Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  92 członków

Klub Hyuna Kim
IGNORED

Hyuna Kim artystka wszech czasów. - KLUB MIŁOŚNIKÓW

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jest i nie było moją intencją nigdy zaśmiecanie forum.

To pisz o niej a odpuść te dziesiątki nikomu niepotrzebnych fotek .

Jesteś fanem jej twórczości - OK . Ale po jakie licho zawalasz serwer i sam swój wątek tymi fotkami ? Hormony Ci buzują na jej widok ?

To też zrozumiałe , ale nie w tym wieku !

Każdy dorastający facet rozdziela fantazję od rzeczywistości . Bynajmniej powinien i im szybciej to zrozumie tym dla niego lepiej.

Ty rozkoszujesz się tymi fotkami - czegoś Ci brak ?

Jak byłem w wojsku to po kilku miesiącach bez żony i wśród samych facetów , odcięty od świata zewnętrznego to nawet 50letnia sprzątaczka przestała być taka brzydka :)

Przykład Hyuny jest na tyle wyjątkowy, a przy okazji, estetyczny, do tego wielopoziomowy, że uznałem za interesujące, uczące i być może przekonujące aby jego aspekty przedstawić szerzej, tu na forum.

Jaki wyjątkowy ?

Zwykła , przeciętna dziewczyna na której żeruje masa ludzi przy okazji pompując w to wszytko ogromną kasę żeby wyciągnąć jeszcze większą.

Jak wiele chwilowych gwiazdek , dzisiaj jest, za jakiś czas zniknie .

Jest to kolejna wartość i pouczenie, że warto było założyć temat, gdyż przyniosło nam wiele informacji o nas samych, których treści nie bylibyśmy w inny sposób świadomi.

No i właśnie jak sam piszesz:

jak to możliwe, że tak niewinna postać, o subtelnych cechach osobowości,

Skąd Ty to możesz wiedzieć ?

To co oglądasz to tylko GRA !

Jej postać , osobowość , zachowanie. Jak dobrze pamiętam to nigdy nie widziałeś jej na oczy . Nie byłeś w jej otoczeniu a nawet nie rozmawiałeś z nią . Więc skąd ta ocena ?

To tylko Twoja fantazja .

Czy oglądając jakikolwiek film też wierzysz w to co widzisz ?

Niewinna , subtelna ?

A skąd wiesz czy nie lubi orgii z kilkoma facetami jednocześnie a z nudów znęca się nad zwierzakami ?

Jej świat jest światem zamkniętym . Im większa kasa tym większe możliwości i fanaberie .

Widz widzi i ma widzieć to co jest mu reżyserowane .

stała się u nas, tu na forum źródłem krytyki, czy natężonej agresji wobec mnie,

Zrozum. Ani ona piękna ani nie zachwyca a śpiewa jak śpiewa .

Może warto się zastanowić nad sobą samym skoro prawie każdy tu zaglądający daje Ci coś do zrozumienia czasem delikatnie a czasem nie.

Edytowane przez muda44

muda44

Poruszamy się w zupełnie różnej materii, charakterystycznym wyróżnikiem tego, jest warstwa jaką Kolega dostrzega i podnosi.

Moje wyjaśnienia już są w uprzedniej treści tematu.

Proszę tylko, aby nie upraszczać, nie uogólniać i nie wartościować, podług systemu znanego sobie.

Jeśli Kolega, czy inna osoba posiadająca podobne uwagi, śledziła by temat na bieżąco, to żadnych kolejnych zastrzeżeń już by nie zgłaszała, ponieważ nakładają się one i powtórne wyjaśnienia uważam za niekonieczne, wręcz dręczące.

Geniusz twórczy Hyuny Kim, lepiej jest dostrzegany, przez osoby, które stanęły w szranki rywalizacji w dowolnej dziedzinie o trofeum, niż przez postronnego obserwatora.

Nie czynię przymusu dla nikogo, aby zawikłaną sytuację przyczyn jakiegokolwiek sukcesu, rozpatrywał, może być obserwatorem oglądającym tylko efekt.

Własne opinie dotyczące statusu sukcesu Hyuny, proszę przedstawiać, pamiętając że każdy ma prawo do własnej, a liczba fanów, liczba odsłon w serwisie YT, jednoznacznie świadczy o jego randze.

Powierzchowności wydarzeń, nie biorę pod uwagę, to tylko symptomy tego co jest naprawdę istotne i wartościowe jako przyczyna.

Czy śpiewa ładnie, czy jakkolwiek inaczej nie ma większego znaczenia, wyjaśniałem już i to, osiągnęła sukces, odnoszący się do stanu rzeczywistego, więc widocznie zaakceptowano jego formę.

Jej mowa ciała, na przestrzeni wszystkich fotografii oraz materiałów video, daje czytelny sygnał i wyczerpujące informacje, o niej samej, o większości uwarunkowań, na temat celów, pragnień, potrzeb, stanu ich realizacji etc.

To oczywiste, trzeba tylko umieć patrzeć.

Pozdrawiam.

O czym Ty piszesz ?

