Skocz do zawartości
IGNORED

No to co? Szczepimy sie? Pewnie! Jak nie to wpier...

Rekomendowane odpowiedzi

Dodaj jeszcze że jak dziecko mimo tego że nie szczepione zachoruje to do żadnych lekarzy broń boże nie iść tylko do kościoła albo innego szamana.

k**wa człowieku nie musisz mieć wiedzy medycznej ale bać się wszystkiego czego nie rozumiesz bo szkół w tym kierunku nie kończyłeś nie wypada w 21 wieku.

Lęk przed nieznanym jest zrozumiały ale na dłuższą metę się nie opłaca, bo nowe i tak przyjdzie a skorzystają ci co się nie będą bać go jak chłop pańszczyźniany maszyny.

Dodaj jeszcze że jak dziecko mimo tego że nie szczepione zachoruje to do żadnych lekarzy broń boże nie iść tylko do kościoła albo innego szamana.

k**wa człowieku nie musisz mieć wiedzy medycznej ale bać się wszystkiego czego nie rozumiesz bo szkół w tym kierunku nie kończyłeś nie wypada w 21 wieku.

Lęk przed nieznanym jest zrozumiały ale na dłuższą metę się nie opłaca, bo nowe i tak przyjdzie a skorzystają ci co się nie będą bać go jak chłop pańszczyźniany maszyny.

Jaka jest dzienna dopuszczalna dawka glinu na dobę?

Jaki ryzyko u noworodka niesie niedobór wit K?

U noworodka?!! Które nie ma bariery krew-mózg i wszystko podane do krwi przenikają do układu nerwowego. Thiomersal, Aluminium, Polisorbat 80 + śmieci na których produkowane są szczepionki - to już w szczepionkach nie w wit K.

Zabieg Credego też potrzebny w czambuł wszystkim jak leci, po CC też ;-) nieważne że matka ma badania, że zdrowa, zakraplamy ;-)

"Witamina K odpowiada za prawidłowe krzepnięcie krwi, jej niedobór może prowadzić m. in. do choroby krwotocznej, u noworodków i niemowląt nawet do ukończenia 3 miesiąca życia. Choroba krwotoczna najczęściej dotyczy wcześniaków, dzieci z porodów zabiegowych, urodzonych w zamartwicy, po aspiracji smółki i dzieci mam, które pod koniec ciąży przyjmowały leki przeciwpadaczkowe, przeciwgruźlicze lub antybiotyki z grupy cefalosporyn. Ryzyko jest większe także u dzieci hipotroficznych, czyli takich, których wzrost i waga są znacznie mniejsze niż wynika to z wieku ciąży. Chorobie krwotocznej sprzyjają schorzenia wątroby, dróg żółciowych i przewodu pokarmowego (np. zespół krótkiego jelita lub przewlekła biegunka).

Porody zabiegowe to wszystkie te, które nie mogą odbyć się samodzielnie, wymagające pomocy z zewnątrz. Sam fakt urodzenia przez CC nie stanowi grupy ryzyka VKDB istotne są inne okoliczności."

O czym ty bredzisz, jakie modlitwy? Jakiego szamana? Jakiego kościoła? Pomyliłeś adresy. Wakcynologia to jest szamaństwo ale jeszcze jakby to były nieszkodliwe zabawy to ok a przez to giną dzieci, tylko pan dochtór neonatolog który widzi dzieciaka przez kilkadziesiąt minut i potem już nigdy na oczy nie zobaczy nie ma pojęcia co się z nim stało, żyje, umarł, jest kaleką, warzywkiem, a co go to, ważne że target wyrobił i wcisnął kolejną partę bcg, wzwb i wit K + pneumo teraz jeszcze za co pewnie dziękujecie Klęczonowi że podpisał ;-)

Ale fakt widać że na szkoleniu zorganizowanym przez Merck albo inną GSK uważnie słuchałeś jak obrażać rodziców którzy chcą waszych szczepionek, jak łgać że szczepienia są cudem medycyny i tylko dzięki nim żyjemy, że to postęp a przeciwnicy to średniowiecze, zakute łby :-) rób tak dalej a będzie jeszcze więcej a Ty dostaniesz po łbie za marną realizaccję targetu sprzedażowego i nie będzie nagród ;-)

