Skocz do zawartości
IGNORED

Excel's Audio Nirvana - tylko winyl !

excel

Rekomendowane odpowiedzi

Brawo excelku. to może i grać zacznie ałdyjofilsko? :-))

Pozdrawiam jak zawsze. Włodek

- niestety - puściłem sobie Vaya Con Dios i te plastikowe, nieprzyjemne, niemiłe dla ucha dźwięki utwierdziły mnie w przekonaniu, że cd jest be :( - zaraz potem winyl i znowu jest miło :) - ale dvd się przydaje choćby po to żeby poczuć różnicę...pzdr.

excelvinyl winylmania blog szukaj

zaoszczędziłem przynajmniej stówę i kupię sobie winyle :)pzdr.

a mogę zapytać co masz w planach ? czy nie chcesz spalić niespodzianki ?

Ja ostatnio poluje na młodego Kossoffa z nagrania "Tons of Sobs" ale licytacje przekraczają mój założony budżet. Może następnym razem .

<br />a mogę zapytać co masz w planach ? czy nie chcesz spalić niespodzianki ?<br />
- przy kupnie winyli nie mam żadnych planów - po prostu przeglądam i jak zapałam, to kupuję ...chociaż podoba mi się Katie Melua - może gdzieś trafię....

- będę musiał się troszkę ograniczyć bo była skarga artysty:

Otrzymaliśmy następujące roszczenie dotyczące praw autorskich, związane z opublikowanym materiałem:

- i jeszcze jeden z ptakiem...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

- na razie grożą mi palcem :

Drogi uæytkowniku kaczka118:

Dostźp do nastźpuj±cego materia³u zosta³ przez nas wy³±czony w wyniku powiadomienia od osoby trzeciej (Jan Adam Laskowski) stwierdzaj±cego, æe dany materia³ narusza prawa:

Janusz Laskowski - Æó³ty jesienny li¶ę

Ukryta Zawartość

Uwaga: Powtarzaj±ce siź przypadki naruszania praw autorskich spowoduj± usuniźcie konta i wszystkich filmów wideo przes³anych na to konto. Aby temu zapobiec, usuń wszystkie filmy wideo, do których nie masz praw, a takæe nie przesy³aj kolejnych filmów, które naruszaj± prawa autorskie innych osób. Aby uzyskaę wiźcej informacji na temat zasad ochrony praw autorskich w serwisie YouTube, przeczytaj Porady dotycz±ce praw autorskich.

Je¶li który¶ z Twoich filmów zosta³ b³źdnie zidentyfikowany jako naruszaj±cy prawa, moæesz przes³aę roszczenie wzajemne. Informacje na ten temat znajdziesz w naszym Centrum pomocy.

Pamiźtaj, æe za z³oæenie nieprawdziwego zawiadomienia lub z³oæenie takiego zawiadomienia w z³ej wierze mog± grozię powaæne konsekwencje prawne.

Z powaæaniem,

— Zespó³ YouTube

Ukryta Zawartość

Zawsze masz, excelu drogi - wyjście z zaistniałej sytuacji. Te gamonie piszą do Ciebie w języku, który nie istnieje! A jeśli chodzi o ewentualną zrzutkę - z pięć płyt Ci przyślę :) pozdrawiam -Jacek

- ciekawostka - w ostatnim moim poście po prostu wkleiłem wiadomość e-mail od You Tuba i pojawił się ten klip Laskowskiego, bo w wiadomości był do niego link - jak sprawdziłem jest to link do archiwum YT - na mojej liście w YT film ten jest usunięty - z tego wynika, że ten klip można obejrzeć tylko w zakładce Analog ! - co dowodzi oczywiście wyższości analogu nad cyfrą :) - sądzę, że pan Janusz Laskowski, którego bardzo lubię i cenię za jego piosenki, tu nie zagląda....pzdr.

- ciekawostka - w ostatnim moim poście po prostu wkleiłem wiadomość e-mail od You Tuba i pojawił się ten klip Laskowskiego, bo w wiadomości był do niego link - jak sprawdziłem jest to link do archiwum YT - na mojej liście w YT film ten jest usunięty - z tego wynika, że ten klip można obejrzeć tylko w zakładce Analog ! - co dowodzi oczywiście wyższości analogu nad cyfrą :) -

Excel ... nie pier**l !!!

