Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  92 członków

Klub Hyuna Kim
IGNORED

Hyuna Kim artystka wszech czasów. - KLUB MIŁOŚNIKÓW

Rekomendowane odpowiedzi

Szub, słyszałem tą opinię, niestety nie dane było mi tego stwierdzić empirycznie(doświadczenia sprzed osiągnięcia pełnoletności uważam za niebyłe:))

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

20111021_Kyunghee_University_Peace_Concert_28329%7E0.jpg

20111021_Kyunghee_University_Peace_Concert_283329.jpg

20111021_Kyunghee_University_Peace_Concert_283429.jpg

20111021_Kyunghee_University_Peace_Concert_28429%7E0.jpg

20111021_Kyunghee_University_Peace_Concert_28629%7E0.jpg

20111021_Kyunghee_University_Peace_Concert_28729%7E0.jpg

20110930_Hanyang_university_281029.jpg

20110930_Hanyang_university_281129.jpg

20110930_Hanyang_university_281229.jpg

20110930_Hanyang_university_281429.jpg

20110930_Hanyang_university_281529.jpg

20110930_Hanyang_university_281629.jpg

20110930_Hanyang_university_281729.jpg

Ja się bawię, mruczę sobie pod nosem najnowszy przebój Hyuny, lal lal la la lal lal la la ........

20110930_Hanyang_university_283929%7E0.jpg

20110930_Hanyang_university_284329%7E0.jpg

20110930_Hanyang_university_28629.jpg

20110930_Hanyang_university_28729.jpg

20110930_Hanyang_university_283429.jpg

20110930_Hanyang_university_282529.jpg

20110930_Hanyang_university_282229.jpg

747 - bardzo ciekawie sobie to wykombinowałeś pod lansowaniem postaci laleczki z korei przemycasz ciekawe tezy. Lecz temat powoli staje się oklepany poprzez to że ciągle nie dodajesz nic od siebie co mogłoby nas naprowadzić z kim tak naprawdę mamy do czynienia.

Ciekawy wątek o edukacji ? na poprzedniej stronie. Napisz coś o Sobie może łatwiej nam będzie zrozumieć jaka "w tym szaleństwie jest metoda"?

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Czasem warto się zatrzymać i pokonwersować, z takimi jak Ty Risto, można doznawać nawet rozkoszy intelektualnej to czyniąc.

I plusik za "konwersację" , czyli wyrażeń której podstawą nie musi być sens logiczny , i nie muszą być uzasadnione . Z definicji i w praktyce zakładając że jesteś przykładem. Gorzej gdybyś napisał dyskusja, choć tylko wtedy można mówić o rozkoszy intelektualnej, a tak nie bardzo wiem o czym piszesz . Poza zlepkiem odchyleń i wypaczeń osobowości /podejrzewam zwykłe zboczenie/ przelanej na słowa.

Admin blokuje mi dostęp do youtuba. Możesz podać linka do alternatywnego portalu?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jest noc, dlaczego Koledzy nie są teraz w lokalach nocnych?

Bo mam lokal nocny jak wyłączę światło

Edytowane przez climax99

Człowiek rozumny (homo sapiens) nie ma takich dylematów.

Tego typu dylematy, narzucają odpowiedzi, które następnie inni czytelnicy traktują jak źródło wiedzy, w efekcie zajmują się domniemaniami z kim tutaj mają do czynienia.

To i tak nie ma znaczenia. Ja czy też Ty to tylko emanacja Nas.

A ja dziś dla relaksu obejrzałem trzy teledyski.

Psy gangam style bez Hyuny

Psy najnowszy teledysk

oraz Psy gangam style ale z Hyuną

I mnie najbardziej podoba sie wersja z artystką, bardziej mnie przekonuje jak wersja samego rapera.

Niewątpliwie (subiektywnie wg mojej oceny) cały czas zaczepia słuchacza. Do tego jej charakterystyczny tempr wokalu sprawia, iż całość jest chyba najlepszą produkcja wśród trzech powyżej wymienionych. Nie jestem znawcą takiej muzyki ale najbardziej emocjonalny przekaz subiektywnie wg mojej opinii przypadł właśnie artystce.

Najmniej przypadł mi za to najnowszy teledysk. O takie mam spostrzeżenia.

Climax

Od czasu pojawienia się PSY Gentleman, mnóstwo osób czyni dokładnie takie porównania i zamieszczane są podobne spostrzeżenia.

Jednak pierwiastek męski PSY ma ogromną siłę przebicia, 30 mln odsłon dziennie, po opublikowaniu nowego MV, budzi respekt w branży.

Wyhamowanie już nastąpiło, zobaczymy kiedy nastąpi znudzenie i czy Gangnam Style powróci na top YT.

PSY mimo że obecnie niezwykle popularny, bez Hyuny jest wyprany z barw, smaku i głębszych emocji.

Czytałem jednak o kontrowersjach, gdyż Hyuna posiada niezwykle duży elektorat negatywny, składający się z zazdrosnych partnerek, męskiej części widowni i fanów, co w skali biznesu, może być jakąś przeszkodą, żeby przykładowo, wystąpili jeszcze razem w przyszłości, co byłoby niezwykle intratne i interesujące.

Przyznam że nie posuwałem się do tego typu analizy. Jedynie jako laik i osoba o zupełnie innym guście muzycznym starałem się spojrzeć na sprawę przez swój własny pryzmat. I mówię tu zarówno o możliwościach wokalnych jak i wrażeniach estetycznych. Teledysk z Hyuną wg mojej oceny jest najlepszym z trzech , które obejrzałem.

To i tak nie ma znaczenia. Ja czy też Ty to tylko emanacja Nas.

Bunga-bunga ma jednak znaczenie.

Ludzie wykazują silną potrzebę rywalizacji o najwyższą pozycję w stadzie, co ma bezpośredni związek przedmiotowy z tematem.

Czytałem jednak o kontrowersjach, gdyż Hyuna posiada niezwykle duży elektorat negatywny, składający się z zazdrosnych partnerek, męskiej części widowni i fanów, co w skali biznesu, może być jakąś przeszkodą, żeby przykładowo, wystąpili jeszcze razem w przyszłości, co byłoby niezwykle intratne i interesujące.

Niewątpliwie może tak być, tym niemniej elektorat zarówno negatywny jak i nie przysparza sobą popularności.

Bunga-bunga ma jednak znaczenie.

Niestety nie rozumiem/nie znam tego określenia.

Ludzie wykazują silną potrzebę rywalizacji o najwyższą pozycję w stadzie, co ma bezpośredni związek przedmiotowy z tematem.

Tu pełna zgoda, z zastrzeżeniem, że są wyjątki.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.