Skocz do zawartości
IGNORED

Wyroby Pana Kuleszy

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

W takim razie równocześnie z informacją, że przesyłka została wysłana może dobrym pomysłem byłoby opublikowanie numeru przesyłki na forum, co by wszyscy mogli śledzić jak pan kurier wywija po Polsce w poszukiwaniu odbiorcy.

W końcu pan kurier musi strzec się dzikich hord klientów gotowych przejąć ładunek o cudownej wartości i w celu gubienia "ogona" zmianiać trasą przejazdu przyjmując przejazd przez odległo leżące miejscowośći (nawet poza granicami kraju) :)

Edytowane przez lowfi81

Przepraszam, ale pytanko takie maluśkie - wielu cały czas przyznaje się za "trzymanie kciuków", aby finał tej historii jednak zakończył się pozytywnie, czy nie nabawicie się jakiegoś zwyrodnienia takim zawziętym kibicowaniem? Na każdy organ jest z góry przewidziany odpowiedni termin przydatności (czytaj: trwałości):

trzyma-kciuki-837-OBRAZKY.PL.jpg

No nie wiem, są sposoby aby potroić siłę trzymania kciuków, trochę gimnastyki i włala:

f_1123326_1293643996_0_495.jpeg

Z drugiej strony, co rusz oddalający się termin wskazuje na zmianę metodyki kibicowania, polecam takie cuś (w końcu od wczoraj mamy do kogo):

post-28323-0-36642800-1363253970_thumb.jpg

Edytowane przez corner

Dzięki.

Niestety na razie kicha. Dzisiaj miała być elektronika wysłana ale nie była.

Mam czekać do soboty. W piątek podobno nastąpi wysyłka. Jak będę miał nowe informację to się nimi oczywiście znowu podzielę.

Skoro elektronika już gotowa ,to zaproponuj że sam ją odbierzesz bo jesteś w pobliżu .Jestem bardzo ciekawy odpowiedzi p. Kuleszy.

Niestety na razie kicha. Dzisiaj miała być elektronika wysłana ale nie była.

Mam czekać do soboty. W piątek podobno nastąpi wysyłka...

... a łyżka na to - niemożliwe ...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Wydaje się, że powstała sytuacja, to wynik działania aspartamu, tak u jednego jak i drugiego bohatera epopei.

Dokładając przebyte szczepienia, naświetlanie wizją TV, i codzienne moczenie fluoryzowaną wodą, spełniają przesłanki dla istnienia namacalnych obiektów mało identyfikowalnych z przepływem informacji synaps ustrojowych.

damjan,

a jak tam Twoje wzmocnienie od Darkula, naprawił Ci cudo jego produkcji czy dalej musisz się użerać z brumiącym arcydziełem mistrza??

w grudniu mówił mi, że coś tam naprawił, w styczniu po wysłaniu, gdy powiedziałem, że znowu brumi, Pan Darek odpowiedział, że nic w nim nie ruszał (chyba zapomniał o pierwszej wersji, którą mi powiedział miesiąc wcześniej), natomiast podobno przesłuchiwał sprzęt w salonie w Warszawie i wszystko było OK (oczywiście to bajka). Sprzęt odesłany bez naprawy, preamp postawił mi na nogi mój znajomy, przy okazji stwierdził liczne błędy konstrukcyjne preampa, dodam, że rażące w oczach człowieka, który też zajmuje się wzmacniaczami. Potwierdza, to kolejny raz, że nikt z nas nie ma gwarancji powtarzalności sprzętu, wszystko jest robione beztroską ręką Pana Darka. Na szczęście zatrzymałem u siebie integrę, której już nie zwrócę, i tak jestem mocno do tyłu. Ale cóż, niektórzy piszą, ważne, że GRA:) oby jak najdłuzej

, preamp postawił mi na nogi mój znajomy, przy okazji stwierdził liczne błędy konstrukcyjne preampa, dodam, że rażące w oczach człowieka, który też zajmuje się wzmacniaczami.

