Skocz do zawartości
IGNORED

No to co? Szczepimy sie? Pewnie! Jak nie to wpier...

Rekomendowane odpowiedzi

a to juz Twoj problem :))), wierz w Wladce Pierscieni, wedy aryjsko-slowianskie lub kronike prokosza, cokolwiek Twoim zdaniem bardziej zasluguje na to by tym kierowac sie w zyciu :))) Mozesz tez zreszt nikomu i niczemu nie wierzyc i poswiecic zycie na otwieranie dawno juz otwartych drzwi :))) To juz naprawde Twoja osobista sprawa, a do dyskusji wnosi to kompletnie nic :)))

Kiedyś człowiek żył setki lat. Z całą pewnością nie z powodu szczepień czy zakupów aptece. :)

Kiedy???

Integra Abrahamsen V2.0 UP, CD Abrahamsen V1.0 UP, monitory Chario Constellation Delphinus, interkonekt M&B AudioCable Diamond XLR, przewody głośnikowe QED Anniversary Ruby Red, przewody zasilające Yarbo 9000 i Yarbo 1100, wtyki Valab Carbon Rhodium

Gość D.S.D

(Konto usunięte)

W historii poprzednich cywilizacji. Nie sto lat temu tylko tysiące. Wtedy aptek nie było. Firm szczepionkowych również. By daleko nie szukać sama biblia wspomina o długowieczności. Później już było coraz gorzej. Teraz liczy się dyktat koncernów i związane z tym oszustwo a człowiek jest ofiarą.

Sorry, ale przekazy biblijne mnie nie przekonują.

Co do reszty pełna zgoda.

Integra Abrahamsen V2.0 UP, CD Abrahamsen V1.0 UP, monitory Chario Constellation Delphinus, interkonekt M&B AudioCable Diamond XLR, przewody głośnikowe QED Anniversary Ruby Red, przewody zasilające Yarbo 9000 i Yarbo 1100, wtyki Valab Carbon Rhodium

Dzieki nowoczesnej medycynie i badaniom naukowym zyjemy coraz dluzej i dozywamy starosci w coraz lepszym stanie. Kiedys za gorna granice zycia uznawano 65 lat i nie wyobrazano sobie ze bedziemy kiedys zyc dluzej. Dzis mniej wiecej juz wiemy ze biologia "zaprogramowala" czlowieka na 115-125 lat i jest to nieprzekraczalny wiek bez sztucznej ingerencji w genotyp. Miejmy nadzieje ze dzieki badaniom naukowym juz niedlugo uda sie nasz wiek wydluzyc. Obysmy tego doczekali :)))

W historii poprzednich cywilizacji. Nie sto lat temu tylko tysiące. Wtedy aptek nie było. Firm szczepionkowych również. By daleko nie szukać sama biblia wspomina o długowieczności. Później już było coraz gorzej. Teraz liczy się dyktat koncernów i związane z tym oszustwo a człowiek jest ofiarą.

w złych czasach się urodziłeś, biedactwo...

Dzieki nowoczesnej medycynie i badaniom naukowym zyjemy coraz dluzej i dozywamy starosci w coraz lepszym stanie. Kiedys za gorna granice zycia uznawano 65 lat i nie wyobrazano sobie ze bedziemy kiedys zyc dluzej. Dzis mniej wiecej juz wiemy ze biologia "zaprogramowala" czlowieka na 115-125 lat i jest to nieprzekraczalny wiek bez sztucznej ingerencji w genotyp. Miejmy nadzieje ze dzieki badaniom naukowym juz niedlugo uda sie nasz wiek wydluzyc. Obysmy tego doczekali :)))

3 x w tyg. rybkę, a nie kurok czy wieprz, i masz dobrą 100tke na karku. Więcej kuchni np. greckiej niż francuskiej i kolejne kilka latek. A jak dołożysz jeszcze bieg : uciekaj przed zawałem na własnych nogach to masz więcej niż setkę

Edytowane przez Dominic2509

3 x w tyg. rybkę, a nie kurok czy wieprz, i masz dobrą 100tke na karku. Więcej kuchni np. greckiej niż francuskiej i kolejne kilka latek. A jak dołożysz jeszcze bieg : uciekaj przed zawałem na własnych nogach to masz więcej niż setkę

Gdyby to bylo takie proste :) Ale rady oczywiscie bardzo dobre. Z tym ze naukowcy odkryli ze to podejscie musialoby sie zaczac juz w wczesnych latach dziecinnych zeby dotrwac do powyzej setki, wiec to rodzice sa odpowiedzialni poniekad za pozniejszy wiek swoich dzieci. Nie wszystko zalezy od nas niestety :)

3 x w tyg. rybkę

Którą rybkę?

Tę z fermy nafaszerowaną hormonami czy tę dziko żyjącą w morzu, ciężką od rtęci, ołowiu i licho wie jeszcze czego innego?

Producent szczepionki DTaP ostrzega że szczepionka może powodować m.in. SIDS, autyzm...

dtap-autism-insert.jpg

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Producent szczepionki DTaP ostrzega że szczepionka może powodować m.in. SIDS, autyzm

W tej ulotce nie ma takiego ostrzeżenia. Czytaj ze rozumieniem, albo oddaj tłumaczowi do przekładu.

Jeśli ta ulotka ma być ostatecznem argumentem w dyskusji o szczepionkach, to jestem spokojny. Tonący brzytwy się chwycił.

Fragment niemieckiego filmu „Man Made Epidemic”, w którym Natalie Beer wyrusza na spotkanie z włoską rodziną oraz ich prawnikiem, aby wysłuchać ich historii walki o odszkodowanie za autyzm poszczepienny u Valentino Bocca, któremu podano MMR w wieku 15 miesięcy (w 2004 roku), po czym w ciągu zaledwie kilku dni chłopiec zmienił się nie do poznania...

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Podobnie z rtęcią...

20881902_1717242288303093_8575185839743991538_n.jpg?oh=91899d0c69e90a6fad00124e63134456&oe=5A28E1B5

Edytowane przez thrak

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.