Skocz do zawartości
IGNORED

Wyroby Pana Kuleszy

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

I to jest bardzo dobre wyjście, tylko porządny wzmacniacz do tego.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Możesz rozwinąć myśl? Z których to słów ja nie jestem w stanie się wywiązać?

Co parantulla?

Ile razy mam napisać to samo żebyś przestał udawać że nie rozumiesz?

Pierw zgrywasz kozaka i na moje słowa że nie będę kolejnego miesiąca czekał, buńczucznie rzucasz:

Założymy się?

A jak wyzwany podejmuję zakład to Ty się wycofujesz. Gdzie Twoje słowo?

Pierw rzucasz rękawicę a jak ją ktoś podniesie, to Ty jednak nie bo Ci się nie opłaca. To po co proponujesz zakład?

Mówisz coś czego nie masz zamiaru dotrzymać. W dalszym ciągu nie widzisz analogii?

Większego kozaka jak HQ nie ma na tym forum, Parantulla uważaj!

Zwłaszcza w środę:)

Nie o żadne kozactwo Tu chodzi , tylko o dotrzymanie słowa.

Wydaje mi się że to parantulla próbuje tu kozaczyć tylko niestety później chowa głowę w piasek.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Pierw zgrywasz kozaka i na moje słowa że nie będę kolejnego miesiąca czekał, buńczucznie rzucasz:

Założymy się?

Wydaje mi się, że źle zrozumiałeś parantullę.

Jemu raczej nie chodziło, że Ty nic nie zrobisz przez miesiąc tylko, że nawet jakbyś na głowie stanął to przez miesiąc nie odbierzesz ani sprzętu ani pieniędzy bo się "konstruktor" pod ziemie zapadnie albo będzie powódź, trzęsienie ziemi, pomór pingwinów i milion innych wymówek.

Edytowane przez masza1968
Gość Gosc

(Konto usunięte)

Tu nie chodzi o żadną interpretację. Sam przeczytaj sobie te posty jeszcze raz.

Na propozycję:

,,To daj mu jeszcze miesiąc i w razie braku produktu zakończ to definitywnie''

Odpisałem że nie dam mu już kolejnego miesiąca.

I tu parantulla zaproponował:

Założymy się?

Prosto i na temat.

Wiec podjąłem wyzwanie.

I jak się skończyło sam widziałeś.

Edytowane przez HQ150
Gość stary bej

(Konto usunięte)

Parantulla się chyba jasno wyraził co do wartości zakładu.

O czapkę śliwek :)

O jakąś symboliczną stówkę czy dwie... nie widzę problemu.

....ale za pięć koła w taki układ nie wejdę, bo za bardzo będzie się opłacało Panu Darkowi dokończyć dzieła, proste.

wiec nie pitol HQ150, że On kozaczy.

Czasami przeczytam co nowego w temacie, ale nie opuszczają mnie też smutne myśli i podejrzenia że HQ150 to klon D.K.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Nic trudnego żeby się przekonać że niepotrzebnie się smucisz. Po co masz nie spać po nocach?

Zapraszam na kielicha. Napijesz się ze mną a nie D.K. Zapewniam.

A i nie cofam słowa jak parantulla. Jak zapraszam na kielicha to nie okaże się później że to będzie woda albo mnie w domu nie będzie.

Dobrze wiesz że paratulla to co cytujesz napisał już jak się chciał z danego słowa wyślizgać.

Kiedyś to było fajnie. Jak ktoś rzucał wyzwanie to sprawą honoru było dotrzymać słowa. A teraz to sobie można tak po......ć a potem udawać wariata i nikt nie widzi w tym nic złego.

Edytowane przez HQ150

Tak czytam i czytam i podziwiam.

Mam nadzieje, ze to Darkul czyta.

Dla mnie jego zachowanie jest debilowate i malo poważne - ten człowiek w ogóle niema poczucia odpowiedzialności.

Jest bezczelny, powinien trafić na mniej cierpliwego klienta, impulsywnego, nie delikatnego, który by mu za tą bezczelnosc obił mordę.

Mnie puszczają nerwy jak to czytam i szczerze gościa nienawidzę za to jak sobie poczyna z Hq.

Przepraszam z gory, ale serio kibicuje Hq i nerwy mnie biorą.

Hq - trzymaj się.

Edytowane przez ps10

Na moje oko Kolega HQ150 wpadł w spowodowaną silnym stresem psychozę reaktywną stąd pozornie niewytłumaczalna reakcja jak np. atakowanie osób będacych po jego stronie.

HQ tak naprawde broni swoich decyzji nadając im cech racjonalności a dziwna obrona Darkula to jedynie efekt uboczny.