Najpierw pokaż swoje przypominające dawki szczepionek, tężec co roku dla grupy wysokiego ryzyka lekarzy? Grypa co roku? Brydzia apeluje. Wszystkie inne profilaktycznie dawki przypominające? Oj nie ma? Pewnie roztargnienie pana dochtóra ;-)

Wiesz jak twoi koledzy z CDC robili testy które miały potwierdzić brak szkodliwości wpływu Thiomersalu na ludzki organizm? Testem płatkowym! :D szkoda że nie postawili Thiomersalu w fiolce obok grupy kontrolnej i na tej podstawie nie ogłosili że ten związek jest całkowicie bezpieczny dla dzieci.

Wiesz że w Stanach i pewnie za chwilę i u nas namawia się matki w ciąży do szczepień a w przyszłości będą chcieli szczepić płody z łonie matki?? To też jest ten postęp i XXI wiek? Nie rozśmieszaj mnie. Jesteś tylko trollem i taka masz robotę a nie inna, ja to rozumiem, pecunia non olet.

Edytowane przez thrak

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

W końcu..

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Nie rozumiesz głębi problemu. Przecież oni robią to ze względów ideowych i religijnych.

To Twoja opinia. Kasa jest w równym stopniu, o ile nie większym, czynnikiem motywującym. Edytowane przez TomekL3

W końcu skończy się histeria antyszczepionkowa.

W końcu mogłoby być jak na tzw. zachodzie, dobrowolne szczepienia, odszkodowania za powikłania, sądy szczepionkowe jak w Stanach a nie kolonia amerykańska na prawach niewolniczych.

W Zachodniopomorskim panuje straszna epidemia grypy.

U Małżonki w pracy spośród 15 osób tylko dwie osoby zdrowe.

Małżonka zaczyna się martwić. Na około same chechłaki a kilka osób na zwolnieniach lekarskich.

Firma od lat funduje pracownikom darmowe szczepienia przeciw grypie.

Owe dwie osoby zdrowe nie poddały się szczepieniom.

Może szczepiących się pozbawić opieki medycznej...?

W Zachodniopomorskim panuje straszna epidemia grypy.

Małżonka zaczyna się martwić. Na około same chechłaki a kilka osób na zwolnieniach lekarskich.

Może szczepiących się pozbawić opieki medycznej...?

Ten drugi rzut grypy świetny trzeba przyznać, położyło masę ludzi, przygotowali dobrego wirusa w tym roku. Mnie coś próbowało łamać ale 20 000 jedn. Wit D3 do tego szoty z kwasu L-askorbinowego i tylko lekkie pokasływanie i takie tam, u mojego Młodego tylko 1 dniowa gorączka i kaszelek, następnego dnia wstał już z 36,6 :-)

Ale fakt ci którzy się szczepili od grypy i zachorowali nie powinni łazić po przychodniach i za nasze podatki się leczyć, bo przecież mieli nie chorować ;-)

W końcu mogłoby być jak na tzw. zachodzie, dobrowolne szczepienia, odszkodowania za powikłania, sądy szczepionkowe jak w Stanach

Wyssane z palca.

Wyssane z palca.

Wiem że masz taką robotę i płacą Ci za tzw. dezinformację ale tutaj nie zdziałasz wiele. Co roku tzw. sąd d/s szczepień przyznaje miliony dolarów odszkodowań za powikłania poszczepienne w Stanach. Na ten przykład:

Vaccine Injury Compensation Program

Ukryta Zawartość

"W sądzie ds. szczepień rolę obrońcy pełni Departament Zdrowia i Opieki Społecznej Stanów Zjednoczonych (ang. United States Department of Health and Human Services), a funkcję doradczą pełnią prawnicy Departamentu Sprawiedliwości Stanów Zjednoczonych (ang. United States Department of Justice)."

Szukanie i czytanie nie boli...

Zamiast L-askorbinowego spróbuj askorbinianu sodu, nie zakwasza organizmu.

To jest to co chociażby już u sąsiada Niemca można kupić w formie zastrzyków w aptece?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez thrak

Tak, kupisz w necie.