Własna baba żyjąca obok potrafi męża przez całe życie skubać albo walić po rogach a Ty znasz Hyunę bo:

Jej mowa ciała, na przestrzeni wszystkich fotografii oraz materiałów video, daje czytelny sygnał i wyczerpujące informacje, o niej samej, o większości uwarunkowań, na temat celów, pragnień, potrzeb, stanu ich realizacji etc.

Tobie ani lekarz ani egzorcysta nie pomoże. To trzeba leczyć .

Poważnie !

Zgłoś się gdzieś na badania zanim to w Tobie ewoluuje i zrobisz sobie czy komuś krzywdę .

Na Twoje szczęście na teledyskach nie skacze z wieżowca bo to by było dla Ciebie tak realne i prawdziwe że też byś skoczył ?

MASAKRA !

I to właśnie toleruje moderacja !

Edytowane przez muda44

muda44

Kolega oddala się coraz bardziej od tego co zaproponowałem jako esencja tematu, do tego używa słów, które nie licują z profilem estetyki jakiego bym pożądał tu.

Proszę o powściągliwość.

Muda44,

Osobiście dziękuję za wpisy, a przede wszystkim za to, że nie przeszedłeś obojętnie obok czegoś, z czego inni w tym wątku nawet robili sobie jaja...mam na myśli trzeźwy ogląd w miejsce podjudzania autora wątku czy kpin udających zainteresowanie. Ten wątek mi osobiście dal do zrozumienia, jak fatalny wpływ na kształt i treść dyskusji w necie mają padlinożercy. To oni w gruncie rzeczy są gorszą zarazą, niż pomysłodawcy najbardziej nawet absurdalnych dyskusji.

Pozdrawiam!

Nasz "miłośnik" lolitek nie odpuści, obawiam się, tak łatwo. Zaiste trzeba mieć mikroskopijnego f..tka, by się tak ślinić nad byle jaką malowaną lalą :)

Nie rozumiem, polskie media w ogóle nie doceniają tak wielkiej artystki. Ja się jeszcze nie zetknąłem z jej produktem. Co ona wygrała, Eurowizję czy inny jakiś przegląd? Bo to piosenkarka jest chyba?

tumblr_lz37zdXHPT1qb0b9ro1_500.jpg

tumblr_lz38x4OeeU1qb0b9ro1_500.jpg

A kto to jest?

Sprawdź w wikipedii.

tumblr_lynuvjBPtM1qbjs6xo1_400.jpg

tumblr_lynuvjBPtM1qbjs6xo2_400.jpg

tumblr_lynuvjBPtM1qbjs6xo3_400.jpg

tumblr_lynuvjBPtM1qbjs6xo5_400.jpg

20120113_Airport_281529.jpg

20120111_Airport_281329.jpg

20120111_Airport_282129.jpg

20120111_Airport_282229.jpg

20120111_Airport_282529.jpg

20120111_Airport_282629.jpg

20120111_Airport_282729.jpg

20120111_Airport_282829.jpg

20120111_Airport_28829.jpg

20111223_Music_Bank_28229.jpg

20111207_Airport_28229.jpg

20111207_Airport_28129.jpg

20111117_Airport_28229.jpg

20111123_Airport_282329.jpg

20111123_Airport_282429.jpg

20111111_Airport_281129.jpg

20111111_Airport_282129.jpg

20111022_Bucheon_Open_Concert_Rehearsal_281029.jpg

20111022_Bucheon_Open_Concert_Rehearsal_28329.jpg

Edytowane przez 747

Niezły przerywnik ten trabant, wygląda to jakby tylko czekał na pasażerkę...

Jakiś nieznany model trabanta. Umie czytać?

Jak szybkiego masz neta 747? U mnie niby 6M ale i tak trochę trwa jak się Twoje foty ładują...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

20.

To nie są moje foty, tylko historyczne fotografie i materiały video dotyczące dokumentacji dokonań artystycznych i nie tylko, największej gwiazdy współczesnej muzyki.

Ależ wiem, że nie są Twoje...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

To nie są moje foty, tylko historyczne fotografie i materiały video dotyczące dokumentacji dokonań artystycznych i nie tylko, największej gwiazdy współczesnej muzyki.

Niestety, ale na tym forum to twoje dzieło, wylansowanie Hyuny, zrobienie z niej gwiazdy, którą tak na prawdę ja nie uważam za celebrytkę .

Jest nijakim śmiertelnikiem.

Edytowane przez tomaszE

Pozdrawiam

Tomasz

Niestety nie mam tak szybkiego łącza i zatrzymuje pobieranie strony. Interesuje mnie tylko tekst. M.in. Twój.

Jak szybkiego masz neta 747? U mnie niby 6M ale i tak trochę trwa jak się Twoje foty ładują...

Jak wchodzę w ten wątek, to idę sobie zrobić kawę:))

Edytowane przez malikali

Nie wydaje się wam że Hyuna z miesiąca na miesiąc coraz mniej atrakcyjna.Pewnie juz bierze prochy i ma problemy z alkoholem jak to w Show-biznessie . I żadna agencja i żaden manager czy inny agent jej nie upilnuje .

To już widać po oczkach jakieś mętne, to mi nie wygląda na zwykłe zmęczenie. Skończy w hotelu w wannie.

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.