Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  92 członków

Klub Hyuna Kim
IGNORED

Hyuna Kim artystka wszech czasów. - KLUB MIŁOŚNIKÓW

Rekomendowane odpowiedzi

ja o samej urodzie a Ty

Napisałem stosowną treść dotyczącą stricte urody.

Odczyt takiej cechy jak uroda jest niezwykle subiektywny, dlatego trudno oprzeć się na ocenie jednostkowej.

Odczyt takiej cechy jak uroda jest niezwykle subiektywny, dlatego trudno oprzeć się na ocenie jednostkowej.

ano jasne że subiektywny, zrób sondę... co ja mówię, przecież sonda trwa już 175 stron i na palcach jednej ręki można policzyć pozytywne wpisy nt. urody "bożyszcza" 747.

ano nie ty sam, ale wpisujesz się z jak ulał w stan emocjonalny nastoletnich umysłów.

ciągle w swoich odpowiedziach ze mną mylisz urodę z pracą "artystki"

Edytowane przez witek_z

wpisujesz się z jak ulał w stan emocjonalny nastoletnich umysłów.

Witek, bardzo proszę, to poważny temat, świat anglosaski jednak na kulturę masową przeznacza spore środki, pilnuje swej dominacji, to rodzaj terroru, nikomu ponad nich nie wolno się wybić, na zasadzie wyżej czterech liter nie podskoczysz i teraz Gangnam Style mega hit z Hyuną jako promotorką na koreański rynek, obrócił całe to towarzystwo do wiatru, no nie każ mi się Ciebie prosić, by uznać to za wydarzenie dotąd nie znane w historii, interweniował Obama, zaprosił do Białego Domu na koncert, wykupiono prawa do artysty PSY i megahitu, na prawdę bądź łaskaw dostrzec że coś się jednak stało, a elementem łącznikowym tego wszystkiego jest Hyuneńko, boskiej urody dziewczę do tego słodkie i niezwykle życzliwie usposobione - nie widzisz tego, czy tylko ja sam to widzę ...???

13102851_1150298641683407_4156731802913390598_n.jpg?oh=e01808923e4a14aa0e1603c01687534f&oe=57A0825D

Smutna zaszczuta Hyuna, każdy coś od niej chce, o ona chciałaby mieć normalne swoje życie...

13096337_1152326294813975_2059290590308562120_n.jpg?oh=e6497af1072af00d3483c44b926ece08&oe=57E51C57

Jak pięknie wygląda bez celebry, naturalnie swobodnie na luzie będąc sobą..

Kilkakrotnie na Discovery, Planet czy innym kanale tematycznym (nie pamiętam) widziałem film dokumentalny o przemyśle fonograficznym lat 80-tych, po obejrzeniu miało się wrażenie że artyści to pionki, to mięso armatnie dla realizacji celów (pieniądze) grubych "ryb".

Tylko jazz i klasyka opiera się tym "rybom", disco nie jest poważnie traktowane.

Zapewne córki Obamy lubią disco i dlatego taka akcja a Ty jak zwykle źle interpretujesz wydarzenia.

Niedługo zapewne Hyuna będzie występować na scenie La Scali albo w naszym narodowym - opanuj się.

opanuj się.

Witek, to co się stało już się nie odstanie, ten osiągnięty sukces trwa, nie ma popularniejszego hitu, zapominasz o ludzkich ambicjach a one są wręcz nieskończone szczególnie w branży publicznej, przecież każdy pragnie stać na piedestale..a stoi kto..Koreańcy a tam Hyuneczka i tyle, można drzeć koty, na nic, hit to hit, nikt nie wystrugał lepszego..co za pech.

Obejrzyj sobie Gangnam Style, a następnie jeden tylko wybrany utwór pop anglosaski, wg Ciebie najlepszy, dostrzeżesz wtedy różnicę, polegać ona będzie na wyczuciu celowości zaangażowania, czysty talent PSY/Hyuna, na przeciw tak jak piszesz brudnemu przemysłowi muzycznemu potęg polityczno-wojskowych, widać jak na dłoni, jak owi artyści "bawią się" śpiewając czy występując, wyglądają na MV jakby za chwilę mieli umrzeć..ta niekłamana radość istnienia i energia artystów z Korei była tu połową sukcesu, oczywiście nie było by go bez aranżacji, która po prostu trafiła właściwie w emocje odbiorców, lecz sama nie nakręciłaby takiego show, musiały zaistnieć wszystkie elementy, w tym estetyczne żeńskie.

Obejrzyj sobie Gangnam Style,

Do czego ty namawiasz!!!?

Przecież to tandetne guano!!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ja mam długi łikend dopiero od czwartku(dzień zwycięstwa).