ASKORBINIAN SODU SPOŻYWCZY 1kg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez TomekL3

Co roku tzw. sąd d/s szczepień przyznaje miliony dolarów odszkodowań za powikłania poszczepienne w Stanach. Na ten przykład:

Ile z tego jest załatwione ugodowo? Adwokaci "poszkodowanych" znają swoją profesję, a firmy farmaceutyczne wolą płacić dla świętego spokoju. Ciekawe, ile z tego biorą "sędziowie" ;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wyjątek z ostatniego linku:

"Departament Zdrowia i Opieki Społecznej, choć utrzymuje, że „nigdy nie potwierdził, w żadnym przypadku, że autyzm został spowodowany przez szczepienie”, wciąż refunduje terapie autyzmu, takie jak stosowana analiza behawioralna, ramach programu odszkodowań za powikłania poszczepienne."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ile z tego jest załatwione ugodowo? Adwokaci "poszkodowanych" znają swoją profesję, a firmy farmaceutyczne wolą płacić dla świętego spokoju. Ciekawe, ile z tego biorą "sędziowie" ;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wyjątek z ostatniego linku:

"Departament Zdrowia i Opieki Społecznej, choć utrzymuje, że „nigdy nie potwierdził, w żadnym przypadku, że autyzm został spowodowany przez szczepienie”, wciąż refunduje terapie autyzmu, takie jak stosowana analiza behawioralna, ramach programu odszkodowań za powikłania poszczepienne."

Nieważne - jak powiedział Pułkownik Kwiatkowski ;-) ważne że jest sąd szczepionkowy i przyznaje miliony $ odszkodowań, bo dokładnie wiedzą że to gó..o powoduje uszkodzenia dzieciaków i autyzm tylko tworząc taki twór nie biorą tego na siebie ale wypłacają żeby motłoch cicho siedział i brał dalej w kanał szpryce.

U nas jest nic i kary a autystycznych dzieciaków przybywa, nie wspominając o niemowlakach z chorobami starczymi, glejakami i całą masą "cudów medycyny"...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez thrak

ważne że jest sąd szczepionkowy i przyznaje miliony $ odszkodowań, bo dokładnie wiedzą że

Nic nie wiedzą, juz Ci wyjaśniałem.

Sąd nie ustala prawdy materialnej. To tak, jakbyś zawyrokował, że Słońce krąży wokół Ziemi.

Czy znasz jakieś wyroki z kodeksu karnego? Powinny już być, skoro Twoim zdaniem firmy farmaceutyczne i lekarze świadomie zabijają pacjentów.

autystycznych dzieciaków przybywa,

Z zupelnie innych powodów (jeśli to w ogóle prawda).

Ukryta Zawartość

całą masą "cudów medycyny".

Statystyka. Żądasz cudów, nieśmiertelności i 100% skuteczności każdego lekarstwa? Mrzonki.

Poczytaj ulotki, dołączane do lekarstw - 1/1.000 albo 1/10.000 może być groźny. Nie chcesz, nie zażywaj.

Na zwykłą operację chirurgiczną też nie pójdziesz, bo jest ryzyko?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez toptwenty

Co roku tzw. sąd d/s szczepień przyznaje miliony dolarów odszkodowań za powikłania poszczepienne w Stanach. Na ten przykład:

Vaccine Injury Compensation Program

Ukryta Zawartość

"W sądzie ds. szczepień rolę obrońcy pełni Departament Zdrowia i Opieki Społecznej Stanów Zjednoczonych (ang. United States Department of Health and Human Services), a funkcję doradczą pełnią prawnicy Departamentu Sprawiedliwości Stanów Zjednoczonych (ang. United States Department of Justice)."

Szukanie i czytanie nie boli...

Ale już próba zrozumienia tego co się przeczytało w Twoim przypadku tak. Chyba że jesteś zwyczajnym pospolitym kłamcą.

Sprawa z ww. programem jest bardzo prosta. Szczepionki tak jak każdy lek i każda metoda leczenia mają swoje skutki uboczne, więc praktyczni Amerykanie jak zawsze w przypadku istnienia jakiegokolwiek ryzyka wprowadzają jakąś formę ubezpieczenia od niego.