Przyznając że Miszcz jest hohsztaplerem musiałby przyznać, że dał się zrobić w konia jak dziecko. Udając że wierzy w wymówki darkula zostaje jedynie ofiarą podstępnego aczkolwiek nieprzewidywalnego losu a z nim jak wiadomo z nim nikt jeszcze nie wygrał.

Tak więc nie czepiajmy się HQ bo wpędzimy go w jeszcze głębsza psychozę i będzie racjonalizować coraz bardziej bezczelne i nieprawdopodobne wykręty.

Przy czym paradoksalnie takie zachowanie jest jak najbardziej racjonalne aczkolwiek nieświadome bo umysł broni się żeby nie zwariować a doznania audiofolskie stawia na dalszym planie :-).

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Nic trudnego żeby się przekonać że niepotrzebnie się smucisz. Po co masz nie spać po nocach?

Zapraszam na kielicha. Napijesz się ze mną a nie D.K. Zapewniam.

Nie smucę się do tego stopnia, żebym aż musiał przyjeżdżać do Ciebie na kielicha.

A i moja ciekawość nie jest tak wielka, abym musiał sobie udowadniać, że Ty to Ty, bo mnie to w sumie lot-to.

Zawsze mam dlatego spokojny sen, bo choć potrafię co-nieco zrobić, to robię to tylko dla siebie - liczę siły na zamiary.

I dlatego nikt mnie nie ściga po całej Polsce ze swoimi roszczeniami.

"Dobrych rad" też Ci nie będę udzielać - jesteś chyba dorosły i sam wiesz co powinieneś zrobić.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

parantulla.

Na nic się zda Twoje cytowanie niepełnych wypowiedzi i przestawianie ich kolejności.

Każdy sam może sobie na poprzednich stronach przeczytać jak było.

Ja sam już wcześniej studziłem zapał damjana który się zapalił do tego pojedynku, bo wiedziałem z góry jak się to skończy.

Nie raz tu już podobne zakłady proponowałeś i to z wysokimi kwotami. Poprzednio ignorowałem takie stroszenie piórek ale skoro nie odpuszczałeś to powiedziałem sprawdzam.

No i każdy zobaczył co są warte Twoje zakłady. Na przyszłość pisz od razu,, Założysz się o czapkę śliwek?'' I wszystko będzie jasne i nie będzie niepotrzebnych nieporozumień.

W dalszym ciągu czekam na zdjęcia poskładanej końcówki. Dostałem tylko zdjęcie z coraz bardziej rozbudowanej elektroniki ale cały czas poza obudową.

Nowe wieści są takie że zaraz we wtorek po świętach wysyłkę Darkul wyśle.

HQ150

>>>Nie o żadne kozactwo Tu chodzi , tylko o dotrzymanie słowa.

Ja tylko mam nadzieje ze jeśli chodzi o dotrzymywanie słowa - wobec Darkula jesteś równie stanowczy i zasadniczy jak wobec Parantulli.

Nowe wieści są takie że zaraz we wtorek po świętach wysyłkę Darkul wyśle.

To pewnie dotrze w środę...

Edytowane przez Balum Balum

"To co teraz, ha?"

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Moja wiara nie ma tutaj nic do rzeczy.

Ja Wam pisze jakie zapewnienia otrzymałem. Dzisiaj ma być gotowa końcówka mocy, jutro mimo Wielkanocy pre. W poniedziałek ma to grać u Darkula, a we wtorek ma mi to wysłać.

Dajcie spokój z tymi sprzeczkami.

Czytam z ciekawością ten temat, kibicuje Hq żeby sprzęt od darkula swietnie grał i niestety muszę czytać te bzdurne kłótnie.

Kłótnie? Przecież to są tylko żartobliwe przekomarzania :-).

Jestem Europejczykiem.

Dajcie spokój z tymi sprzeczkami.

Czytam z ciekawością ten temat, kibicuje Hq żeby sprzęt od darkula swietnie grał i niestety muszę czytać te bzdurne kłótnie.

Sprzęt od Darkula zagra świetnie - będzie pan zadowolony... Co do tego przecież nikt nie ma wątpliwości.Nasza wiara nie ma tu nic do rzeczy. Bazujemy tylko na informacjach ( m.in. zdjęciach) ,które otrzymaliśmy.A bzdurnych kłótni nie musisz czytać.Nikt pistoletu do głowy ci nie przystawia .

Heh, dziwne jest to, że HQ najbardziej poobrażał się na ludzi, którzy trzymali jego stronę.

Syndrom sztokholmskistan psychiczny, który pojawia się u ofiar porwania lub u zakładników, wyrażający się odczuwaniem sympatii i solidarności z osobami je przetrzymującymi. Może osiągnąć taki stopień, że osoby więzione pomagają swoim prześladowcom w osiągnięciu ich celów lub w ucieczce przed policją.

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.