Zmień sprzęt jak ci radziłem ... posłuchaj cyfry ... i wtedy pogadamy. Jestes onanista analogowym ... bez szerszych horyzontów. MF-100 ... ja pier**lę ... !!!

Pozdro

Muszę przewietrzyć mój system…

Excel ... nie pier**l !!!

Zmień sprzęt jak ci radziłem ... posłuchaj cyfry ... i wtedy pogadamy. Jestes onanista analogowym ... bez szerszych horyzontów. MF-100 ... ja pier**lę ... !!!

Pozdro

pmcomp ... od pier**l....się !!!

To Ty zmień sprzęt ... posłuchaj analogu ... i wtedy pogadamy. Jestes onanista cyfrowym ... bez szerszych horyzontów. cyfrowa płyta cd... ja pier**lę ... !!!

Pozdro

pmcomp ... od pier**l....się !!!

To Ty zmień sprzęt ... posłuchaj analogu ... i wtedy pogadamy. Jestes onanista cyfrowym ... bez szerszych horyzontów. cyfrowa płyta cd... ja pier**lę ... !!!

Pozdro

Nie jestem onanistą cyfrowym. Nie mam konskich klapek na oczach, a raczej na uszach jak ty. Słucham MUZYKI ... zarówno z analogu jak i z cyfry, ostatnio nawet więcej z analogu ale takich pierdół, bzdur i kłamstw jak ty nie wypisuję.

Sprzetu zmieniać nie będę, to raczej rada dla Ciebie, nie raz Ci to już pisałem.

Słuchaj sobie tego swojego analogu tylko nie wypisuj bzdur bo mnie do szewskiej pasji doprowadzasz. A juz twój ostatni wpis do którego sie wczesniej odniosłem jest szczytem debilizmu i nieodpowiedzialności.

Pozdro

excel nie zniżaj się do poziomu przedmówcy, na takie posty po prostu się nie odpowiada :)

- no tak, ale z drugiej strony milczenie i brak reakcji jest przyzwoleniem na zło i chamstwo - dlatego postanowiłem mu odpowiedzieć językiem dla niego zrozumiałym.....

pmcomp - jeśli nie możesz sobie poradzić z patologia excela, to może skorzystaj z możliwości programowych i odznacz jego wpisy jako ignorowane. Zrób to dla siebie, ponieważ przestajesz nad sobą panować i Twoje wpisy staja się personalnie napastliwe i grubiańskie. Zmieniasz przez to własny wizerunek z człowieka kulturalnego na chama.

W.

Z drugiej strony czasem trudno nie zareagować na taką ilość głupot, kłamstw i absurdów jakie excel wypisuje!

I cytując samego excela...."no tak, ale z drugiej strony milczenie i brak reakcji jest przyzwoleniem"....tym razem na mega głupotę, zakłamanie i ignorancję! Kultura jest jak najbardziej potrzebna ale w ramach podobnych poziomów percepcji adwersarzy jak i rozumienia przez nich zagadnień.

W sytuacji gry trafiamy na mur betonu niezrozumienia i niemożność nawiązania sensownej komunikacji należy szukać skutecznego rozwiązania bo najwyraźniej język komunikacji jest niewłaściwy.

To jest tak kolego vlado jakbyś w nocy w ciemnej ulicy dzielnicy o złej sławie trafił na pijanego pacjenta i próbował elokwentnym, górnolotnym językiem wytłumaczyć mu ...aby łaskawie trzymał ręce przy sobie ponieważ narusza twoją nietykalność oraz zakłóca miły dla twej duszy stan rozmyślań i rozważań natury egzystencjalnej....finał będzie taki, że nie osiągniesz zamierzonego celu i jeszcze zwiększasz szanse oberwania po głowie!

Natomiast użycie odpowiedniego, zrozumiałego dla owego pacjenta słownictwa znacznie zwiększa szanse na zrozumienie wzajemnych intencji.