HRSA jasno mówi, że program jest po to aby szczepienia wspierać:

"Vaccines save lives by preventing disease

In fact, the Centers for Disease Control and Prevention (CDC) named

immunizations as one of the ten most important public health

achievements of the 20th century.

Most people who get vaccines have no serious problems, but like any

medicine, they can cause side effects - most of which are rare and mild.

In very rare cases, a vaccine can cause a serious problem, such as a

severe allergic reaction.

In those instances, the National Vaccine Injury Compensation Program

(VICP) provides individuals with an opportunity to file a petition or claim for

financial compensation."

Całość do przeczytania tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) FAQ/vicpfactsheet.pdf

Ryzyko jest niewielkie a jedna przyznana rekompensata przypada na milion podanych szczepionek:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) data/

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Napiszę wprost, najwyżej dostanę bana.

Trzeba być potężnie j**niętym, żeby namawiać ludzi do nieszczepienia dzieci.

Gdzie jest poczucie odpowiedzialności? A jak dziecko rzeczywiście zachoruje?

Czy jeden z drugim weźmie na siebie odpowiedzialność?

Ja rozumiem, że można robić różne debilne rzeczy, ale tak długo, jak robi się to na własne konto. Namawianie do tego innych jest dla mnie skrajną nieodpowiedzialnością i uważam, że powinna być możliwość ścigania takich osób przez poszkodowanych w wyniku stosowania się do ich porad.

Jestem Europejczykiem.

Gość A&T

(Konto usunięte)

Trzeba być potężnie j**niętym, żeby namawiać ludzi do

szczepienia gdy jest tyle przykładów by tego nie robić. Kilka postów wyżej.

Chemtrails, GMO i toksyny farmaceutyczne zostaną usunięte z ludzkiego doświadczenia.

7 najbardziej niebezpiecznych szczepionek

GARDASIL – SZCZEPIONKA PRZECIWKO HPV

BIOTHRAX – SZCZEPIONKA NA WĄGLIK

MMR II – SZCZEPIONKA PRZECIWKO ŚWINCE, ODRZE I RÓŻYCZCE

SZCZEPIONKA NA ŚWIŃSKĄ GRYPĘ

SZCZEPIONKA NA CHOROBĘ HEINEGO-MEDINY

FLULAVAL – SZCZEPIONKA NA GRYPĘ

SZCZEPIONKA NA ROTAWIRUSY

Całość

https://onalubi.pl/szczepienia/7-najbardziej-niebezpiecznych-szczepionek/

http://naturalnews.com/2016-12-14-the-7-most-dangerous-vaccines-injected-into-humans-and-exactly-why-they-cause-more-harm-than-good.html

Szczepionki tak jak każdy lek

Szczepionka nie jest lekiem.

Namawianie do tego innych jest dla mnie skrajną nieodpowiedzialnością i uważam, że powinna być możliwość ścigania takich osób
To samo dotyczy przymusu szczepień, który w naszym kraju ma miejsce.

Ale już próba zrozumienia tego co się przeczytało w Twoim przypadku tak. Chyba że jesteś zwyczajnym pospolitym kłamcą.

Sprawa z ww. programem jest bardzo prosta. Szczepionki tak jak każdy lek i każda metoda leczenia mają swoje skutki uboczne, więc praktyczni Amerykanie jak zawsze w przypadku istnienia jakiegokolwiek ryzyka wprowadzają jakąś formę ubezpieczenia od niego.

HRSA jasno mówi, że program jest po to aby szczepienia wspierać:

"Vaccines save lives by preventing disease

In fact, the Centers for Disease Control and Prevention (CDC) named

immunizations as one of the ten most important public health

achievements of the 20th century.

Most people who get vaccines have no serious problems, but like any

medicine, they can cause side effects - most of which are rare and mild.

In very rare cases, a vaccine can cause a serious problem, such as a

severe allergic reaction.

In those instances, the National Vaccine Injury Compensation Program

(VICP) provides individuals with an opportunity to file a petition or claim for

financial compensation."