mozesz chociaz w przyblizeniu napisac jakie?

mozesz chociaz w przyblizeniu napisac jakie?

nie podam szczegółów, nie znam się na elektronice, poza tym znajomy nie życzył sobie, żebym ujawniał jego sposobu naprawy preampa. Błędy to sposób zasilania, pomijam już, że śrubki z bocznych ścianek są przykręcane do wałeczka...który przyklejony są do ścianki górnej ...klejem, (to tego nawet w bajce sąsiedzi nie było)

Edytowane przez damjan
Gość Arek__45

(Konto usunięte)

że śrubki z bocznych ścianek są przykręcane do wałeczka...który przyklejony są do ścianki górnej ...klejem, (to tego nawet w bajce sąsiedzi nie było)

...to nie jest blad.....NVA tez skleja obudowy lub w taki wlasnie sposob....wszelkie wkrety laczace czesci obudowy przenosza magnetyczne zaklocenia a moze to sa nawet klony NVA...?

...to nie jest blad.....NVA tez skleja obudowy lub w taki wlasnie sposob....wszelkie wkrety laczace czesci obudowy przenosza magnetyczne zaklocenia a moze to sa nawet klony NVA...?

w takim razie zwracam honor Panu Darkowi, zakładam, że to celowe i świadome rozwiązanie

Wybaczcie, koledzy ale po 10 stronie wymiękłem. Tak gdzieś w połowie lutego. Napięcie rosło i rosło. Darkul odgryzał się dzielnie miotając pociski wulgaryzmów. Nie wytrzymałem psychicznie oczekiwania na puentę. Chłopaki:

I CO, KOLUMNY SĄ???!!!

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

A niestety robia wode z mozgu.Dunn robi ponad 40 lat wzmacniacze , ciagle sprzedaje i wie co robi.Najwyzsze modele kto kupil nigdy nie sprzeda.Jak sie nie zabezpieczy wzmacniacz na poczatku drogi na wejsciu to w srodku juz nie ma co szukac.....zadne ekrany nie pomoga .

W Polsce tylko ...dwie recenzje , oto jedna z nich.....

post-15075-0-55450600-1363272077_thumb.jpg

Edytowane przez Arek__45

Pan Dunn mógłby się sporo nauczyć od kilku forumowiczów jak powinien wyglądać porządny wzmacniacz w środku. :))

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

A niestety robia wode z mozgu.Dunn robi ponad 40 lat wzmacniacze , ciagle sprzedaje i wie co robi.Najwyzsze modele kto kupil nigdy nie sprzeda.Jak sie nie zabezpieczy wzmacniacz na poczatku drogi na wejsciu to w srodku juz nie ma co szukac.....zadne ekrany nie pomoga .

W Polsce tylko ...dwie recenzje , oto jedna z nich.....

"system odsłuchowy:

modyfikowany Philips CD 740"

jaja urywa :):):)

Jak sie nie zabezpieczy wzmacniacz na poczatku drogi na wejsciu to w srodku juz nie ma co szukac.....zadne ekrany nie pomoga .

A co masz na myśli przez "zabezpieczenie wzmacniacza na wejściu"?

Gorsze jest, że ja tam nie widzę zabezpieczenia na wyjściu! Czy pan Dunn zwraca za spalone głośniki w przypadku awarii wzmacniacza?

Częściowo HQ już sobie zrobił, reszta ma być w środę.

Albo w sobotę:) Zresztą teraz jak i to było na początku nikt nic nie wie...ale może w niedzielę?

http://www.youtube.com/watch?v=Lqab8r4AVvY

Edytowane przez fox733

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

Pan Dunn mógłby się sporo nauczyć od kilku forumowiczów jak powinien wyglądać porządny wzmacniacz w środku. :))

Takie z was legendy z prowincjonalnego forum ktorych stac tylko aby sie madrowac , jak tu z megakonstruktorm ktory czego sie dotknie jako firma to porazka.

Za grosz pokory.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.