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Witek, to co się stało już się nie odstanie, ten osiągnięty sukces trwa, nie ma popularniejszego hitu, zapominasz o ludzkich ambicjach a one są wręcz nieskończone szczególnie w branży publicznej, przecież każdy pragnie stać na piedestale..a stoi kto..Koreańcy a tam Hyuneczka i tyle, można drzeć koty, na nic, hit to hit, nikt nie wystrugał lepszego..co za pech.

jaja sobie robisz już 175 stron

http://www.rollingstone.com/music/lists/500-greatest-albums-of-all-time-20120531

jaja

Mylisz się jeśli myślisz że nie studiowałem tych klasyfikacji, nawet mam prywatnie album nr 1, stare dobre mono...

Hyuna, "Red" - Rolling Stone

5 maja

Co wydarzy się 5 go maja..?

Historii nie znasz. Niektórzy obchodzą wtedy dzień wyzwolenia.

myślisz że nie studiowałem tych klasyfikacji

i co, znalazłeś tam te swoje bożyszcze? - będziesz musiał zmienić tytuł tego tematu.

te swoje bożyszcze

To nie żadne bożyszcze, tylko wyjątkowa osoba, z zaprogramowanym losem do odnoszenia sukcesów, taki chodzący ideał.

Przyszłość nie istnieje naprawdę

Świat nie istnieje, mówił w Wejściu Smoka Śp Bruce Lee.

Czyli przeciwieństwo 747...

Dobre, jednak jest odwrotnie i dobrze to wiesz i każdy..

Muls już napisał z resztą dawno, że jest taka jak ja..

Nie, 747, nie jesteś totalnym beztalęciem...

Hyuna na poziome duchowym, nieuświadomionym, stanowi jedność z osobą, która jej jest przeznaczona na tym planie ziemskim..

Nie

20101023_Asia_Song_Festival_288229.jpg20101023_Asia_Song_Festival_2811329.jpg

CO3w56tWoAAIuEx.jpg

CO3w5t0WcAAKa26.jpg

tumblr_nlko98skXN1rt6zwvo3_1280.jpg

tumblr_nltmniUtZK1rt6zwvo1_1280.jpg

tumblr_nliadcTAnz1rt6zwvo3_1280.jpg

tumblr_nt4huf4tLp1squtfno1_1280.jpg

original.jpg

tumblr_o17l9k2htW1v37qybo6_500.png

tumblr_o29q8w5t5P1uwqwumo3_1280.jpg

12930837_195772304142533_1760755200_n.jpg?ig_cache_key=MTIyNzQ2MTIyMTM3NDYyMDg0Nw%3D%3D.2

tumblr_o6gw2gjcVV1r0g613o1_400.gif

tumblr_o3kfoz5fem1s92kjno1_500.png

11899775_871554782930146_3734626291978189558_n.png?w=687

11863394_871588902926734_3122722683079862425_n.png

11896078_871588972926727_8252876581579234093_n.png?w=687

tumblr_ntqx77KDM71squtfno4_r1_1280.jpg

12716577_234997233500878_519998971_n.jpg?ig_cache_key=MTE4NTUzMTU0NDk3MjE5MzMzNg%3D%3D.2.l

8789b02agw1ev5zjpipxzj20zk0npjx5.jpg

622.jpg

680714243.jpg?1351754722&Expires=1462403739&Signature=kRpAcsMfXNvpTgIHXGB2vQE0pw0OcMDKE2HDWquqWh-1qkdrkIdWyIS2VbYmEwrRcTABgnip448erUPz03G1EvV7lZWv9ubBGKGqh8DckAVTr76ynOwCUtjrneaq92zsdpXuQkXqzJ10lXjRfJPrMEGYB1bw3cpprKRkcV0GBOY_&Key-Pair-Id=APKAIYVGSUJFNRFZBBTA

RFFD50136C0631C2F5C3BFC6706C13A5E.jpg

Edytowane przez 747

To nie żadne bożyszcze, tylko wyjątkowa osoba, z zaprogramowanym losem do odnoszenia sukcesów, taki chodzący ideał.

jak nie jak tak.

Czy w ogóle dopuszczasz do swojej świadomości że za chwilkę zainteresujesz się innym artystą i z takim samym pietyzmem będziesz realizował następną misję wychwalania pod niebiosa całkiem przeciętnych możliwości tegoż?

To wyłącznie Twoja subiektywna projekcja, a dziewczątko jest jedynie tworem medialnym swego kręgu kulturowego. Niczym poza tym. Jej wyjątkowość w Polsce? Przesadziłem - na tym forum, to właśnie Ty ze swą fiksacja na jej punkcie :-))

W.

dziewczątko jest jedynie tworem medialnym swego kręgu kulturowego

No to zobaczymy, kiedy owe odejdzie na zasłużoną emeryturę, jej następczynie..

Odszedł Michael Jackson, jakoś nie ma kolejki kandydatów w to miejsce..nie ma tłumu..nie ma nikogo..i tak już zostanie.

