące

Owieczki niedzielne

Słońce zwiastujące

Słońce słoneczko

Rozgrzane złociste

Chmury białe

Pasterz złotowłosy

Białą wełnę gładzi

Halą idzie bosy

Dokąd je prowadzi?

To na niebie

Ponad głowami

Płyną te baranki stadami

Niedziela wstaje

Rosą obmyta

eee gralismy dobrze 45 min to i tak postep bo zwykle gramy dobrze 20min ...jeszcze 10 -15 lat .....i juz

Akurat. Jakies 25min bylo dobrze. Potem coraz gorzej. Druga polowa to tragedia. Wydawac by sie moglo ze jak Czesi rusza do ataku (bo musieli) to nam to bedzie odpowidac bo kleili bramke. A tu nic. Nasi siadli kondycyjnie totalnie, przegrywalismy chyba 90% walki 1 na 1 (cud ze czerwonej kartki nie bylo). wg mnie to nie my gralismy tak dobrze w 1-szej polowie ale to Czesi grali na remis. Stara prawda w sporcie mowi: gra sie tak jak przeciwnik pozwala! Niektorzy z naszych zawodnikow mieli miny jakby grali o kapuste niestety. Zadnych emocji, zadnej walki jakies determinacji.

Jak zobaczyłem że komentuje Szpakowski to od razu wiedziałem że nie ma szans. :(

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

No i jeszcze jedno...troche abstakcyjnie:

Pamiętacei dawny skecz o tym jak to Polak, Rusek....a Polak zażyczył sobie, aby Chiny napadły na Polskę trzy razy...:)

Pamiętacie dlaczego tak chciał?;)

A tak na poważnie powiem wam, że pierwszy raz zadrżałem na rozpoczęciu meczu.

Pokazali Murawskiego, a w jego oczach zobaczyłem...strach, albo niesamowitą presję, generalnie uśmiech mi zgasł.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.