Całość do przeczytania tu:

Ukryta Zawartość

Ryzyko jest niewielkie a jedna przyznana rekompensata przypada na milion podanych szczepionek:

Ukryta Zawartość

Tak tak a szczepienia sa po to żeby wspierać zdrowie obywateli... A co mieli napisać? Że stworzyli sobie taki sąd szczepionkowy żeby mieć dupochrona i z tego funduszu wypłacać kasę poszkodowanym? A McDonalds to restauracja, też tak sobie napisali i Ty w to wierzysz? ;-)

Szczepionka to nie lek, nie ma niczego leczyć, podawana jest zdrowym osobom pal licho gdyby tylko dorosłym, ale dzieciakom wciskając rzewne teksty ciemnym rodzicom że straszne choroby, śmiertelne i dziecko umrze bez tego, ta ospa wietrzna zabójcza, świnka w wieku dziecięcym mordercza i ta zabójcza różyczka czy odra. No i wzw B iu noworodka, bo przecież za chwilę będzie miało stosunek z przygodna narkomanką prostytutką i się podzierga jeszcze w jakimś zapyziałym studio tatuażu gdzie tylko czyha na niego wzw B ;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Szczepionka nie podlega takim samym procedurom badawczym jak lek.

To właściwie preparat eksperymentalny, więc podawanie go dzieciom lub osobom dorosłym bez ich wyraźnej zgody jest karalne.

Szczepionka w ogóle nie jest lekiem.

Niczego nie leczy.

Równie dobrze można sobie wlać w organizm uszkodzone patogeny (zwane szczepionkami) wywołujące wszelkie możliwe choroby na Ziemi...

czemu jeszcze tego zwolennicy nie robią?

Powoli człowiek jest traktowany tak jak zwierzę hodowlane.

Nafaszerowane antybiotykami i szczepionkami zamiast zdrowego jedzenia i właściwego stylu życia...

Okazuje się, że przełomu w medycynie spowodowanego wynalezieniem szczepionek i masowym ich wprowadzeniem po prostu nie było. Kiedy PiSowska reforma oświaty zmieni program nauczania w tym zakresie?

Jestem Europejczykiem.

Nafaszerowane antybiotykami i szczepionkami zamiast zdrowego jedzenia i właściwego stylu życia..

Co ma jedno do drugiego?

Szczepionka nie podlega takim samym procedurom badawczym jak lek.

Nieprawda.

To właściwie preparat eksperymentalny

Nieprawda.

szczepienia sa po to żeby wspierać zdrowie obywateli.

Po to.

ale dzieciakom wciskając rzewne teksty ciemnym rodzicom że straszne choroby, śmiertelne i dziecko umrze

Nieuctwo graniczące ze zbrodnią - jeśli ludziw w to uwierzą.
Nieprawda.Nieprawda.Po to.Nieuctwo graniczące ze zbrodnią - jeśli ludziw w to uwierzą.
Sam się doucz w tym temacie.

Okazuje się, że przełomu w medycynie spowodowanego wynalezieniem szczepionek i masowym ich wprowadzeniem po prostu nie było. Kiedy PiSowska reforma oświaty zmieni program nauczania w tym zakresie?
Jak narazie większość epidemii występujących w erze szczepień została wywołana tymi szczepieniami, z hiszpanką włącznie.

Jak narazie większość epidemii występujących w erze szczepień została wywołana tymi szczepieniami, z hiszpanką włącznie.

A w erze przed szczepieniami? Na przykład dźuma i cholera? Jesteśmy potomkami tych, co przeżyli fale dżumy, cholery i grypy ( w tym hiszpanki).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ).pdf

Ukryta Zawartość

To inna bajka. Dżuma zniknęła po odkryciu antybiotyków, cholera nie jest zabójcza w erze nawadniania pozajelitowego (od czasów Dudricka), grypa u pacjenta bez obciążeń też raczej nie prowadzi do zgonu (znowu pod warunkiem dostępności wentylacji mechanicznej).

To żadne odkrycie, ale człowieka nie chorującego na choroby przewlekłe, ostra infekcja rzadko zabija, zwłaszcza przy dostępności współczesnej medycyny. Epidemie w krajach tzw. 3-go świata ciągle zbierają śmiertelne żniwo.

Aha, więc nie zanotowano "naturalnych" epidemii występujących wcześniej. Oznacza to, że szczepionki są skuteczne i spełniają swoje zadanie zapobiegając epidemiom.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.