Ludzie generalnie posiadają jakieś cechy, powiedzmy, wszystkie cechy, nie jest trudnym zadaniem określenie czy dana jednostka ma ich mniej czy więcej, potrzebnych w danej aktywności, właśnie nie mamy osoby z zespołem cech Michaela Jacksona, którymi czarował publiczność przez lata, a jak daleko nam do pojawienia się człowieka, który czyniłby to jeszcze skuteczniej, z jeszcze większymi osiągami..., z Hyuną jest tak samo, po prostu trudno sobie wyobrazić, osobą która może być jeszcze piękniejsza, jeszcze bardziej elastyczna w poruszaniu się po scenie, przy jeszcze mocniej zaznaczonych wszelkich pozytywnych właściwościach osobowości, na dziś wydaje się to mało prawdopodobne.

Wystarczy zwykłe doświadczenie tzw życiowe, aby to wiedzieć, czy być niemal pewnym, ja jestem pewny całkowicie sytuacji, że absolutnie wybitne jednostki, są nie do zastąpienia, do dziś nie ma nowego Brucea Lee, czy Mas Oyamy, o Musashi Miyamoto nie wspominając..

Odejdzie Arnold Schwarzenegger czy Sylwester Stallone, będzie tak samo...

W innych kategoriach osób jest tak samo, gdyby żył Piłsudski Hitler nie zaatakował by Polski 1939 roku..są do odczytania takie treści..

Tak to już jest w przyrodzie, której wszyscy jesteśmy częścią.

Hyuna jest po prostu osobą wyjątkową, lecz nie takim takim tam sobie wyjątkiem jakich wiele wokół, jest absolutnym wyjątkiem wśród wyjątków, dobrze to widać na fotografiach, kiedy obok znajdują się inne gwiazdy, również anglosaskie, deklasuje je już tylko spojrzeniem, co dopiero pisać o wszystkim innym..

Ja nie stworzyłem Hyuny, uczynił to Bóg, na nic więc mój adres jako właściwy do wszelkich uwag na jej temat, są jej materiały w servisie YT, tam komentarze zwolenników i przeciwników, wystarczy się zaznajomić, a uwagi tu przytaczane stracą moc i aktualność.

gdyby nie szalona misja kolegi 747 nie zdawałbym sobie pewno faktu, iż taka "gwiozda" w ogóle istnieje :)

a krucjata naszego kompana doprowadziła do tego, iż może i miła osóbka, jaką pewno jest hujnia jawi mi się teraz jako pajac w tancbudzie

za chwilkę zainteresujesz się innym artystą

Nie interesują mnie artyści, interesuje mnie sposób w jaki osiąga się sukces w życiu, lecz nie jakiś tam sukces, lecz taki, dzięki któremu jest się nr 1, do tego pozostaje się nim już na zawsze w sposób trwały.

naszego kompana

Kolega wiecznie niezadowolony, przecież zrezygnowałem z uczestnictwa w Waszych tematach na temat KOD, życiu pod pręgierzem Prezesa, czy dotyczącym obrzucania Prezydenta..jeszcze mało, macie kłopot z stosowaniem demokracji, z zdolnością do zachowań społecznych.

dobrowolnie?

Dobrowolnie i samodzielnie.

Jeśli piszę, że kończę aktywność w danym temacie, to chyba jest oczywiste że dobrowolnie.

Nie interesuje mnie polityka, pisałem tylko w tego typu tematach z uwagi na dostrzeżone tam kłamstwa i manipulacje innych osób, dałem im do zrozumienia że mijają się z rzeczywistością, musiało wprawdzie upłynąć kilka lat aby się sami o tym przekonali, ale cóż tacy są ludzie.

Uważałem, że osobiście mnie to uwiarygodni i na zasadzie podobieństw osoby z świata hi end nie będą jałowo podważać przekazu, który jako pomoc w odpowiednich miejscach na forum jest przez moją osobę udzielana.

Jednak górę bierze przeświadczenie o własnej nieomylności i uczestnicy zakładek tematycznych hi end potrzebują błądzenia zamiast wiedzy, z prostego oczywistego powodu, owe błąkanie się po przedmiocie audio jest treścią i sensem ich egzystencji, więc nikt z nich nie potrzebuje wyjaśnienia, wygląda wręcz na to, że cenione są jako wartościowsze informacje jeszcze bardziej gmatwające stan rzeczy, czy wprost mylne.

Takie mamy społeczeństwo, ludzie nie są ani dobrzy ani źli, po prostu są gatunkiem, to w procesie szeroko rozumianej edukacji, pod naciskiem wszystkich jej okoliczności stają się takimi jakimi są, jak można żywić pretensje, skoro już tylko najlepsze polskie uniwersytety zajmują w rankingach miejsca w piątej setce, co dopiero pomniejsze uczelnie, niższe szczeble, to nawet strach wspominać, gdyż to dysfunkcjonalne siedlisko wszelkich patologii i plag.

Reprezentacja osobowa na forum, potwierdza wszelkie głębsze zależności, jeśli osoba nie posiada wewnętrznej autodyscypliny i wewnętrznego porządku aksjomatycznego, wydaje się niezwykle trudną w komunikacji, jeśli w ogóle można często tak nazwać wymianę informacji między użytkownikami forum.

ja na temat kodu tez się nie wypowiadam

Zapomniałeś uzasadnić.

Edytowane przez 747
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.