Skocz do zawartości
IGNORED

No to co? Szczepimy sie? Pewnie! Jak nie to wpier...

Rekomendowane odpowiedzi

A Ty wierzysz? No właśnie....

Nie trzeba wierzyć wystarczy wiedzieć jak było przed erą szczepień.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) post-52100-0-83572500-1539269403_thumb.pngpost-52100-0-69638300-1539269423_thumb.png

Tęskni ci się za takimi widokami?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A Ty wierzysz? No właśnie....

To nie jest kwestia wiary Tomek, tłumaczyłem ci to ze sto razy. Mądry zrozumiałby za pierwszym razem a tobie ciągle mało.

Jestem Europejczykiem.

Nie trzeba wierzyć wystarczy wiedzieć jak było przed erą szczepień.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) post-52100-0-83572500-1539269403_thumb.pngpost-52100-0-69638300-1539269423_thumb.png

Tęskni ci się za takimi widokami?

fake

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Sam jesteś fejk.

Przejrzyj sobie zdjęcia z Gazety Wrocławskiej (archiwum), a później mędrkuj.

Pamiętam te zdjęcia sprzed wielu lat. Zanim jeszcze pierwszy jakiś debil sobie umyślał w swojej chorej mózgownicy, że się nie będzie szczepił.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

To nie jest kwestia wiary Tomek, tłumaczyłem ci to ze sto razy. Mądry zrozumiałby za pierwszym razem a tobie ciągle mało.

Nie zrozumieliśmy się Jarku, ale zostawmy już to.

Pozdrawiam Cię serdecznie.

Tak sobie myślę, że antyszczepionkowców nic nie przekona, ani brak epidemii ani epidemia. To rzeczywiście kwestia wiary. Są np. tacy którzy wierzą w zamach w Smoleńsku i koniec. Tu jest podobnie.

Z tego wniosek, że nie ma co z nimi dyskutować, bo to bez sensu.

Jestem Europejczykiem.

Ich szkodliwość jest coraz większa dlatego należy ich zwalczać. Dyskutować czy przekonywać trzeba normalnych ludzi których antyszczepionkowcy oszukują i tu rzeczywiście jest wiele do zrobienia.

Jestem Europejczykiem.

Tak, jak ci na Słowacji...

O właśnie, bardzo dobre choć nieoczywiste porównanie. Idiocie który to wszystko zorganizował nic się nie stało, wypadek spowodował jego klient a zginął niewinny człowiek.

Zupełnie tak, jak z antyszczepionkowcami - im nic się nie stanie, nieszczęścia powodują namówieni przez nich naiwniacy a giną niewinni.

Jestem Europejczykiem.

Ruskie boty?

O tym, że ruscy to nakręcają pisałem już dobrą chwile temu, sporo przed ostatnimi rewelacjami prasowymi.

To nie jest oczywista oczywistość bo ktoś niewprowadzony w temat może zastanawiać się po jaką cholerę, ale to fakt.

Jestem Europejczykiem.

Niewygodne fakty;

Ukryta Zawartość

Majewska dorobek ma "znakomity", szkoda że nie w dziedzinie epidemiologii. Za to znalazła sobie niszę, dzięki której ma stały przypływ gotówki. Jej czytelnik nie musi być, krytyczny wystarczy, że złapie się na chwytliwy tytuł.

Smutne jest to gdy człowiek wykształcony robi z siebie idiotę, a jeszcze gorzej gdy robi to z wyrachowania.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Majewska, chętnie się powołuje na pracę w Instytucie Psychiatrii i Neurologii w Warszawie.

A oni na to:

"(...) Pani profesor Maria Dorota Majewska nie jest aktualnie pracownikiem, współpracownikiem, zleceniobiorcą, podwykonawcą Instytutu, ani nie jest też w żaden inny sposób z nim powiązana. Prof. Maria Dorota Majewska nigdy nie była zatrudniona w Instytucie Psychiatrii. W latach 2006-2009 jedynie wykonywała zadania zlecone w ramach jednego projektu badawczego finansowanego ze środków stypendium w ramach funduszu Marii Curie VI-PR.

Wypowiedzi (...) dotyczące szczepień są jedynie jej prywatnymi poglądami. (...) Wszelkie posługiwanie się (...) określeniami wskazującymi na jej powiązanie z Instytutem są nieuprawnione i pozbawione podstaw faktycznych"

Niestety pospolitemu debilowi nawet nie chce się sprawdzać wiarygodności, togo co mówi jedyna sprawiedliwa.