No niestety tak to jest na tym świecie że 2 przedmioty jak i podmioty muszą komunikować się tym samym językiem!!

Dotyczy do komputerów, sprzętów audio, sprzętów pomiarowych, zwierząt i również ludzi.

pmcomp - jeśli nie możesz sobie poradzić z patologia excela, to może skorzystaj z możliwości programowych i odznacz jego wpisy jako ignorowane. Zrób to dla siebie, ponieważ przestajesz nad sobą panować i Twoje wpisy staja się personalnie napastliwe i grubiańskie. Zmieniasz przez to własny wizerunek z człowieka kulturalnego na chama.

W.

No cóż ... pewnie masz rację. Jesli kogoś uraziłem ... przepraszam. Po prostu nie znosze głupoty.

Pozdro

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Z drugiej strony czasem trudno nie zareagować na taką ilość głupot, kłamstw i absurdów jakie excel wypisuje!

Gdybyś dodał do tego "moim zdaniem", to miałoby to pozory kultury. A tak jest to bufonada wszechwiedzącego, który uważa, ze ma zawsze rację.

Gdybyś dodał do tego "moim zdaniem", to miałoby to pozory kultury. A tak jest to bufonada wszechwiedzącego, który uważa, ze ma zawsze rację.

Do ciebie i tak mi daleko. Przed twoim zasobem wiedzy totalnej i absolutnej nic tylko chylić czoła.

To jest tak kolego vlado jakbyś w nocy w ciemnej ulicy dzielnicy o złej sławie trafił na pijanego pacjenta i próbował elokwentnym, górnolotnym językiem wytłumaczyć mu

Jest jedno ale, kolego sly30, co człowiek w moim wieku i mojego pokroju robiłby w tm tak sugestywnie przez Ciebie opisanym miejscu?

Myślę, że gdybym tam dostał po głowie, to wyłącznie na własne życzenie:-)

Nie bronię tez wygłaszanych przez excela, ale to zrozumiałe. Jednak excel pisze w większości we własnym wątku, w którym każdy znający gospodarza powinien się takich fanaberii spodziewać.

Będąc gościem w Jego wątku należy chyba zachować choć podstawową kulturę i nie używać słów wulgarnych w stosunku do nawet bzdurnych wypowiedzi gospodarza.

Pozdrawiam serdecznie. W.

Wszyscy macie , Panowie - po troszę racji. Myślę, że excela wystarczy nie czytać i - spoko!:) Ja - z przyjemnością tu zaglądam.

I jeszcze jedno, coby wyciszyć i pogodzić... :) czemu Katie Melua jest na stoisku "jazz" ? Wie ktoś ? Miło pozdrawiam - Jacek

Gość rydz

(Konto usunięte)

O!jesteś Jacku,ładnie to tak? ja napitki szykuję,znoszę na stolik,zaglądam tu,a Ty zaliczasz zwałkę!? o 21 z kawałkiem!? :))

Jak się czujemy dzisiaj? :)

Pozdrawiam.

Excelu rób swoje,zapodaj cosik jeszcze z Bluesa.

Na twoich filmikach gra super w porównaniu z wieloma innymi na Youtube!

Pozdrawiam.

O!jesteś Jacku,ładnie to tak? ja napitki szykuję,znoszę na stolik,

Krzychu montujesz z jackiem wirtualną imprezkę? :-) Walnijcie kolejkę za moje zrufko, bo ja po ostatniej myszowatej mam przesyt:-((

Pozdrawiam. Włodek.

No tośmy się nie dogadali ...:) przecież to u mnie stół naszykowany stoi ! Wszystko przez te pomylone godziny... A Fleetwood Mac - już się kręci. Pozdrawiam .

<br />Nie jestem onanistą <br />
- ok. - to nie nasza sprawa :)

- podoba mi się ten kawałek po francusku - nagranie może nie idealne , ale ujdzie...

Ukryta Zawartość

Acker Bilk in Holland - podwójny album - tym razem ktoś z zespołu pogrywa na fortepianie...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.