Edytowane przez Przemysław_51508

Zresztą - profesor Majewska nie jest nigdzie zatrudniona, bo wszystkie przyzwoite (te mniej przyzwoite też) uczelnie nie chcą z szamanką mieć nic wspólnego.

Ba - nawet świętojebliwy KUL się od baby odżegnuje i broni się rękami i nogami przed jakimkolwiek powtórnym z nią kontaktem.

prof. Maria Dorota Czajkowska-Majewska – polska neurobiolog, profesor nauk medycznych.

Studia z biochemii i biofizyki ukończyła na Uniwersytecie Łódzkim w 1972[1]. Stopień doktorski z neurochemii otrzymała w Centrum Medycyny Doświadczalnej i Klinicznej PAN w 1979[2][1].

Przez ponad 20 lat mieszkała w USA, gdzie pracowała w University of Missouri, Uniwersytecie Harvarda oraz w Narodowych Instytutach Zdrowia (National Institute of Mental Health, National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism, National Institute on Drug Abuse)[1]. W tym czasie badała neurochemiczne i neuropatologiczne mechanizmy odpowiedzialne za uszkodzenie mózgu podczas niedokrwienia i anoksemii, ochronne efekty znieczulenia w przypadkach niedokrwiennego uszkodzenia mózgu oraz kwestie biomedyczne związane z nadużywaniem alkoholu i kokainy[1].

Po powrocie do Polski pracowała jako profesor w Warszawie oraz w Katedrze Biologii Wydziału Biologii i Nauk o Środowisku Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego[2][1]. Tytuł naukowy profesora nauk medycznych otrzymała w 2007

źródło:

Ukryta Zawartość

W tych placówkach naukowych i uniwersytetach przyjmują byle lebiegę czy może tylko wybitne jednostki? ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez thrak

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

W tych placówkach naukowych i uniwersytetach przyjmują byle lebiegę czy może tylko wybitne jednostki? ;-)

Co z tego, gdy zrobiła z siebie do tego stopnia idiotkę, że żadna szanująca się uczelnia się do niej nie przyzna. Takie są konsekwencje przejścia od nauki do głoszenia pseudonaukowych dyrdymałów.

BBC nie jest chyba zrusyfikowanym portalem i stacją TV ?

Bo będzie o tym, jak porażkę zamieniono w sukces...prawie jak 1:27

Ukryta Zawartość

Przeczytałem ten artykuł i twierdzę, że jesteś albo kompletnym nieukiem albo świadomym oszustem. Albo jedno i drugie.

Tak się dziwnie składa, że ile razy sięgnę do tzw. "dowodów" antyszczepionkowych i antynaukowych oszołomów tyle razy okazuje się, że bredzą lub kłamią.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Od 2010 roku nie ma tiomersalu w szczepionkach W USA a ilość autystycznych dzieci ciągle przybywa. I jak to wytłumaczyć?

I nie ma tam przymusowych szczepień. Ilość zachorowań tam na autyzm bije światowe rekordy.

Edytowane przez jar1

Odnonośnie badań tej pani:

"

Sz. Pani prof. dr hab. Maria Dorota Majewska

Zakład Farmakologii Instytut Psychiatrii i Neurologii ul. Sobieskiego 9 02 - 957 Warszawa

Szanowna Pani Profesor

Zdecydowanie protestujemy przeciwko Pani wypowiedzi z dnia 14 października 2008 r. o „szkodliwości dużej liczby szczepień”, którą wyemitowano w programie „Fakty” w telewizji TVN. Stwierdzenie to nie jest uzasadnione w świetle najbardziej wiarygodnych z dostępnych dzisiaj danych naukowych, jest nieobiektywne i wprowadza w błąd pacjentów i rodziców dzieci – osoby niezorientowane w problemie. Oto kilka faktów, które Pani wypowiedź pomija lub zafałszowuje:"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czyli dalej 1:27, bo jak zwykle, pier**lisz słodkie bzdury i konfabulujesz;

Czytałeś oficjalne pismo z Instytutu Psychiatrii i Neurologii dotyczące Majewskiej i tego co ona tam robiła i gdzie sobie może wsadzić swoje wnioski odnośnie szczepień?
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.